- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #3.501
kaç bakalım jujum şu sizin şefle bir orta yol bulamazdınız...
bende kaçıcam kızlar öpüyorum hepinizi doktora gidicem sonuçları göstercem bakalım ne dicek galiba tiroidim düşük çıkmış anlamadım ama bakalım doktora gidince anlıcaz artık
JUJU cum canım hayal yarın da söler dile getirir bu pastayı kesin...aman arada olur böle kaçamaklar bence...önemli olan sonrası..yalnız ben de kötü bir huy var bi kaçak yaptım mı ..salıyorum heptennaniknanik
ben de bu akşam yürüycem kızlar..sanırım cumadan beri kilo aldım hissediyorum
Valla birazdan ben kaçıyom oğlanı okuldan almaya gidecem... He he yırtııtm valla... Bugün fırsat bulursam akşam yürücem yada nivea bayd yapcam... öğlen yürümedim trip yaptım .... şefle yürüyorduk ama tartıştım gene sabah şefle
Hayal çalışıyor canım ... Harıl harılş hemde derslere gömüldüğ...
Valla liderlik felan geçtim ne yesem sölüyom kızacaklarını biliyom napaim.. Saklamıcam
esmer ben de oluyor yeşil içince tuhaf bir mide...zaten hiç severek içmiyorum yeşili..zorlaya zorlaya
Kıs hanifem sorma ilk içt,iğim dönemlerde bendede öle oluyordu sen demleme mi içiyon nası yapıyon....
Kıslar beni affetin ama bir dilim yaş pasta yedim ben.... Ama öğlen bir kase çorba içtiydin iki çatal da yeşik fasulye ...
bende şimdi ara yapıcam 1 dilim çavdar üstüne light krem peynir
şekerpare datlusundan bir lokma da olsa yemekten vazgeçtim... kilomu verdimki kendime ödül vereyim..... :mymeka:
Kızlar saat 11'de 1 kupa yeşil çay yaptım yarım limon sıktım içine bi dikişte içtim...midem bulandı yarım saat zor tuttum midemdee istifra ede ede bi hal oldum hala kokusu gırtlağımda
kızlar ben elma krom hapı alsam olur mu..reklamlarımı gözüme giriyo:1ninca:
esmerim diyetle kardeşinin verdiği kilo süper ama ben hızlı kilo verince hemen geri alıyorum hem de katlayarak-tatlicadiarzu-
canım bejim en büyük sorunum basen ama inşallah bu gittiğim yerde bu sorunu halledeceğiz
bu arada kara dayanıklı canım içine su geçirmeyenler kaan ın giydiği kıyafetler ben sırılsıklam oldum ama oğluşa bi şey olmadı onun keyfi yerindeydi
teşekkür ederim şekerim elmadağ ve eymir yakınları canım resimler
valla hanifem biz çok eğlendik hatta bu haftasonu eğer kar varsa gene gideceğiz
benimde öğlen yemeğim ezogelin çorba hazırlardan 1 dilim ekmek kereviz salatası
müsait olunca yazacağım kızlar diyetisyenden aldığım tüyoları
Pınarrr yavlummm :) ne güzel çıkmışsın manken gibi maaşallah. Bnecede totonu kaşı.
Hanifem yaa seninki bende açılmıyo. Geçen hayaliminkinide göremedim o formatta açmıyor bizim sistem.
öğle yemeğim 1 kase yogurt
1 tane tavuuk but ve 2 dilim haşlanmış patates ve 2 kaşık pirinç pilavıÇok üzgünüm çoookfakat hala açım aç-tatlicadiarzu-
kızlar ya ne güsel fotolarınızı koymuşsunuz..pınarcım esmerim toplight ım hepinizde çok hoş gözüküyorsunuz
pınar kız ..bi de hayalcim bana boyunuzdan 5 er santim versenize:çok üzgünüm:
Hafta sonu çok abartmadım sabah da tartıldım kilo almamışım sadece dün spor yapabildim ama 2 gün resmen ayakta geçti temizlik misafir vs derken hiç oturmadım
şahnurcum ne güzel çıkmışsınız maşallah oğluşa da
pınar senin fotolar açılmadı ben de ya
hanifecim bebekli foto senin doğum yapmış halin mi maşallah ben akrep nalan gibiydim kuzum o kadar küçük görünmüş ki fotolarda
hayalcim iyi çalışmalar şekerim
öğlen bir kase mercimek çorba içtim iki üç çatal da etli yeşil fasulye yedim....
Koca bir elma aldım ama yemedim henüz acıkınca yicem...
Sabah kahvaltı yapmamıştım ara öğünde yapmadım iki kupa yeşil içtim sabah...
