Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımcımm.... işe giderken yada eve dönerken bir yada iki durak in ve yürü... öğle aralarında çık dışarı yürü... ben mesela evde koşu abndım var ama bayadır kullanmıyorum iki haftadır öğlen yemekıten sonra çıkıyorum ayağıma rahat bir ayakkabı giyip bir saat yürüyorum faydasınıda görmedim değil.. birde güne 10-15 dk lık kültür fizik hareketleri yaparak başla iş yerinde kendine hareket alanı yarat... ben mesela kalkıyorum posta kutusuna bakmaya gidiyorum bişey gelse de gelmesede bu bile bir hareket... akşam yemeklerini hafif tut

şahnurum o aklına gelenleri yapıyorum ben,
metroda millet her sabah yürüyen merdiven sırası bekliyo ben tabanvaya kuvvet :)
en son basakta bacaklarım bağırıyo hıslı çıkıyom bide :)
en güzeli kısa mesafelerde araba kullanmayın,asansör yerine merdiven çıkın,
öğlen kızılaya incem mesela ben yürü yerek gidip gelcem nerden baksanız 1 saat 15 dk en az ama nolcek hayal ericek :)...
şahnurum sen akşam kaçta çıkıyorsun gittiğin merkezden her akşam artık oradan yürüyerek iniyorum ben eğer saatler uyarsa görüşelim kıs...

4. takıma alım yapıp siteden çıkcam diyeceği olan varsa yazsın :roflol:...

şahnurum paylaşım için tşk ederiz ...senin de düzene girmene çok seviniyorum ,inş daha ii olcaksın iyiki seni biryere bırakmamışız kaydirigubbakcemile
izmirli cnm akşam o zmn eve gidince sadece çorba ve salata tarzı şeyler ye ki o saatte seni etkilemesin ,spor da en güzeli yürüyüş tatlım ...

jujumm yok ortalarda

kamerim sen bilirsin cnm ev kalabalık oluncada işn zor senin , yani veremesende üstüne daha fazla alma bitanem ...

hayal cadısıııııııııı sen iöpüyorum sanada afiyet olsun balımmm Şeniz

ben 1 saat önce kepekli tost yedim birtane yanında çay ,,,

şimdi açıköğretim bürosuna gitcem ama minibüse binmicem yürücem yani hemen hemen 1 saat yürümüş olcam ...

Kızlar ben iice cozuttum valla... Bana neler oluyor bilemiyorum her hedefe yaklaştığımda aynı şey yürüyüşüde bıraktım malesef... Tam zopalığım biliyom....

Ders çalışmam lazım ama istek yok bakıyom kitaba alıyom elime okuyum diyom ama okuduğumu anlamıyorum çünkü kafamda hep düşünxceler dolanıp duruyor

JUJU EVET SOPALIKSIN,
BU ÖĞLEN İTİBARİYLE ÇIK YÜRÜ YOKSA HARBİ KÖTÜ OLCAZ İKİMİZ HA

yürü pınar yürü aöf nürosuna yürü,
bende kısılaya yürüyecem oh...

her öğlen çıkmıyorum ki ben.. iş yoğunluğuna göre belli oluyor.. bende isityorumki bi spor yaptımmı sürekliliği olsun, aksama olmaısn istiyorum ama hiç yapmamaktan iyidir dimi..
öğlenleri çıkabildiğim sürelerde yürümek iyi fikir...

İzmirim bunu haftada 3 kez yapsan h.sonuda 1 kez çıksan 4 eder. Yeterde artar başlangıç için.
Juju nloluyo sana böyle. Yeme durumların nasıl bakalım.

Hayal ve Pınar hade bakalım tavana kuvvet size.

o zaman yediklerine dikkat et juju ya,
dün maşallah boru gibi ne bulsam yutmuşun akşam baktım tek tek,
ya yapma ama dikkat et biraz az kaldı işte mezun olcan ya sıksan azda spor yapsan 2 haftaya kalmaz gidersin ama nerde sende o azim saldın harbi ya,
akşamlar yürüdüğüm havayı görseniz yeminle dışarı çıkmazsınız,
kuru bi ayaz adamın burnundan giren hava beynini uyuşturuyo soğuktan ya,
yağmur kar cabası oluyo bazen akşam yanımdaki malda yürümeye kalktı benle yarı yola gelmeden daha (şahnurun gittiği yerin orda) benim işim var yavaş gitcem sen devam et dedi,
artık kaybediyom kendimi yürüken ya,
bi alışkanlık haline getirim şu sporu yürümeyi ya,
juju valla billaha çok kısıyom sana haberin olsun...

hayalim canım ben öğlen tatillerinde gidiyom oraya alıştım hergüm kenedy e gitmeye bi gün öğle tatilinde buluşalım ya da ben babamızı ayarlayayım akşam buluşalım iş çıkışı kreşten kaan gelince birini bulsun diye iyi olur
pınarım teşekkür ederim canım benim
benim yürüyüşlerim asıl cumadan sonra başlıyor ondan sonra deli gibim yürüyecem şimdi spor yapmam yasak ya nasıl yürüyüş yapmak istiyom sormayın

meraba şeker arkadaşlarım..nasılsınız bakiyim:smiley-cool:
hemen menümü yazayım sabah bir dilim beyaz ekmek arası bir parça beyaz peynir koyup yedim
ara olarak da 11 gibi bir portakal yedim ve yarım litre su içtim...az sonra öğle yemeğimi yiycem
geçmişi okuyup geleyim neler neler konuşmuşsunuz bakim:1rolleyes:

bende öle kıs cadı,
istnbula ilk geldiğimde mümkün olan heryeri yürüyerek gezdim 3 gün sona ayaklarımın altı parmak aralarım su topladı ankaraya otobüsten inince yürüyemedim
CANım çok kısıyo bana ama aslında bakmayın onunda hoşuna gidito elele yürümek :roflol:
ben yoruluyom diye üsülüyo,tabe kendide yoruluyo ayrı :roflol:

öğlen yemeğim 2 kepçe çorba ekmeksiz,
birazdan çıkıp 1,5-2 saat yürüyecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…