- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #3.521
Hepinize günaydın kızlar…
Cuma dan bu yana pek hatta hiç yazmadım..
Juju nun Cuma yazdıklarını çok düşündüm ben... yazcak bir şey bulamadım…
Çok haklı söyledikleirnde, bende yeni diyete başlayan biri olarak çok yavaş ilerliyorum..
Bundan dolayı işi daha sıkıya almaya karar verdim…
Kendime sabit bir liste yapmaya karar verdim.. önceden diyetisyene gitmiştim.. o diyeti uygulayabilirim mesela…
Ama sizlerden ricam spor konusunda sadece spor konusunda akıl verin bana.. eve alet alayım diyorum çok pahalı.. yürüyüş yapayım diyorum ama herügn hava şartları uygun olmuyor…
Biliyosunuz izmirin havasına birde kızlarına güven olmuyor:))
Neyse sabah evden 7de çıkan akşamda eve 8bçk en geç 9da giren biriyim.
Akşam eve geç gidiyorum diyemidir nedir canım eve gidince hemen yatmak istiyor.. ayaklarımı uzatıp tv seyredesim geliyor:))
Birde eve geç gititğim için akşam yemeğimide geç yiyorum benim kilo vermemi yavaşlatan nedenlerden biride bu diye düşünüyorum..
Bunları paylaşmak istedim bugün.. bir şeyleri düzeltip daha hızlı ilerlemek için..
Yardımlarınızı önerilerinizi artık aklınıza ne gelirse bekliyorum:))
canımcımm.... işe giderken yada eve dönerken bir yada iki durak in ve yürü... öğle aralarında çık dışarı yürü... ben mesela evde koşu abndım var ama bayadır kullanmıyorum iki haftadır öğlen yemekıten sonra çıkıyorum ayağıma rahat bir ayakkabı giyip bir saat yürüyorum faydasınıda görmedim değil.. birde güne 10-15 dk lık kültür fizik hareketleri yaparak başla iş yerinde kendine hareket alanı yarat... ben mesela kalkıyorum posta kutusuna bakmaya gidiyorum bişey gelse de gelmesede bu bile bir hareket... akşam yemeklerini hafif tut