kuzucum waavvvv hafta sonu kahvaltı süper ya..düşünsene 3 dilim ekmekcokacimcoookzaten bizi bozan hafta sonları değil mikaydirigubbakcemile
kızlar peki uno ekmek fırından aldıgımız kepek ekmekten daha mı iyi...iyiyse ondan alem ben de
sende öle pınarım seveyim seni cadım,
yeni cicilerimin resmini çekcem göstercem size almak zorundayım napam 32,5 beden kıs 36 beden kotla çıkmasın sefgilisinin karşısına demi:)...
kızlar sabahtan beri sayfaya girmeye çalışıyorum resmen kriz geldi açmıyor sayfayı yaa sizde de oluyor mu?
kuzum hadi bakalım diyetisyene güzel uyuyorsun valla bende artık müsli yemektn bayy geldi artık doyurmuyor da bu sabah ara öğün olarak elmamı yedim sonra baktım hala açım bir küçük tuzlu kurabiye varmış onu yedim diyetime uymaya çalışıyorum sadece dün akşam biraz (1 avuç) beyaz leblebi accık da (bir bıçak sırtı kadar) yaşpasta yedim kendime kızdım ama onu yemeseydim baklava yiyecektim kendimi o şekilde korumaya almaya çalıştım bakalım tartıya da çıkmıyorum umarım vermişimdir şimdi bi yeşil içeyim bari ben de
yellow onuyu falan bilmem tam buğday ekmeği alın 1-2 dilim yeyin herşeyle süper tadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?