şahnur fotolar çok güzel çıkmış
bende foto eklicem eski yeni halimi görün ama önce şimdiki halimin fotosunu çekmem lazım çeker çekmez eklicem....
yok yok gidemiyom valla hayal azarlşadı beni.... ama kar sefamı cuma gni tartıda görürsem hayal beni oyar.....
kız şahnur sende mi benle aynı gün gittin hara.. tarihe bakarsan öle... anam siz hasta değilmiydinis ne işiniz var karda hı.....
hayal birde sen küsme bana valla oyarım zati beynim dolu....... ders bile çalışasım yok istatistik bana ben istatistiğe bakıyom
kamer cadııı nereye kaçıon kuzum çabuk pes ettin ,yoksa kilomu aldım üstüne kötükedihüso ...
jujum dogru sen bizden daha cok kilo verdin simdiye kadar kat ettigin yol gercekten baya uzun vede artik seni yormus ben bukadarcik kilo vermeye yoruldum diyet yapmaktan senin haydi haydi yorulman normal canim benim ins moralin tekrar yerine gelir ve kalan kilolari verirsin canim cokta kafana takma olurmu canimŞenizslm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
valla bende mezun olmayı düşünüyorum yoruldum yaa beynim yorgun... hem iş yerindeki problemim devam ediyor hem açık öğretim sınavına 1 ay kaldı hala çalışamadım o beni geriyor... üstüne birde kilo kilo kilo sıkıldım bunaldım bunaldım.....
bu hafta sonu özellikle mezun olmayı düşündüm hep ... mezun olim ama paylaşıma devam edim verebildiğim kadar devam edeymi dedim ...
ahleyar da çıkmak istiyor sanırım saygı duyarım nasıl olsa vermesi gereken kilo çok değil hem hamişde olmak istiyor ... olabilir yani bende gidim 3 kişilik yer açılsın barim.
ahanda geldim ama gec oldu biliyom malaesef ya benim koca hasta iki haftadir evde yatiyo hastaneden ciktigindan beri bu haftada evde haftayada izinli zaten kriz dolayisiyla biraz zoroluyo girmem giremem kizlar kusura bakmayinahlayara gelince gelsin onlada görüşcez ben ders için çıkıyorum ahleyar gelirse msn açık benim kıpraştırıverin gelirim siteye...
hayalcim bakalim ya valla bende artik ugrasmaktan yoruldum diyet diyet ömrümüz diyet olacak bu gidisle ondan ya ama bu hafta muhakkak yarim kiloda olsa veriyim diyorum aslinda cok istiyorum ama bu haftada deneyim veremzsem cikarim kizlar ugrastim olmadi bu hafta son veremezsem cikarim eger verirsem tam gaz devam okeymi canlarimşebom bel bölgendeyse sorunun benim gibi,
o aletlerin hani bitanesi çok ii
hani yuvarlar bişeyin sütünde sağa sola sadece belden aşağını çevirmeyi sağlayan bişey varya o süper oluyo ama düzenli yapma şansın olsa keşke tatlım
benim yok onu yapmak için 45 dk yürümem lazım dicenizki yürüde yap daha ii yeri kötü,
inşaatler vs ters hemde çok ter yeri,
fundam şok diyet bakma geberidirm seni,
düzenli yiyerek vercez...
Hepinize günaydın kızlar…
Cuma dan bu yana pek hatta hiç yazmadım..
Juju nun Cuma yazdıklarını çok düşündüm ben... yazcak bir şey bulamadım…
Çok haklı söyledikleirnde, bende yeni diyete başlayan biri olarak çok yavaş ilerliyorum..
Bundan dolayı işi daha sıkıya almaya karar verdim…
Kendime sabit bir liste yapmaya karar verdim.. önceden diyetisyene gitmiştim.. o diyeti uygulayabilirim mesela…
Ama sizlerden ricam spor konusunda sadece spor konusunda akıl verin bana.. eve alet alayım diyorum çok pahalı.. yürüyüş yapayım diyorum ama herügn hava şartları uygun olmuyor…
Biliyosunuz izmirin havasına birde kızlarına güven olmuyor:))
Neyse sabah evden 7de çıkan akşamda eve 8bçk en geç 9da giren biriyim.
Akşam eve geç gidiyorum diyemidir nedir canım eve gidince hemen yatmak istiyor.. ayaklarımı uzatıp tv seyredesim geliyor:))
Birde eve geç gititğim için akşam yemeğimide geç yiyorum benim kilo vermemi yavaşlatan nedenlerden biride bu diye düşünüyorum..
Bunları paylaşmak istedim bugün.. bir şeyleri düzeltip daha hızlı ilerlemek için..
Yardımlarınızı önerilerinizi artık aklınıza ne gelirse bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?