Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzucum canım meraba...regl olmana sevindim..bende regl dönemlerimde davul gibi oluyorum..pörtlek olan göbişim büyük başarıyla daha da pörtlüyor..bu haftai ibre oynar canım inşaallah hepimizin...
bende az önce ara öğün olarak bir portakal ve yarım elma yedim...yeşil yapıp içicem

selam kizlar ya beni cikartin jujum ben devam edemiyecegim fazla hic ne yaparsam yapiyim inmiyo benim kilom onun icin diger arkadaslara engel olmayim ben gene hergün gelirim konusurm ama napiyim bitürklü veremiyom kilo onun icin beni cikarin takimdan olmazmi bosuna etkilemeyim takimi ok hepinizi öpyürum canlarim

Kar yağışlı bir İstanbul sabahından Günaydın.......

Hafta sonu kaçamak falan yoktu çok şükür....

Ama iki öğün oluyor istemesemde...

Şimdi de klasik kahvaltı iki dilim çavdar arası peynir ve çay...

Çok soğuk daha montumu bile çıkaramdım üstümden...

günaydınlarrr
güzel ve karlı bir ankara sabahından
haftasobnu hep karla uğraştık kartopu kardanadam kar pikniği vs vs az sonra ihaleye gireceğim fırsatım olursa size resim ekleyeyim işim bitince

fıstıklar dün 1 saat yürümüştüm ama bugün canım hiçbişicik istemiyo ve çok oburum zor tutyorum kendimi:1ninca:

ne yaptın yellow oburluğuna yenildinmi kıs,aman yenilme kuzum:)...

yav ben çıkıyım diyeceğnize ben yaparım bu hafta veririm desenize ya aman yediniz ömrümü,
bu kararlar bizi motive etcene bırakıp kaçacazmı aferim hepimize...

sositosositosositososito hadi gözün aydın tatlım...

sen takıma girmek istiyomusun istemiyomusun yellow onu de bize:)...

canım benim sağol haklısın daha dikkat edeyim ben ŞenizŞeniz...

sen nereye bi kaç kilo kaldı sık totoyuda ver nereye kaçıyon :mymeka::mymeka:...

pınar cadısı oh iki gün sona 65 olcam diye gelinsen yok snaa mezuniyet falan:mymeka::mymeka:Şeniz:roflol::roflol:...

bengi sende yellow gibi bildirime devam bence tatlım,

başım çok ağrıyor b ugün yav,
jujum sucuklar +mı yaptı yoksun hala:)...

herkese günaydınnnnn

hanife bir yere gitmiyorsun canım
çok sağol jujum ama vicdan azabı çekiyorum ne bilemm yaaa...siz istiyosunuzya gitmem bi yereesengözlerimebaksanab

bengii öle bi veda yaptın ki sormaa....yine gel sıksık haberdar et bizi durumundan

kız şahnurum istekden değilde ne bilem işte anladınız siz içim rahat etmiyoo

kuzumm gözün aydın hadi bakalım bu hafta yıkıcan ortalığı sen

kızlar ben bu sabah şu 4 ayda 30 kilo diyetine başladım
sabah 3 salam 1 dilim etimek ve tek şekerli çay içtim...şimdi yeşil çay yapıcam kendimee ..küçük kardeşime verdim diyeti 15 günde 6,5 kilo verdii belkim bende veririmmm...

kızlar eski fotolarımı buldum ablamın mailinde onlarla en son halimi yollıcam size...yaa bişi dikkatimi çektii benim kollar hiç incelmiyo yaa kollarım neden bu kadar kalın bilmemm

günaydın hadi bakalım bol eksili bir hafta olsun verin kiloları ,

kamer cadııı nereye kaçıon kuzum çabuk pes ettin ,yoksa kilomu aldım üstüne kötükedihüso ...

hayalim evt ben 65 olcam bu yaza sahilde kırmızılı ve çıtır bir kız olarak gezcem ,sonra bi sürü çocuk peşimden koşcak :roflol::roflol: beğendiklerimle takılırım artık naniknanik:roflol::roflol: ........... delikafaduldendelikafadulden

yellow naz yapma kısımmmm şakkıdı

kuzumm süpersin baya rahatlamışsındır ,şimdi daha ii gider ibre indimi sanada şevk glir cnm...

hanife kaçıyosun bakıyorum ...cadıı sen burdan uzaklaşırsan kardeşlerin ,annen seni şişirir kilo alırsın ...

