şahnurum ist nereye gelcen vaktin olurda uyarsa buluşma yapalım hep birlikte ...sositososito
özgecim hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz....
slm kıslar ben geldim .....
çukurova radyosunun kuruluşunun 41. tılı bugün.... canlı yayına konuk olarak katıldık bizde onun için giremedim...
bu arada hayalim bende senden özür diliyom evet gittim keten tohumu ile yoğurt yedim ama kociş kuru fasulye ile pilav yapmış dayanamadım ondan da yedim özür ... birde üstüne püskütün bildirimini gördüm yernen birim şuanda.....
merhabalar nasılsınız 4. takım a.s.
hayalgözlü fgüler tebrik ederim sizi kaydirigubbakcemile5
harikasınız süpersiniz inşallah aynen devam edersiniz
takım olarak hepinize başarılar diliyorum a.s.a.s.
kızlar selam ben geldim
hayalim bendede var sauna beld onu kullanmıyom artıkbence işe yaramiii bi müddet kullandım duruyo bi kenarda kullan bakalım işe yarar sa bende tekrar başlarımm
şahnurum geçmiş olsun canım
esra ve topraksu teşekkürler şekerler
hayal gelmedimi kız şu zımbırtı
günaydın arkadaşlar...sabah yarım simit ve az peynir yedim...hemen geçmişi okuyayım öpüyorum hepinizia.s.
selam kizlar ben geldim yine
bende holywodu yapmiyorum ama cok az yiyorum dün sabah kahvalti yapmadim sadece yesil icmistim gün boyuncada meyve suyu istim aksamda sadece corba ictim zaten hic aksamlari ekmek yemem sadece sabahlari oda bir dilim
bugun de sabah bir dilim ekmek yedim peynir domates felan kahvalti yaptim ama az ekmekle iste baskada bsey yemedim aksamada sadece corba icmeyi düsünüyorum bakalim hayirlisi
kac gündür gözlüksüzüm benim cadi kirdi gözlügümü cumadan beri gözlüksüz dolasiyorum yenisi icin vermistimk aynisindan yokmus bugun yeni bitane secmeye gitcem baklaim ya gözleri felaket agriyo gözlük takmayinca zorluyorumda biraz ondan heralde
hepinzi öpüyorum bu hafta iyi bir inis yapmak istiyorum bakalim hayirlisi umarim bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?