• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız hayaal brawo valla sana, Yemen iyi bence bir ara hiç yemiyo gibiydin. Sporada full devam etmişsin.

Bencede 70 iyi sana.

Pınar kız hem çıtırsın hemde boyun 1.75 mi. Haa sölee bakalım. O zaman sanada 70 iyi 65 i boşver. :)

Hanife nasıl bir rejimmiş o , accık anlatsana. İnşallah sonuç alırsın canımcım.

Kaptan nerelerde.

şebom kaptan hafta sonu sucuk yimeye gettiydi ganımca çok yedi karda uscuğu gelemeye yüzü yok:)
jujum hakikaten nerdesin gı ösledik ge bi slm di bari:)Şeniz...
şebom bende diyorum ben 70 olayım bakın bi ii tamam derseniz durayım yoksa durmak yok yola devam :roflol:...

şebom bende ne zamandır yememiştim özlemişim,
her sabah iş yerimin sokağından geçer simitçiler biri gider biri gelir,
gene yürüyodum sabah,geçerken ekmekmi alsam bakkaldan yoksa simit alıp yesemmi dedim,
(1 ekmek 15 gün gidiyo bana kalanı kuşlara doğruyorum sonra)
küçük çocuk satıyodu dedim gel al hade bugün,kar yağıyo dışarda aldım bi simit aman özlemişim valla :)
ii ettim pişman değelim:roflol:,
kıs şebom dün pazar kahvaltısına sucuklu yumurta yapacaktım,arkadaşlarşa buluşunca kaldı evdekiler yapıp yemiş,
kaç gündürde düşünüyodum neyse dün eve gelince yemedim,
gece saat 12 de içimden ses diyo kalk yağda çevir ye 2 lokma sucuk kalktım dolaba gittim bitmiş feci sevindim yaw:roflol:...

slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

valla bende mezun olmayı düşünüyorum yoruldum yaa beynim yorgun... hem iş yerindeki problemim devam ediyor hem açık öğretim sınavına 1 ay kaldı hala çalışamadım o beni geriyor... üstüne birde kilo kilo kilo sıkıldım bunaldım bunaldım.....

bu hafta sonu özellikle mezun olmayı düşündüm hep ... mezun olim ama paylaşıma devam edim verebildiğim kadar devam edeymi dedim ...

hafta sonu sucuk yedim evet hayalim ama abartı değil valla ... kontrollü yemedim sadece neyi ne kadar yedim takip etmedim... tartılmadım da kaç kiloyum bilmiyorum.....

ahleyar da çıkmak istiyor sanırım saygı duyarım nasıl olsa vermesi gereken kilo çok değil hem hamişde olmak istiyor ... olabilir yani bende gidim 3 kişilik yer açılsın barim.

784.jpg
[/url][/IMG]

kızlar deneme bakalım olcak mı?

Son düzenleme:
4. TAKIM * *93.etap * *

*JUJU* ( 63,1 /
Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,3 /
toplight ( 66,0 /
nurcanogretmen ( 75,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
sebnemselayfurkan ( 71,7 /
bengigök ( Ayrıldı)
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 /
simiryna ( 76,2 /
yellowdaisy ( 73,6 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 866,3 /

ahleyarın durumu netleşmedi die yazmadım kesin kararlıysa ayrılmaya ona göre hareket edeceğim aba bir hafta daha kalıp deneyeceğim derse de yanımızda olmaya devam

dün bir saat yürüdüm bende o kadar tempolu yürüdüğüm halde dondum valla....

juju sen nereye gidiyosun ya....
hanife zaten kalıyor....
ahleyar eğer gerçekten vermek istiyorsan kal bence....

bence mezun olmadan gitme.......

juju sen istediğin yere gelmeden kusura bakma bi yere gidemezsin ben sana saygı duymam sen ahleyara duysanda,
bidaki regline bi ay var sabret ver gelebildiğin kadar gel takıma aaaaa sıkmayın be germeyin beni ama,
verin kilolarını mezun öle olun ya,
derse gelince bildirimi az yaparız bakarız ben şimdi çıkıyorum siteden mesela çalışcam biraz,sende ne yedin ne içtin topla yaz bi bildirimde git çalış,
yada diyon zaten payşaşım yaparım die nasılsa gelcen hedefe gel öle mezun ol saçmalamayın ya,
ne bu kurallar geldi kuralı uygulayacak takım kalmayacak aşk olsun size ya...

şahnur güsel çıkmışın kıs:)Şeniz,
zuzu ii yapmışsın tatlım,
juju bi yere gidemez hedefe gelmeden boşa heveslenmesi deyin ona küstüm ben siz söleyin hıh,
ahlayara gelince gelsin onlada görüşcez ben ders için çıkıyorum ahleyar gelirse msn açık benim kıpraştırıverin gelirim siteye...

üffff ii be hayal tamam demedik alala.............

şahnurcum anam o senin kaç kiloluk halin hemen süle bakem..... birde hangisi oğluş????

he bu arada hastalar nasıl oldu sen dahil..

kız şahnur sende mi benle aynı gün gittin hara.. tarihe bakarsan öle... anam siz hasta değilmiydinis ne işiniz var karda hı.....

hayal birde sen küsme bana valla oyarım zati beynim dolu....... ders bile çalışasım yok istatistik bana ben istatistiğe bakıyom

Back