şahnurum yaa kıskandım seni biz oynayamadık kar bile görmedik ist da kar diolar ama bizim semtin köşesinden bile geçmedi ...

Günaydınnnn takımcımmm.

Uzun zamandan sonra hafta sonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğu içerisindeyim.

Cuma günü burdali muhabbetten sonra tümyorgunluğuma rağmen 1 ssat yürüdüm. Sonra spro aletlerinde(hani şu semtlerde var ya) 4 alette 50şer hareket yaptım. Eve gelincede 100 mekik çektim. Cumartesi 35 mekik çektim. Pazar günüde hareketli geçti.

Ben Pazartesine almadan başlıyorsam iyi veriyorum. Bu haftada inşallah iyi olacak. Yürüyüşümüde full yaparsan inşallah tamam olur.

Kuzucum regli olmana sevindim. Hafiflersin, göbüşin iner, daha hızlıgider kg. lar.

Pınarcım hadii bakalım az kalmış. Ben hedefimi 65 e çektim. Temmuz başına hedef koydum. En geç tabi.

Yellow artık takımdasın şekerim dimi? Hayırdır niye kabardı iştahın öyle.. Bir fren koy bakalımmm.

Kamer ve Bengü bekliyoruz hergün takıma bırakınca diyetide bırakmayın.

yediklerime gelince :

cuma:

5 kaşık makarna yedim haşlanmış sossuz,1 kase çorba,2 kaşık yoğurt

cumartesi sabah:

bi yumurta,1 dilim ekmek,2 zeytin,

öğlen:

bi kase yoğurt

akşam:

çorba,keşkek 3 kaşık (buğdayla yapılıyo lapa gibi oluyo)

pazar sabah:

10 beyaz leblebi,2 fındık,3 fıstık,
1 lokma peynir, bi lokma ekmek,
yemişleri yürüyüşten önce peynir ve ekmeği sonra yedim

öğlen:

et döner ama ekmeğini değil içindeki salata ve etini yedim,
2 kaşık profiterol yedim,
(4 yıldır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum valla mecbur kaldım apo illa yiyecen didi:),hem zaten ii olmuşun dedi dedim yok daha ii olcam onada var daha)

akşam:

annem benim evde olmamamdan istifade karışık kızartma yapmış onun biber ve patlıcanlarında ekmeksiz yoğurtla yedim,
(ben evdeyken kızartma yasak yapılamaz yiyemezlerde,ben sevdiğimden değil zararlı diye)

bu sabah:

yarım simit,(özlemişim yeminle yav)
2 kaşık labne,2 zeytin,
bi kupa doğadan form,

1 saat sonrada bi yumurta haşladım onu yiyeceğim,
yaptığım egzersizler ve bu haftaki ölçülerimde yukarıda,
Şeniz...

pınar cadısı ol tabe benimde kafam bozuluyo deyom pınar 175 boyuna 65 olursa bağane bağane ben niye 70 olcem 171 boyumla deyom:roflol:
annem babam dün beni gören arkadaşlarım,kayınvalidecim
herkes saçmalama 65 çok olur 70 ii sana diolar,
dünde babam diyoki giyindim çıkıyom evden badyi verdim pantılın içine karnım pörtlemiyo eskisi gibi babama didim momo bak karnım düzleşiyo zor diodun dididm güldü ii oldu ii dedi,
annemde sen çok zayıf olunca çirkin olun didi:roflol:yakında tahta gibi olcan 70bile çok 65i düşünme didi,
ama benim niyet bozuk haberiniz olsun hehe:),

bide dün yürüyşe gittim ya hanı ben sabah,
1 aydır yürüdüğüm yerin otobüs parasıyla kendime ayakkabı aldım 100 gayma virdim içime oturdu ama hak ettim yaw:roflol:...

esmerim diyetin içeriği sağlıklıysa süper yap bakalım,kıs 30 daha veririsen kaybolun sen :)
takımdan biyere gitmek yok cezalı olmyana cadılar gitmeyi değil kiloları vermeyi hedefleyin hadi sıkalım bu hafta biraz hade...

günaydın şekerler..mesaideyim ve pazartesi oldugu için çok yogun..geçmişi okuyamadım...sabah çeyrek simit ve çaydan oluştu kahvaltım..öptüm hepinizi

e o zaman başkası girsin deme en çok sen,n hakkın burda takıam girmek bence
bizim gibi paylaşım yapıyosun,sürekli bizlesin demişsinde bizdensin artık sen varken başkasına neden bakalım fıstık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…