• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok gülüm esmerim aktivyada 180 kalori falan var,
danonenin light yoğurdu var 140 gr %1 yağ var içinde ve sadece 50,8 kalori ondan,
diğer markalarada baktım en az kalori danonede...

canım tek yemeklik yoğu dediğin aktivyamı

kız şebooo sen beni gördün ama bakkk kaçamakçılar bir bir döküldü sayemdekaydirigubbakcemile3

dible canım kuzumuz diyetisyene gidiyor

kuzumm her sabah süt dediğin gibi biraz zorr ama güzel bi liste açıkmaksın merak etme....

evet canım ya bir dilim ekmek bile yok sabah sabah :dilcikar:

kilo vermek için katlanıcam yapacak tek şey var o da uygulamak.....

kuzuzuzubambino, *JUJU*+, ahleyar_22+, dimplehawk+, Esmeralda+, fguler+, hayal gözlü+, open_sea+, sebnemselayfurkan+, simiryna+, toplight+, yellowdaisy+

maaşallah :nazar:

kadroya bakın hele hele

zuzum demekki işe yaramadı verdiği liste ne güzel değişmiş yardım alma imkanın var alıyon en azından uzman gözüyle zayıflican...

zuzu ben kopyalıyodum sen yaptın Şeniz...

hayal gözlü, *JUJU*+, ahleyar_22+, dimplehawk, Esmeralda+, fguler+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, sebnemselayfurkan, simiryna, yellowdaisy+

nerdeyse bütün takım hazırız burda haha:)...

zuzum demekki işe yaramadı verdiği liste ne güzel değişmiş yardım alma imkanın var alıyon en azından uzman gözüyle zayıflican...

inşallah canım ya kocişin haberi yok valla... bilse laf eder bende söylemiyorum napimm..

Kız ben kopyalayacaktım kadroyu:)))

kaydirigubbakcemile5

zuzu ben kopyalıyodum sen yaptın Şeniz...

kaydirigubbakcemile5

hayal gözlü, *JUJU*+, ahleyar_22+, dimplehawk, Esmeralda+, fguler+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, sebnemselayfurkan, simiryna, yellowdaisy+

nerdeyse bütün takım hazırız burda haha:)...

evet uzun zamandır böle kalabalık görmedim takımımızı

hayalcim o ypgurttan ben de alayım canım..süt kokusu varmı yogurtta..tadı nasıl?

süt kokusu olunca yiyemiyormusun canım...

kuzucum yeni diyet listen hayırlı olsun canım...boşver canım üzümü talı niyetine düşün kendini motive et...bu liste bence vücudunu şaşırtŞenizıcak

yellow valla çok güldüm :roflol::roflol: ama kuzum doğru onlar gözlükleri kırcak ki sen kazancan ... birde aklıma ne geldi BKM Mutfağı biliyosunuz eee çok güzel hareketler orada bir tabutçu vardı izlediniz mi süperdi ...aynı seni hesap :roflol::roflol:

hayalim anladım tabeee anlamazmıyım ,sen bitanesin balımm....

kuzuzuzu liste süpper bunu uygularsa hem mide küçülür hem düzenli olduğu için metabolizma düzene girer sonraaaaaa kilolar gider :sm_cool:

hanifem nerelerdesin sen yaa özletiyorsun kendini ...

kamerim senin cadı fenaya dikkat et cnm ...çılgın bişey olcak valla

jujjum sen ne zaman kilo aldın ya :1shok: ben farketmedim hiç seni, aynı kiloda kaldın sanıyordum ...

zuzu herşeyide bilmesinler bende sauna beldi sölemedim duysa kızar bana sen kendine zarar vercen ben kahroluyorum dio zaten acıktım ama geç oldu yemem artık bişi deyince falan,
mekik çekmeme falan kızıyo bel ağrıların geçti sen gene çıkarcan falan dio,
yellow yoğurt kokusunu bırak tadı bilem yok kıs :)...

1. yürüyüş / 50 dk- sabah / 10 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / -
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /20
7. merdiven çıkma / 200 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 25
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / -
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme /10
15. geri tekme / 20
16.-
17. .

didsim hareketleri yapamıyorum özür dilemeyin demişsin o zaman kusura bakma :))),
tatlım ister izinli yaz,istersen sorun geçene kadar yarış dışı bırak kararı sen ver ben uyarım,
belim hafta sonundan beri kötü ağrıyo normalde hiç bişey yok eğilim doğrulurken arada canım çok yanıyo,
bide mekik ve yapmaya çalışınca yatıığım yerden doğrulurken çok acıyo ben mekik hareketlerini bel zorlayacak olanları ascık yapamayacağım tatlım,ama yürüyüş ayakta yapılan egzersizler falan sorun değil yapıyorum,
nasıl yapalım söle uyayım ben öptüm...

bunları göbek topiğinde yazdım bilinde hayal saldı demeyin...

Ya şu alıntı yapıp cvp yazıyorsunuz ya tekrar alıntı nasıl yapılıyor aynı mesajın içinde

ahleyar canım çok sevindim garantiden yararlanmana..gözlüğü alırkeneğet kurum çerçevesi almadıysan 2 yıl garanti hakkın oluyor bunu her zaman kullan canımkaydirigubbakcemile5
izmir yürüyüşler tam gaz devam bakıyorum dakaydirigubbakcemile5
kuzucum evet ben light sütü bilem içemiyom..bi çeşit geliyoo:bbo:

yellow benim manyak metonun feleği şaşcak valla...

pınar midem küçülsün istiyom bende zaten eskisi kadar çok yemiyorum yavaş yavaş küçültüyoruz...

bu arada sölemeyi unuttum cumartesi ve pazar normal kahvaltı hakkım var hemide unonun tam buğday ekmeğinden 3 dilim 1.5 büyük dilim beyaz peynir 3-4 zeytin domates salatalık çayy ohhhhhh :lepi:

fundacım alıntı yapın yanında ki kutu varya tatlım mQ yazıyo hani mesajları cevap yazmak istediklerine oraya tıkla en son alacağın mesajda alıntı yap de,
sonra gelen sayfada [QOULTE] yerden sonraları diğer mesaja geçmiş demektir onları arala yaz fıstığım...

kuzucum waavvvv hafta sonu kahvaltı süper ya..düşünsene 3 dilim ekmekcokacimcoookzaten bizi bozan hafta sonları değil mikaydirigubbakcemile
kızlar peki uno ekmek fırından aldıgımız kepek ekmekten daha mı iyi...iyiyse ondan alem ben de

sende öle pınarım seveyim seni cadım,
yeni cicilerimin resmini çekcem göstercem size almak zorundayım napam 32,5 beden kıs 36 beden kotla çıkmasın sefgilisinin karşısına demi:)...

Back