• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar nasılsınız 4. takım a.s.
hayalgözlü fgüler tebrik ederim sizi kaydirigubbakcemile5
harikasınız süpersiniz inşallah aynen devam edersiniz
takım olarak hepinize başarılar diliyorum a.s.a.s.

şahnurum ist nereye gelcen vaktin olurda uyarsa buluşma yapalım hep birlikte ...sositososito

özgecim hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz....

kızlar iş yoğunluğundan yazamıyom kusura bakmayın dün öğleden sonra dr a gittim beyinde ur tümör falan yok ama boyun fıtığı çıktı fizik tedaviye gitmeliymişim

pınarım hanifem bizim kongre sütlüce konf-gre salonunda
beyoğulu feshane o taraftaymış oteller misafirhaneler hep dolu olduğu için ben fatih de bir arkadaşta kalacağım
kızlar kusura bakmayın yaa şimdi çıkmam lazım sonra müsait olunca yazarım sabahtan beri bunu anca yazabildim

kızlar selam ben geldim
hayalim bendede var sauna beld onu kullanmıyom artık :D:D bence işe yaramiii bi müddet kullandım duruyo bi kenarda kullan bakalım işe yarar sa bende tekrar başlarımm

şahnurum geçmiş olsun canım

esra ve topraksu teşekkürler şekerler

hayal gelmedimi kız şu zımbırtı

Fundaguler nickim nurcanım çok güzel şeyler getirtmiştim yazın kapış kapış gittiydi hepsi markaydı şansmı var şekerim dolar bi yükseldi bi kaç tane de elimde kaldı hatta baharda tekrar koyayım satışa diyorum

canım benim hesabım yok ama eşimin var hesabı . koyduğun zaman haberim olsun canım . eğer yazlış kıyafetlerse tatile gitmeden bi kaç parça alıcam zaten

selam kizlar ben geldim yine

bende holywodu yapmiyorum ama cok az yiyorum dün sabah kahvalti yapmadim sadece yesil icmistim gün boyuncada meyve suyu istim aksamda sadece corba ictim zaten hic aksamlari ekmek yemem sadece sabahlari oda bir dilim

bugun de sabah bir dilim ekmek yedim peynir domates felan kahvalti yaptim ama az ekmekle iste baskada bsey yemedim aksamada sadece corba icmeyi düsünüyorum bakalim hayirlisi

kac gündür gözlüksüzüm benim cadi kirdi gözlügümü cumadan beri gözlüksüz dolasiyorum yenisi icin vermistimk aynisindan yokmus bugun yeni bitane secmeye gitcem baklaim ya gözleri felaket agriyo gözlük takmayinca zorluyorumda biraz ondan heralde

hepinzi öpüyorum bu hafta iyi bir inis yapmak istiyorum bakalim hayirlisi umarim bozmam

slm kıslar ben geldim .....

çukurova radyosunun kuruluşunun 41. tılı bugün.... canlı yayına konuk olarak katıldık bizde onun için giremedim...

ooooooooooooooo juju meşur oldu mecerin oliim anam :roflol::roflol::roflol:...

bu arada hayalim bende senden özür diliyom evet gittim keten tohumu ile yoğurt yedim ama kociş kuru fasulye ile pilav yapmış dayanamadım ondan da yedim özür ... birde üstüne püskütün bildirimini gördüm yernen birim şuanda.....

afiyet olsun jujum bende yoğurdu tek yedim ama 1 saat sonra içimden sesler yükselmeye başladı anlayabiliyorum seni,
artık galeta ile yiyem bari yoğurdu:roflol::roflol::utangac:...

merhabalar nasılsınız 4. takım a.s.
hayalgözlü fgüler tebrik ederim sizi kaydirigubbakcemile5
harikasınız süpersiniz inşallah aynen devam edersiniz
takım olarak hepinize başarılar diliyorum a.s.a.s.

inş tatlım sağoll,
toprak su kaçak güreşme kıs nerdesin takımlardamısın nerdne bulcaz seni bi de geldiğinde,
tabe sen Allah bilir ne zaman uğran bida bize görmen bu dediklerimi...

kızlar selam ben geldim
hayalim bendede var sauna beld onu kullanmıyom artık :D:D bence işe yaramiii bi müddet kullandım duruyo bi kenarda kullan bakalım işe yarar sa bende tekrar başlarımm

kız varsa kullansana cadı,
gülay düzenli kullanınca incelme yapıyo dio akşama kadar 50 dk oturup beline dolayacak zamanın yokmu bekleme sen beni hergün düzenli başla kullanmaya...:mymeka::mymeka::mymeka:...

