• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o daha mantıklı kızlar ona bakın bırakın holiwoodu falan yaw,
aman daha nelere domur olcaz bakalım nurcanım :),

öğlen yemeğim
1 kabak rendeledim içine bi tutam dereotu doğradım 2 kaşık haşlanmış makarna koydum yicem...

evet kıslar birinciliğimiz hayırlı olsun inşallah nice birinciliklere....

pınarcım doğum günü kutlu olsun.

kıslar yeni geldim kuzu gece rahtsızlandı çok ağladı yutkunamıyordu burnuda hafif akıyordu öksürük hapşırık... yavrum kendini yırttı ağlamaktan sabah doktora götürdüm gribal enfeksiyon başlangıcı dedi... bademciklerinde bişey yokmuş ama yutkunamıyordu yaaa... canım benim.... gece onunla uğraştım işte....

özgecim az kalmış dayan canım bende senin gibi düşünüyordum tam 40+1 de doğurdum... Allah kolay doğum nasip etsin.

geç geldim ya bugün yoğunum kızlar hepinizi öpüyorum

kıslar yemekte 4 ceiv büyüklüğpünde köfte ve onunsosunu yedim böle yayla çorbası gibi sos yapıyorlar baka bişi yemedim... yürüyüşe gittim annem kadar orda bir dilim baklava yedim ama yediğime de pişman oldum bende yürüyüşümü uazattım ve sanırım 1,30 saat ürümüş oldum.. şimdi yeşilimi içtim elma dilimleyip yiyom

Hanıfecım cok saol canım benım bakalım yapmaya calsıcam ama kendıme göre okadar agır yapmam zor olur benım ıcınde

nurcancım saol canım evet hastalıklar hıc bıtmıyo canım ya

Ondan yürüme işini uzattım ya normalde bir saatte dairede oluyordum yarım saat geç geldim... Bakalım akşama sade yoğurt yicem...

jujum bende bu hafta akşamları yoğurtla geçiştireyim diyorum ama inş başarırım ya,
sofradan mutfaktan uzak durmma gerek
evde desem ki mutfağa beni bulaştırmayın bu hafta ortanca kardeşim kıyamet koparır neyse bişi demeyim ama elimden geleni yapcam bu hafta en kötü 7 li rakamlara ineyim zaten bi insem gitcek bence ben 80in altını görmedim yıllardır hatırlamıyorum bile 7li rakamlarda olduğum günleri senağlama,
demin saunabeld aldım kızlar netten ne zaman gelir bilmiyorum günde 50 dk düzenli bağlayınca terleme ve incelme yapıyomuş,
streç sarmaktan yoruldum bide toplanıyo sinir basıyo bana en azından sarıp otururum ya karnım incelsin artık,
kilo ala vere bide çatlaklar oluştu bende yıllardır,
ve göbeğim küçükdükçe beyaz beyaz oldu belki işe yarar ki inşallah yarar...

Inş faydasını görürsün hayalim....

Senin yazdığın mesajda yoğurt kilo verdiriyordu bakem ben hergün öğün die yiyecem verdirecekmiii..

jujum evet yağsız yoğurt öle bende işte akşamları yesem diyorum hafta sonuna kadar vereyim 2 kilo falan bari jujum inş,
CANım gelcek inş dedim ya sabahta daha güsel oluyom istiyom,
inş işe yarar tatlım kargoya verilmiş yarın gelir sanırım günde 50 dk yeterli oluyomuş akşam eve gidince takarım napayım düzenli kullanınca incelme yapıyo dio gülay var onda inşallah bendede yapcak,
akşamda yürümeye devam etcem inş,
ya sabahtan beri kar yağıyo ve müthiş soğuk ankara ya,ayağımada sabah hava ii diye lakosteları giydim çimemde yok bakalım nasıl yürüyecem akşam oy...

jujum her akşam yoğurt yiyelimmi ne dersin bu hafta dikkat edelim yaynında galeta ye doymam dersen,
al akşam göbek karın ölçünü bakalım işe yarayacakmı hakkaetn yoğurt,
benim göbek 92

haftaya bakalım bida,
CANımın kardeşi var erkek günde bi kilo yoğurt yiyo salona falan gidiyordu bi dönem karın eritmek için hocası vermişti o göbekli biraz yarar inş...

Canımcım galeta felan yemem ben ama koca bir kase yoğurdu yiyebilirm ... Zati tok tutuyo... Belkim unutmazsam keten tohumu alırım onla yerim.... Ama söz sana her akşam sadece yoğurt yicem hergün 1 saat yürücem öğlenleri az yicem.

tamam jujum söz bende akşamları yoğurt yiyeceğim keten tohumu ben koyamam yutamıyorum o zaman,
zaten yoğurdu zor yerim ben :)

fundacım 17 liraya aldım + krgo bedeliyle hepsi buradadan açık artırmayla aldım şuan sitede en ucuz 23,5 fiyatla satışta tekrardan...

Gg dan mı ben bi ara bebek giysisi satıyordum orada ebayden getirtip orada satıyordum ama ne zaman kriz başladı dolar yükseldi benim işler bozuldu ürün de getirtemedim alıcı da olmadı.

Back