Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM
]NURCANÖĞRETMEN
hedef : Temmuz => 60
Başlangıç kilosu: 81
Analiz kilosu : 77.6
Şimdiki kilosu : 75.9
Şubat ayında 1.7 kg vermiş. Hedefine 15.9 kilo var. Şubat temposu ile ulaşması zor.

JUJU
Hedef : Haziran => 60
Başlangıç kilosu: 77.4
Analiz kilosu : 63.6
Şimdiki kilosu : 63.1
Şubat ayında 500 gr vermiş. Hedefine 3.1 kilo var. Şubat temposu ile ulaşması zor.

TOPLIGHT
Hedef : Haziran sonu => 50-55
Başlangıç kilosu: 66.9
Analiz kilosu : 66.5
Şimdiki kilosu : 65.7
Şubat ayında 800 gr vermiş. Hedefine 10-15 kilo var. Şubat temposu ile ulaşması zor.

AHLEYAR
Hedef : Nisan => 55
Başlangıç kilosu: 67
Analiz kilosu : 61
Şimdiki kilosu : 60.5
Şubat ayında 500 gr vermiş. Hedefine 5.5 kilo var. Şubat temposu ile ulaşması zor.

HAYAL_GÖZLÜ
Hedef : Mayıs ortası => 70
Başlangıç kilosu: 87
Analiz kilosu : 83.4
Şimdiki kilosu : 80
Şubat ayında 3.4 kg vermiş. Hedefine 10 kilo var. Şubat temposunu devam ettirerek hedefine yaklaşabilir. :lepi:

BENGİGÖK
Artık yarışmacı değil.

PÜSKÜTTEN ALINTIDIR ANALİZ SONUÇLARINA GÖRE DÜZENLEMELER YANLIŞLIK OLAN VARSA DÜZELMESİNİ YAPIP PÜSKÜTE BİLDİRSİN FISTIKLAR...

amin zuzum sağol tatlım analizi size iletip öle çıkayım dedim,
fundam afiyet olsun yarasın eritsin inş...

fıstıklar şimdi ara olarak bir sarı elma yicem..öğün araları kayık benim
gülercim mate yarasın arkadasım ..metoyu hızlandırsın inşkaydirigubbakcemile2
hayalcim iyi dersler

yok gülüm esmerim aktivyada 180 kalori falan var,
danonenin light yoğurdu var 140 gr %1 yağ var içinde ve sadece 50,8 kalori ondan,
diğer markalarada baktım en az kalori danonede...

hımmm bende alımm barimmm...yellovum bende zorla yiyorum yoğurdu....

kızlar ara da yarım elma yedim şimdi tavuğu suya koyıyım haşlayıp yicem....

kız hayal kazıklanmayasın...paraları aldılar...göndermediler-tatlicadiarzu-

ya kızlarr ben diyorum ki karnıma streç sarıp bütün gün öle gezsem faydası olarmıı bi söyleyin ortam müsait hem o hışır hışır etmiyo burdada var eğer yapın derseniz hemen gidip sarıcam fayda olurmuki terlermiyim oturduğum yerde

yellovcum evet garantili oldumu iyi oluyo ama buseferkine sigorta ödemedik biz yani kirildimi yenisini alcaz yani yada mecbur para ödüyecegiz bakalim ahyirlisi ya

hayalcim iyi dersler

hanifem terletiyo ama siyriliyo canim tam karninda durmaz sende rahatsiz olursun hareket ettikce o yukari cikiyo öyle sardigin gibi durmuyo malesef ama yinede sen bilirsin canim benim

Size bişey sorucam bi ara l-carnitine modası vardı kk da o zamanlar almıştım ben de yazın spor yaparken kullandım bir iki.sonra bıraktım faydası oldumu olmadımı anlamadım devam etmediğim için

sizlerden kullanan varmı faydasını gören bilgisi olan???tekrer başlıyım diyorum spordan önce kullanayım

fundacım bahsettiğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum oyüzden bir fikir üretemeyeceğim CADIARZU

hanife bir dene ortam müsaitse
seni rahatsız etmezse eğer faydalı olacağını düşünüyorum
bende hafta sonu yürüyüşe çıkarken streç sarmayı düşünüyorum bacaklarıma.....

gülercimmm bildiğim kadarıyla şahnur kullanıyodu onu ama emin değilim ismi tanıdık geldi o kullanıyoduu öle hatırlıyorumm...

ewet kızlar şimdi tavuğumu haşlamaa gidiyorum öğleden sonra streci deniyim ben

öğlen b,ir kaşık mantı bir kase yoğurt yarım kepçe mercimek çorba ve karnıbahar kızartma yedim ama hafif olmuştu.. Neysem çıktım bir saat yürüdüm ...eşofman aldım ama bacak boyunu kısaltacaklar uzun geldi bana kısayımda acık

Valla anma öle fucuduma bişi sarıp gezemem ben irahatsız olurum... Hanifem kıs senin vucut şekillenmiş olmalıydı anam sğpor yapmıyon ondamıdır acep..

ya foto eklemeye çalıştım inşallah olmuştur kızlar bakın eski halim incecik ve şimdiki halim

Son düzenleme:
ay şimdiki halimi eklemeye çalışıyorum hata veriyor bk program bile kabul etmiyor şimdiki halimi

kuzum gerçekten incecikmişsin şutarafagitti
ama bi tane resim var burda :sm_confused:

he jujum eski halim yeni halimi eklemeye çalışıyorum resmin boyutu çok büyükmüş eklicem onuda birazdan

Esra ne güzelmişsin kız
yine öyle olcan merak tme canım
yeni halini de görseydik

şebnem neyin var canım geçmiş olsun

kuzucum hakkaten incecikmişsin
şebom geçmiş olsun hayırdır grip falan mı başka bişey mi?
jujum valla karnıbahar kızartma ne zamandır canım istiyor ama yemiyom
hayalim canım hakkaten yağmurdan kaçarken doluya tutuldum akşam
fundacım ben L-carnitide kullanmadım da yosun hapı vardı adını hatırlamıyorum onu kullanmıştım ama geçenlerde diyetisyenim spora başlayınca olmazsa kullanalım metobolizöayı hızlandırmak için demişti
bu arada öğlen yemeğim 25 gr çavdar ekmeği
yoğrtlu kırmızı lahana salatası ve 1 bardak hazır ezogein çorbası
şimdi de yeşilimi içiyom
bnu arada öğleyin 1 saat 20 dk yürüdüm tempolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…