• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahleyar hoşgeldin canım hepimiz için o güzel dileklerin inş,
jujum gider kasma o kadar bu hafta olmasa haftaya atarsın ya,

bende akşam:

1 tabak bakla yedim yoğurtlu
2 galeta (yemesem süperdi de işte of bıktım benden)

sabah:

3 galeta
2 zeytin
1 lokma peynir...

yürüdüm hayalcimmmmmmm..... valla bilemeyorum nasıl olcek cumaya nası 900 versem bilemeyom.....

sabah iki adet peti bör arası bir çay kaşığı nutella iki adet te yumurta yidim ekmek mekmek yok.... şimdi neskayfemi yudumluyom birazdan yeşilimde gelir

çokmu ileri gözlerin ahleyarım .....

bu arada diyet nasıl gidiyor güzelim...

canimuzagi göremiyorum iste derecelri az ama rahatsiz ediyo gözlüklöere alismisim heralde cikartimi agri yapti ee bizim cadi kirmisti mecbur bekliyecem yenisini bende süre cok uzun dayanamam ozamana kadar diye günlük lens aldim 5 günlük iste idare etce

diyette iyi gidiyo bakalim hayirlisi kacamak yapmadim hic

pazartesiden beri iyi gidiyo aksamlari sadece corba yiorum bide ne yemek varsa bi kac kasikta ondan baskada yok bakalim umarim inerim:dance:

benim dünkü raporum:

sabah evde bir parça ekmek 1 yımırta
işyerinde 2 dilim küçük buğdağ ekmeği arası peynir,dereotu ve çay

ara 1 elma

öğlen yarım porsiyon tavuk şiş bol salata

ara 1 elma

akşam 1 kaseden az taze fasulye iki küçük dilim ekmek yarım kase yoğurt

ara 1 avuç leblebi

1 portakal......

kızlar günaydınnn dün gece size yazdığım son mesajtan sona allahım uyuyım dedim yatamadım kalktım 1 kibrit kutusu kaymağın üstüne 2 çorba kağıdı ayva reçeli koydum ekmeğin az toğuyla onu yedim walllaaa ...kötü ama pişmanda olmadım çok mutlu uyudum :)))

bu sabah 2 kibrit peynir 2 etimek yedim....

Günaydın tükkanı erkenden açalım....

Dün diyetisyene gittim kilo kaybı yok vücudunda su kaybı var dedi. bir kaç gündür düzenim bozuldu işler de yoğun evde de çocuk mızmız hasta kendime vakit ayıramadığımı söyledim...

Yürüyüş yapmamışsın dedi hafta sonu 2 saat yürüyüş yaptım

Diyet listemi değiştirdi. Protein ağırlıklı bir liste verdi...

En çok koyanda sabah sandviç yok 1 bardak süt 1 avuç kuru üzüm...... gitmiyor boğazımdan şu kuru üzümler sabah sabah içim bayıldı....

canım son verdiği diyetine yazsana....ayrıcana sandiviç niye yok her sabah süt mü içiceksin

günaydın şekerler...sabah ılık su içtim ve şimdi de kahvaltımı yapıcam...bir dilim ekmek ,üçgen peynir ve 1 küçük domatescokacimcoook

jujum veririz ya akşam canavara dönüşüyorum bi görsen beni evin kapıdan gitdiğim an sanki düğme var biri basıyo gibi,
sıkma nolur kendini nolur veririz bu kadar verdik olarıda veririz gülümm,

yeşil yaptım içiyorum şimdi,
akşam gülayla beğendiğe gittik galeta aldım daha evde 3 tane vardı gene o tek yemelik diyet yoğurtlardan aldım 4 tane eve gidince yemek yedim,
güya sadece galeta ve yoğurttan yicektim off...

ahleyar günaydın canım...yeni gözlüğün hayırlı olsun canım..benim eşimde gözlükçü canım...10 gün sonra hazır olucak dedin gözlüğüne çok fazla diil mi gün olarak?bu arada çocuklar gözlüklere çk meraklı ve müşterilerimizin gözlükleri sürekli kırıyor ogluşları ve bizim için iyi oluyo dermişimnaniknanikşaka şaka tabiki:1hug:

Günaydınn..

Bende regliyim. 2 günüm. sanki tatlı krkz<i olmadı. bende saldırmadım. Diyetim iyi sayılır.

Yorgun olmama rağmen akşam çıkıp 45 dk. yürüdüm.

İnşallah bugünde yürüyebilirim.

