• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar sabahtan beri sayfaya girmeye çalışıyorum resmen kriz geldi açmıyor sayfayı yaa sizde de oluyor mu?
kuzum hadi bakalım diyetisyene güzel uyuyorsun valla bende artık müsli yemektn bayy geldi artık doyurmuyor da bu sabah ara öğün olarak elmamı yedim sonra baktım hala açım bir küçük tuzlu kurabiye varmış onu yedim diyetime uymaya çalışıyorum sadece dün akşam biraz (1 avuç) beyaz leblebi accık da (bir bıçak sırtı kadar) yaşpasta yedim kendime kızdım ama onu yemeseydim baklava yiyecektim kendimi o şekilde korumaya almaya çalıştım bakalım tartıya da çıkmıyorum umarım vermişimdir şimdi bi yeşil içeyim bari ben de

şahnurum hoşgeldin tatlım,
kıs sen yağmurdan kaçarken doluyo tutulmuşsun resmen :)))...
afiyet bal şeker olsun şifa olsun yaramasın kilo olarak canımcım...

kuzucum waavvvv hafta sonu kahvaltı süper ya..düşünsene 3 dilim ekmekcokacimcoookzaten bizi bozan hafta sonları değil mikaydirigubbakcemile
kızlar peki uno ekmek fırından aldıgımız kepek ekmekten daha mı iyi...iyiyse ondan alem ben de

canım ben halk ekmekte satanlardan da aldım onun dilimleri daha küçük ve sert unonun ki daha doyurucu geliyor bana bilmiyorum halk ekmekte tam buğday ekmeğini 1,70 e aldım o da çok güzel unonun tam buğdayı 3,20 biraz pahalı yani...

sende öle pınarım seveyim seni cadım,
yeni cicilerimin resmini çekcem göstercem size almak zorundayım napam 32,5 beden kıs 36 beden kotla çıkmasın sefgilisinin karşısına demi:)...

kesinlikle haklısın hayalim seni çıtır çıtır halinle o yeni kotunun içinde görmeli...

kızlar sabahtan beri sayfaya girmeye çalışıyorum resmen kriz geldi açmıyor sayfayı yaa sizde de oluyor mu?
kuzum hadi bakalım diyetisyene güzel uyuyorsun valla bende artık müsli yemektn bayy geldi artık doyurmuyor da bu sabah ara öğün olarak elmamı yedim sonra baktım hala açım bir küçük tuzlu kurabiye varmış onu yedim diyetime uymaya çalışıyorum sadece dün akşam biraz (1 avuç) beyaz leblebi accık da (bir bıçak sırtı kadar) yaşpasta yedim kendime kızdım ama onu yemeseydim baklava yiyecektim kendimi o şekilde korumaya almaya çalıştım bakalım tartıya da çıkmıyorum umarım vermişimdir şimdi bi yeşil içeyim bari ben de

canım bende arada bir sayfayı açmama problemi oluyor bugün olmadı....
listeye uyacağım canım başka çaresi yok yaza zayıf girmek istiyorum

yellow onuyu falan bilmem tam buğday ekmeği alın 1-2 dilim yeyin herşeyle süper tadı...

katılıyorum sana a.s

zuzum alayımda çekerim foto görürsünüz sizde,
bugün düşünün bady giydim üstüne file giydim badyi kotun içine koydum ve ii görünüyorum :)))...
şükürler olsun Allaha dahada ii olcak inş...

yelloww aklımdayken bireyseldeki birinciliğinin için açıklama yapman gerekiyordu ya göremedim yaptınmı açıklamayıııı

hayalcim ohhh valla yaza istediğin bütün kıyafetleri giyebilceksin...çiçekli çiçekli elbiseler etekler:sm_cool:beyaz pantalon bile giyerin valla sen bu gidişle..(zayıflayınca yapmak istediğim şeylerden biri beyaz panalon giyebilmek..malum beyazı şu halde giyemiyom..şişko yapıyooolülülülülülü)
kızlar ya ben paylaşım alalnına bişi yazmadım...hemen yazayım..nereye yascam..sorun olmasınfisfisfis

cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına yazman gerkiyor diye biliyorum değilmi hayalll

Oh sonunda biri yakalış sarı şekeri bende yaz yaz diyom ama görüyor kıs.... Neysem sorun çözülmüş.... Kıslar bugün süpersiniz valla oku oku bitmedi sayfam açık ara ara aokuyorum ama yetişemiyorum yazamasamda ...

Ara olarak bir adet keçiboynuzu yedim... Yemekte ne var bilmeyom ama az yicem sonra yürüyüş yapcam sonra alışveriş yapcam eşofman alcam yürüyüş için. Artık üstüme ne kot nede eşofman bulamıyom hepsi bol bol duruyor bende sefmiyom öle bol giymeyi

jujum bende sefmiyom ama büyük olunca zayıfladım diye hoşuma gidiyo:)
al baklaım eşofman benim malzemeler yok daha ortada off...

Vayyyyyyyyyyyyy şarışeker yani diyon ki bir daha bireyselde birinciliğe oynayacam hee.. Hade bakem görem seni

e daha ne desin jujum yellow koymuş şeklini ortaya:)...

sütlü kahve yapıp içcem şimdi ara öğün süt yerine kahveli içem bari kafam açılsın derse dönem çok çalışmam gerek çok...

kahveden vazgeçtim meto zaten takıldı gene manyaklığı tuttu,
diyet yoğurt yiyorum 50,8 kalori öptüm ben derse döner...

Back