şahnurum geçmiş olsun canım

esra ve topraksu teşekkürler şekerler

hayal gelmedimi kız şu zımbırtı

gok daha demedi :1no2::1no2:...

günaydın arkadaşlar...sabah yarım simit ve az peynir yedim...hemen geçmişi okuyayım öpüyorum hepinizia.s.

gel gel çene yapak ecük...:içelim:...

selam kizlar ben geldim yine

bende holywodu yapmiyorum ama cok az yiyorum dün sabah kahvalti yapmadim sadece yesil icmistim gün boyuncada meyve suyu istim aksamda sadece corba ictim zaten hic aksamlari ekmek yemem sadece sabahlari oda bir dilim

bugun de sabah bir dilim ekmek yedim peynir domates felan kahvalti yaptim ama az ekmekle iste baskada bsey yemedim aksamada sadece corba icmeyi düsünüyorum bakalim hayirlisi

kac gündür gözlüksüzüm benim cadi kirdi gözlügümü cumadan beri gözlüksüz dolasiyorum yenisi icin vermistimk aynisindan yokmus bugun yeni bitane secmeye gitcem baklaim ya gözleri felaket agriyo gözlük takmayinca zorluyorumda biraz ondan heralde

hepinzi öpüyorum bu hafta iyi bir inis yapmak istiyorum bakalim hayirlisi umarim bozmam

yapcez tabe haftaya en geç cumartesi ben 79 olmak istiyoyum olcemde

öğlen yemeği hazırlıyorum 1 galeta 1 haşlanmış yımırta yicem,
akşamda yağsız yoğurt ben bu göbeeee e-ri*te-ce-ğiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt......

valla hayalim ii değilim ben.... evet yürüdüm evet az yedim ama ama ama.... haftasonu kaçamağım bana ağıra patlıcak gibi....

olmaz bişi daha hafta sonuna 3,5 gün var bide bana bak pazara 79 olmam gerek ama ne yapcam şaştım 2 haftadır kitledi kaldı gene,
2 galeta
1 ymurtayla öğle yemeğimi olurmu olur aha ben yiyorum sırf kımıldasın diye jujum
bu haftayı atlatalım ericez merak etme sen...

ben yine dışardaydım kıslar ,elbise aldım kendime siyah güzel oldu bir de ayakkabı altına ama çok hoş oldu yaaa :D :D bunları kına da giyicem nikah içinde takım elbise alıcam ....

öğlen yemeği olarak ıspanak yoğrtlu yiyorum yani bekliyorum gelcek ...salata söyledim yanında birde ama onu ara öğün olarak yicem ...

jujum ben dineyim sana sölerim emi kuzum :)
kız deli aç kalınca yediğin gün geri alırsın olmaz öle ama öğünde yediğin miktarı bi kaç gün baya azaltıp miğdeni küçültebilirsin,
geçen yaptığım 1 haftalık sıkma sonucu miğdem küçülmüştü ama ben gene büyütmeyi başardım helal bana,
gene deneyecem inş başarırım...

va va va,
şimdi kızcanız ama bakın ne diem 6. takımdan pinarim cadısı bi kırem kullanıyo 1400 vermiş adını demedi aebenin dediğine göre azcık kol iç kısımlarına sürülüyomuş araştırdım buldum vallah,
dün didiğim sitedede 6,90 fiyatı alıp denesemmi diye düşünüyorum yeminle jujum ne dersin,
müsaitsen msnde atam link bak sende bi...

Back