• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nurcanım tamam canım
pınar kimin nikahı kız
juju sorma canım o haftasonları yok mu mahvediyor beni de

öğle: 4kaşık yoğurt ve mantarlı tavuk sote yedim. 1dilimde ekmek
ara: 1portakal

buarada öğlen 50dk yürüdüm ben.. benim için büyük başarıkaydirigubbakcemile2
akşam iş çıkışıda yürüycem inş...

Kıslar ben gene yayındaydım ya kokteyl felan ancak gelebildim.....

Akşam kaynanaya gidecez ordan da eve yürüyeek gidecem bir değişiklik olmassa

Ben sabah klasi kahvaltımı yaptım öğlen haşlama makarna 2 kaşık mantar yedim
akşam buğday çorbası yapıcam yoğurtlu

öpüldünüz güzeller...

hayal gözlü bak geldim işte kaydirigubbakcemile3
canım ben cuma zayıflama takımlarında deil 60-69 grubundayım arada sıkılınca işte sizleri okuyom bana moral oluyor inşallah sizleri sıkmıyorumdur bu arada yaşım 43 genç kız deilim yani delikafadulden ama sizlerle kendimi çok genç hissediyom ilginiz için teşekkür ediyorum iyi akşamlar a.s.a.s.

selam fıstık arkadaşlarım..bugünlerde pek aranıza katılamıyorum ..1 ya da 2 mesaj yazıp çıkıyorum hemen...malum ev işleri..tadilatlar devam ediyor...onun yanında nöbetlerim yogun ve evde de toparlanmaya başladım koliler falan...zaten süperim bu konuda 1 saatte 2 çekmece ancak kolileyebiliyorumfisfisfiskullnmıycağım şeyleri ayıklayayım derken ..anlıycanız bildiğiniz uyuzum yavaşımlaelaelaelaelae
bugün 1 saat yürüyüş yaptım..evime yerleşince yürüyüşlerimi daha düzenli yapıcam ..şu anda kafam biraz dağınık ve sağım solum belli olmuyor..bu arada yediklerime sabah ve öğlen dikkat ediyorum ama akşam yemeğinde kaçırıyorum sanki biraz:utangac:mesela bu akşam yemek yapamamıştım ve kahvaltı gibi yaptık..umarım artıya çokk kötü yansımaz..kilo alıp takımımı olumsuz etkilemek istemiyorum..hpinizi seviyorum ve çok çok öpüyorumŞeniz
yarın görüşürüzşekerlerhihoyyyt

kızlar işte fırsat bulamıyorum evde geçmişi okıyım dedim yarın görüşürüzzzz

Günaydın tükkanı erkenden açalım....

Dün diyetisyene gittim kilo kaybı yok vücudunda su kaybı var dedi. bir kaç gündür düzenim bozuldu işler de yoğun evde de çocuk mızmız hasta kendime vakit ayıramadığımı söyledim...

Yürüyüş yapmamışsın dedi hafta sonu 2 saat yürüyüş yaptım

Diyet listemi değiştirdi. Protein ağırlıklı bir liste verdi...

En çok koyanda sabah sandviç yok 1 bardak süt 1 avuç kuru üzüm...... gitmiyor boğazımdan şu kuru üzümler sabah sabah içim bayıldı....

günaydın....
sbh: 2dilimekmeğin arasına marul peynir 4zeytin
1bardak çay

akşam iş çıkışı yürüdüm ve gidince sadece salata yemeyi başarildim ilk defa:D:D:D

günaydın
izmirlim süper alışcaksın biraz zorla kendini ...
yellow işin zor tatlım allah yardımcın olsun ama yerleşince ayfini sürecen inş ...

akşam yoğrtlu çorba yedim ...
sabah yumurta ,bir dilim ekmek yedim ...

slm kıslar dün akşam başarılı geçti kanımca.... bir kase yoğurt yedim bir adet te közlenmiş patates yedim üstüne 1 tk kaşar koydum ama.... neysem hala + kilodayım ama hafta başına göre +400 vermişim üstümde hala +400 kilo duruyor birde üstüne +500 vermem gerek yani cumaya +900 gitmeli... nasıl olcek bilmiyom...

dün öğlen bir saat yürümüştüm belki acık fazla da olabilir ama neyse kocacığımı zorladım kaynanamdan gelincede yürüdük eve ortalama hızlı yürürsen 30 normal tempoda 45 dk sürüyor....

dün bende gözlügüm icin gittik iste yeni gözlük sectim yapmasi 10 gün bulurmus bende 5 günlük kontak lens aldim simdi onlari kullanacagim ya biraz kasinti yapiyor ama yinede iyi rabbim kimseyi kör etmesin Allahim

herkeslere günaydın tartıda olmasada kendini incelmiş hisseden hayal geldi slm millet neydiniz...:)...

hayal gözlü bak geldim işte kaydirigubbakcemile3
canım ben cuma zayıflama takımlarında deil 60-69 grubundayım arada sıkılınca işte sizleri okuyom bana moral oluyor inşallah sizleri sıkmıyorumdur bu arada yaşım 43 genç kız deilim yani delikafadulden ama sizlerle kendimi çok genç hissediyom ilginiz için teşekkür ediyorum iyi akşamlar a.s.a.s.

estağfurullah toprak olurmu ne zaman istersen gel seve seve canımcım,
artık apla deyim müsadenle ben 84 lüyüm :)...

Kıslar ben gene yayındaydım ya kokteyl felan ancak gelebildim.....

Akşam kaynanaya gidecez ordan da eve yürüyeek gidecem bir değişiklik olmassa

jujum yürüdünmü aşkam:)...

kızlar işte fırsat bulamıyorum evde geçmişi okıyım dedim yarın görüşürüzzzz

yarın oldu öseldim gel hade Şeniz...

pınarııııııııııııııım süpersin gülüüüüüüüüm anladın sen:) kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5...

Back