• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yellw canım bence doğal yollardan zayıflamayı denemeliyiz onlar bana kalırsa para tuzağından başka birşey değil...

Nan bu bulyon çorba ne nan...
suyun içine 1 tane et veya tavukbulyon atıyosun canım oldu sana bulyon çorba:roflol:

esmerim diyetle kardeşinin verdiği kilo süper ama ben hızlı kilo verince hemen geri alıyorum hem de katlayarak-tatlicadiarzu-
2 hafta oldu yapmıyo ama kiloda almadı bilmiyorumkiii
kızlar ben elma krom hapı alsam olur mu..reklamlarımı gözüme giriyo:1ninca:

hee all aman geç kalmaa....

tamam kızlar almıyorum kızmayın:dilcikar:sırnaşık şey
ben de az sonra 1 yeşil elma yicem..çok acıktım..çok acıkıyorum ben bugünlerde ufff

Kızlar saat 11'de 1 kupa yeşil çay yaptım yarım limon sıktım içine bi dikişte içtim...midem bulandı yarım saat zor tuttum midemdee istifra ede ede bi hal oldum hala kokusu gırtlağımda

bende şimdi ara yapıcam 1 dilim çavdar üstüne light krem peynir

şekerpare datlusundan bir lokma da olsa yemekten vazgeçtim... kilomu verdimki kendime ödül vereyim..... :mymeka:

Kıs hanifem sorma ilk içt,iğim dönemlerde bendede öle oluyordu sen demleme mi içiyon nası yapıyon....

Kıslar beni affetin ama bir dilim yaş pasta yedim ben.... Ama öğlen bir kase çorba içtiydin iki çatal da yeşik fasulye ...

mrhabalar kızlar
netimde sorun var doğru dürüst komşuluğa gelemiyorum kaç gündür
nasılsınız iyimisiniz
oy jujum naptın yemeeeeee yesende demeeeeee
ya hayal nerelerde görünmüyor

Hayal çalışıyor canım ... Harıl harılş hemde derslere gömüldüğ...

Valla liderlik felan geçtim ne yesem sölüyom kızacaklarını biliyom napaim.. Saklamıcam

Valla birazdan ben kaçıyom oğlanı okuldan almaya gidecem... He he yırtııtm valla... Bugün fırsat bulursam akşam yürücem yada nivea bayd yapcam... öğlen yürümedim trip yaptım .... şefle yürüyorduk ama tartıştım gene sabah şefle

JUJU cum canım hayal yarın da söler dile getirir bu pastayı kesin...aman arada olur böle kaçamaklar bence...önemli olan sonrası..yalnız ben de kötü bir huy var bi kaçak yaptım mı ..salıyorum heptennaniknanik
ben de bu akşam yürüycem kızlar..sanırım cumadan beri kilo aldım hissediyorum

kaç bakalım jujum şu sizin şefle bir orta yol bulamazdınız...

bende kaçıcam kızlar öpüyorum hepinizi doktora gidicem sonuçları göstercem bakalım ne dicek galiba tiroidim düşük çıkmış anlamadım ama bakalım doktora gidince anlıcaz artık

Back