• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzuzuzubambino'nun; Şeniz

eski hali :lepi:
ase0gyfd9.gif

yeni (son) hali :teselli: (olucak inş. Şeniz)
ase0gyfd9.gif

kuzumun isteği üzerine resimler yayından kaldırıldı..

27248kj1gu4jf3.gif
a.s.

Son düzenleme:
ya kızlar sağolun.
jujum bende eski halime dönmeye çalışıyorum dönücem inşallah........

herkese merhaba a.s.
hayal gözlu teşekkür ederim canım
tabiki abla diyebilirsin benim büyük kızım 90 lı yani istersen teyzede kaydirigubbakcemile3 diyebilirsin saol canım Şeniz

topraksu biz sana apla diyelim teyze ağır olur bende 83 lüyüm

hayal 84 lüymüş o da bana apla desin :) lülülülülülü

Son düzenleme:
topraksu biz sana apla diyelim teyze ağır olur bende 83 lüyüm

hayal 84 lüymüş o da bana apla desin :) lülülülülülü

tamam apla derim zuzu apla...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

herkese merhaba a.s.
hayal gözlu teşekkür ederim canım
tabiki abla diyebilirsin benim büyük kızım 90 lı yani istersen teyzede kaydirigubbakcemile3 diyebilirsin saol canım Şeniz

teyze çok olur be ablam ii böle apla deyim benyerimsenibenyerimseniben...

şahnur maşallahın var canım
peki kullanayımmı ne dersin şu l/carnitini

karnitin oy bizamanlar kabusumdu ne araştırma yapmıştım ba:roflol::roflol::roflol:...

kuzucum hakkaten incecikmişsin
şebom geçmiş olsun hayırdır grip falan mı başka bişey mi?
jujum valla karnıbahar kızartma ne zamandır canım istiyor ama yemiyom
hayalim canım hakkaten yağmurdan kaçarken doluya tutuldum akşam
fundacım ben L-carnitide kullanmadım da yosun hapı vardı adını hatırlamıyorum onu kullanmıştım ama geçenlerde diyetisyenim spora başlayınca olmazsa kullanalım metobolizöayı hızlandırmak için demişti
bu arada öğlen yemeğim 25 gr çavdar ekmeği
yoğrtlu kırmızı lahana salatası ve 1 bardak hazır ezogein çorbası
şimdi de yeşilimi içiyom
bnu arada öğleyin 1 saat 20 dk yürüdüm tempolu

piyasada bildiğim en meşur yosun hapı lida benim şahnurum,
şahnur bakta söle bizede neymiş dr un diceği...

Kızlar dr. rapor verdi . 3 gün .eve gidiyorum.
Cuma bir şekilde vaktinde bildirimimi yaparım.

canım benim geçmiş olsun nen var ki :sm_confused::sm_confused:...

Valla anma öle fucuduma bişi sarıp gezemem ben irahatsız olurum... Hanifem kıs senin vucut şekillenmiş olmalıydı anam sğpor yapmıyon ondamıdır acep..

keske toplanmasada rahatsızlıkla kalsak :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:...

Size bişey sorucam bi ara l-carnitine modası vardı kk da o zamanlar almıştım ben de yazın spor yaparken kullandım bir iki.sonra bıraktım faydası oldumu olmadımı anlamadım devam etmediğim için

sizlerden kullanan varmı faydasını gören bilgisi olan???tekrer başlıyım diyorum spordan önce kullanayım

gelelim ı-carnitine fundam,
bi dönem evet baya meşurdu hatta ebn eczanelerden katalok bile toplamıştım spor yaparken daha çok kalori yakılıyo,
kaslar kuvvetleniyo kaslar çoğaldığından yağlar daha kolay çalışıp yanıyo dediler,
almanın eşiinden döndüm ben onu,
almışsın madem kullan spordan önce sonuçta sporcuların kulandığı bi ilaç oda,
bitir bakalım elindekini bence zararı yok hatta,bakalım du bende bakayım biraz dün görmüştüm slim aldığım sitede...

hımmm bende alımm barimmm...yellovum bende zorla yiyorum yoğurdu....

kızlar ara da yarım elma yedim şimdi tavuğu suya koyıyım haşlayıp yicem....

kız hayal kazıklanmayasın...paraları aldılar...göndermediler-tatlicadiarzu-

ya kızlarr ben diyorum ki karnıma streç sarıp bütün gün öle gezsem faydası olarmıı bi söyleyin ortam müsait hem o hışır hışır etmiyo burdada var eğer yapın derseniz hemen gidip sarıcam fayda olurmuki terlermiyim oturduğum yerde

yok kazıklanmam tatlım ben arkadaşım kredi kartından aldım o orda üye,
bende kart yok kullanmıyorum CANın kartı bende lazım olursa diye bıraktı gitti askerden önce bidada almadı onuda kullanmak istemediğimden arkadaşa dedim ondan işlem yaptık
şöle bi sistem var orada eline aldığın gelmeden onay vermiyosun paran hesabından düşmüyo yani
ben ödemeyi arkadaşıma yaptım kızın karta borcu çoğalmasın diye fıstığım,
yoğurda gelince evet alın bencede heç bişi yememiş gibi oluyo insan o ka hafif yane:):jeyyar::jeyyar::jeyyar:...

fıstıklar şimdi ara olarak bir sarı elma yicem..öğün araları kayık benim
gülercim mate yarasın arkadasım ..metoyu hızlandırsın inşkaydirigubbakcemile2
hayalcim iyi dersler

sağol gülüm çalış çalış bitmiyo,
vizeleri yüksek tutmam lazım nisanda ing. kursa başlamak istiyorum dedi CANıma tamam ayarlarım didi akşam,
e seksü olunca acıkta geliştireyim hayali demi:)a.sa.sa.sa.s:roflol:...

öğlen yemeğimde
hazır çorba yaptım 1 bardak koydum içtim kalorisine baktım 52,5 di(250 mlde)
1 dilim kepek ekmeğe peynir sürdüm yedim,
1 litre su içebildim daha ama ısırganda içtim büyük kupayla wcden beri gelemiyom kitapları pcyi alıp orayamı taşınsam dicem yakında :roflol::roflol::roflol:...

ben artık isteyom ya saunabeldimle slim kıremimi gelsin ya bağane ya bağanesenağlamasenağlamasenağlama:roflol::roflol::roflol:...

Sizi çıtılar sizi, kılzar valla gençkene verin kilolarınızı, sonra vermekte zor oluyor, gençkrende tadını çıkarın.

Kızlar boğazlarım kötü, üstüne regkide olunca çok bitkin düştüm , iyi oldu bu istiharat.Çıkıyorum şimdi.

Hoşçakalın, hafif kalın.

heh izmirim sende bana apla de he de de bişi olmaz :))))
zuzum gördüm yazmamışmıyım yorum tüüh bana tatlım çok güzelsin Allahım nazardan saklasın maşallah 100000kere
ama jujunun dediği gibi eskisi gibi ol kıs sen o dahada bi güzelmiş,
son foto şimdiki halin demi...

hayalcim sağol canım benim o senin güzelliğin kendimi şu kilolu halimle çok çirkin hissediyorum kendimle barışmak istiyorum artıkkkk

tatlım güzelsin zaten ama zayıf dahada güzel olcen barışcende,
ben bazen aynaya bakmaya doyamıyorum yanaklarımda dedim ya hatlarım belli oldu diye öle bakıyom :roflol:
sonunda sıyırdım şarteller yandı benim :roflol:...

ne güzel bir duygu hayal

Allah bana da nasip etsin benimde şartellerim sıyrılsın kaydirigubbakcemile3

Back