Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ha pardon hepsi burada mı
bi resim koysana be çok merak ettim
bir de onların hem titreşimli hem saunalısı var

evet jujum açık artırmayla aldım bide:)
sağolsun gülay üyeydi aldı o bende üye oldum bakıyorum müthiş ucuz şeyler var ya öle böle değil resim koyayım funda tamam,
tatlım hem titreşimli hem saunalı olanlar pahalı biraz termal şortlar falan 59-60 lira heryerde burda 35 lira ben hiç bu kadar ilgilenmemiştim valla,

funda inş işe yarar valla tatlım bakalım...

Kıs orada ki ürünlere güveniliyormu anam bende heç alışeriş yapmadın normalde netten alışverişin kurduyum emme

evet jujum açık artırmayla aldım bide:)
sağolsun gülay üyeydi aldı o bende üye oldum bakıyorum müthiş ucuz şeyler var ya öle böle değil resim koyayım funda tamam,
tatlım hem titreşimli hem saunalı olanlar pahalı biraz termal şortlar falan 59-60 lira heryerde burda 35 lira ben hiç bu kadar ilgilenmemiştim valla,

funda inş işe yarar valla tatlım bakalım...

Son düzenleme:
funda bu kadar çıkıyo tatlım ya bakta sileyim başka site linki verdim diye arada gitmeyim :)
jujum valla gülay sürekli yapıyo ordan alışveriş,
geçende dambl getirtti bana ve kendi için sürekli bakıyo güvenli demekkii üye olda bak bi kaç dakika sürer kıs:)...

Tamam baktım şeker
genelde güvenli oluyor açıkartırma siteleri alıcının yorumu satıcının işini etkiliyor çünkü

kız cenverse ayakkabıyı 1 liradan sürmüşler artırmaya süper ya:)
ben geçen alcaktım 60 tı oda indirimdeydi,
gerçi beyazını bulsam yapıştırcem teklifi hep renkliler arıyorum :),
benim aldığım lakosteden arıyom şimdi fiyatına bakcam sona verdiğim paraya içim acıycek batcak durcek bana :roflol:...

Hayal kız senin basenin 91 cm yok gibi bişey ne güzel
anam allah bana bi popo vermiş maşallah (((

fundam ben 11 cm basenden
41 cmde göbüşten versem 90 60 90 olcem hıh :roflol:,
tabe gögüs 90 olamaz orayı .....-60-90 yapalım:)
şaka bi yana tatlım basen kalmadı benim belimin üst kısmıda inceldi miğde ve göbek bölgem kaldı bence birazda artık ondan zor gidiyo yerleşik yağlara geldin ben sonunda eriyecek yerim kalmadı desem yeri nerdeyse gülüm :)
inşallah vereceğim kiloların en az 6-7 si karın göbek bölgemden giderde bende düzgün fizikli bi kız olurum artık,
zaten saunayı ondan aldım artık eritir toparlarsa inş yapar yarımcı olur bana,
sende basenleri kapıya vur kız sıkı oluyo ve topluyo,
dalga geçtim bende ilk durunca ama küçük kadeşimin basenleri var kızın beli ince o öle yaptı bi dönem bayağı küçükdü,
şimdi öss ye hazırlanıyo gene sürekli oturuyo yığdı basenlere 75 kilo falan oda az kaldı yetiştim ona,
gören sen daha zayıfsın dio bana:)...

biri popo mu dedi :1no2:

popo konusunda kimse elime su dökemez benimkiler çok büyük ya

bel ince popo büyük resim eklediğimde göreceksiniz bir resim çektiremedim ya bu arada

ii akşamlar fıstıklar hepinizi öpüyorum kocaman bende yavaşatn kaçar bi converse teklif verdim funda bakalım kimse kalcak boow fena bişi bu ya:)
görüşürüz yarın mck hepinize...

günaydın tükkanı açayım dedim...

uykusuz bir gecenin sabahın dan günaydın herkese..... :bbo:

bütün fıstıklar günaydın,
uyku alamama he bende alamadım galiba gözümü kapattım saat çaldı sanki pof:)

dün akşam:

1 tane tek yeyimlik light yoğurt yedim 50 cal.
1 saat sonra 2 tane galeta yedim
2 dilim greyfurt (jujum özür sözümde duramadım valla dayanamadım çok açtım)

sabah:

yeni yiyorum 1 kibrit kutusu kadar aşağı yukarı peynir,
4 zeytin
1 dilim %100 kepek ekmek,
1 kupa yeşil çay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…