Genelde diyetler iyi gidiyor gibi, hanifenin kaymağı dışında:)) O kadderde olur afiyet olsun şekercim.

protein ağırlıklı ikinci listem;

sabah 8:00-8:30
1 su bardağı süt
1 avuç kuru üzüm

9:30
3 adet kuru kayısı

12:00-12:30
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kutu ayran ya da varsa yoğurt
salata
2 dilim ekmek

15:00
1 adet elma + 2 adet kepekli galeta + sıcak içecek

17:30
1 kutu ayran ya da varsa yoğurt

18:00-18:30
3 akşam için sabit
1 kase mercimek çorba
karnıbahar haşlama (üstüne sarımsaklı yoğurt)
1 dilim ekmek
bol salata

20:30
1 avuç leblebi ve çay

21:30
1 adet portakal

gece acıkırsam 1 bardak süt (light)

3 gün 1 saat yürüyüş (cumartesi pazar toplamda 2 saat yürüyorum artık...)

HANİFEEE NAAPTIN KIZ:)))
YARAMASIN İNŞALLAH

KAMERİM HAYIRLI OLSUN LENSLERİN İNŞALLAH ÇABUCAK GÖZLÜKLERİN YAPILIR

ESRA MENÜN SÜPERMİŞ VALLA

HAYALİM CADIM NABER ŞEKER GELDİMİ KIZ ANLADIN SEN:)))

JUJU YÜRÜYÜŞ SÜPER İZMİRİM SEN DE DEVAM ET BENCE

AKŞAM ÇORBA İÇTİM EŞİM KAHVALTI İSTEDİ DAYANAMADIM BEN DE 2 İNCE DİLİM EKMEK PEYNİR VE AZICIK BAL YEDİM ARA OLARAK SADECE 3 KURU KAYISI
FORM ÇAYI GECE YATARKEN SİRKELİ SU SABAH KALKINCA SİRKELİ SU
İŞYERİNE GELDİM KLASİK KAHVALTI ŞİMDİ YEŞİLİMİ İÇİCEM

03 mart

1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme /
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. yerimde /
5. ters mekik / 10
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /20
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik / 25
9. çapraz mekik / 10
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 40
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme / 20
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /15
18. yanlara eğilme /25
19. stepper /100
20. body shaper /10 kere uzanma
6.dk video hareketlerinden bazıları
Oryantal /

esmerim afiyet olsun tatlım pişman olcak ne var çıkartırız acısını onun,
bende 2 akşam önce galetayı tahinli bala batırdım hakim olamadım ki kendime :(
aslında arada olr fıstıklar ama sık yapmamak lazım...

yeşilimi içtim birazdan ısırgan yapcam...

ahleyar günaydın canım...yeni gözlüğün hayırlı olsun canım..benim eşimde gözlükçü canım...10 gün sonra hazır olucak dedin gözlüğüne çok fazla diil mi gün olarak?bu arada çocuklar gözlüklere çk meraklı ve müşterilerimizin gözlükleri sürekli kırıyor ogluşları ve bizim için iyi oluyo dermişimnaniknanikşaka şaka tabiki:1hug:

SAOL CANIM AMA BENIMKI YENIDEN YAPILACAK CERCEVESI CAMLARI HEPSI AYNISINDAN GENE KALMAIS BENDE YENI BITANE ALMAK ZORUNDA KALDIM AMA SIGORTALI OLDUGU ICIN HIC PARA ÖDEMEDIM HEMDE LENSLERIMI BEDAVA ALDIM MALESEF BUSEFER GÖZLÜKCÜYE YARAMADI:teytey:

günaydın herkeseeee a.s.

kuzum maşaallah ilerleme kaydediyorsun gitgide :lepi:
diyetisyenin verdiği liste mi bu ?

zuzum kuru üzümleri müsli gibi sütün içine at şişsin öle kaşıkla ye daha rahat olur bence,
fundam yok gı 2side gelmedi akşam paralarını yatırdım bekliyorum...

jujum veririz ya akşam canavara dönüşüyorum bi görsen beni evin kapıdan gitdiğim an sanki düğme var biri basıyo gibi,
sıkma nolur kendini nolur veririz bu kadar verdik olarıda veririz gülümm,

yeşil yaptım içiyorum şimdi,
akşam gülayla beğendiğe gittik galeta aldım daha evde 3 tane vardı gene o tek yemelik diyet yoğurtlardan aldım 4 tane eve gidince yemek yedim,
güya sadece galeta ve yoğurttan yicektim off...
canım tek yemeklik yoğu dediğin aktivyamı

kız şebooo sen beni gördün ama bakkk kaçamakçılar bir bir döküldü sayemdekaydirigubbakcemile3

dible canım kuzumuz diyetisyene gidiyor

kuzumm her sabah süt dediğin gibi biraz zorr ama güzel bi liste açıkmaksın merak etme....

Back