• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende temmuzda hala burda olursam yuh olsun bana

hayal bu hafta verememiş olabilirsin geçen hafta 3 kilo verdin canım olur o kadar . ama bu hafta bu tempoya devam edersen mutlak bi düşüş olur yediğindede abartı yok bacım

juju benim yanlışımıda bulun nolur özetleyim size bi günümü,
afedersiniz yürüyecem diye biyerlerimden su çıkıyo resmen hele sabahları,
ama gr veremedim bu hafta,

sabah 7:15 gübü kalkıyorum üzerimi giyinip 1 bardak çay içiyorum evde 2 lokma ekmekle,az peynir 1-2 zeytinle
7:45te evden çıkıyorum,otobüse binip dikimevi diye biyer var ordan inip 5 dk yürüyüp metroya biniyorum,
metrodan inince 45 dk büroya yürüyorum terden su gibi geliyorum buraya kağıt havlularla kurulanıyorum o kadar,
burda yeşil çay vs içiyorum kahve siyah çay yok denecek kadar az içiyorum,
ki biliyosunuz kahve özellikle hiç içmiyorum(bugün hariç)
öğlen yemekte sebze yapıyorum genelde 3-4 kaşık yiyorum
gene yeşil çay vs.
sonra akşam 45 dk sıhıyeye yürüyorum (yanımda çalışan çocuk sen sporcumuydun ben sana yetişemiyorum hızına diyo o kadar tempolu yürüyorum yani)
sonra durakta otobüs beklerken bile karnımı içime çekip bırakıyorum kabanım artık baya bol belli olmuyo çektiğim,
otobüste dimdik oturuyorum ki karnım yığılmasın sıkılaşır diye,
eve gidince ne yemek varsa bi kaç kaşık yiyorum,
çay içmiyom gene yeşil yapıp içiyorum,
müsait oldukça spor yapıyorum,meyve vs evdekiler versede yemiyom o kadar sıkıyom,
derken gece 12:30- 1 gibi yatıyorum en geç ya ben nerde yanlış yapıyom deyin bana ne olur...

Hayalcim bana göre sabah aç karnına yürüsen ve ofiste birşeyler yesen daha iyi olur. İkincisi öğle ve akşam yemeklerinden en geç 3 saat sonra ara öğün yapmanıo tavsiye ederim ara öğün yapmadığın için bence metobolizman yavaşlıyor canım bu hafta denemeye ne dersin?? şekerima.s.

refem tatlım yeşil çay vs içerken ara yapıp sıcak suyla kuru kayısı yiyorum yada 2 kaşık yoğutr falan tatlım ondan bi sorun yok evet yazmamışm haklısında ,
sabahları kahvaltıya gelincede sadece bi kaç gündür böle normalde burda yapıyorum kahvaltıyı bi yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytinle tatlım...
nurcan inş gider bu hafta...

hayal canım aç karnına yürüme sakıncalı... böle ii aslında günün gayet güzel ama sen geçen hafta çok verdin bu hafta veremememn ondan ve yeşili fazla içiyormuşsun gibime geldi benim hayal... bu tempo le kilo vermen gerekiyor sanırım haftaya alırsın ödülünü...

jujum yeşili benim aktar günde 4-5 bardak iç dedi reglinde ağrısız olur dedi ki hakkaten şükür hem gününde oldum hemde ağrım olmadı tatlım,
yeşili 2 iş yerimde 2 de evde içiyorum
bide doğadan form varya ondan içiyorum günde 1 belki 2 tane,oda aslında baya işe yarıyor kabızlık şikayeti olan fıstıklar aklınızda olsun,
jujum inş bu hafta olur bi düzelme bende yoksa böle kendimi sıkıyorum veremeiyorsam daha ne yapayım demek geliyo içimde yasenağlama
gerçi dediğin gibi hem geçen hafta regl haftam olmasına rağmen verdim biraz hamde bu hafta regldim daha yeni bitti inş bugün itibariyle toplar benim manyak meto:)...

refem tatlım yeşil çay vs içerken ara yapıp sıcak suyla kuru kayısı yiyorum yada 2 kaşık yoğutr falan tatlım ondan bi sorun yok evet yazmamışm haklısında ,
sabahları kahvaltıya gelincede sadece bi kaç gündür böle normalde burda yapıyorum kahvaltıyı bi yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytinle tatlım...
nurcan inş gider bu hafta...

Birde şu var Hayalim bunları yapıyorsan verirsin mera<k etme geçen hafta o kadar çok verdin ki bence geri almamış olman bile bir mucize çünkü bir haftada 4 küsür kilo vermek mucize gibi :)):emir_bebek:

herkese ii ve hayırlı hafta sonları fıstıklar hadi kaçamakları falan bırakalımda bu hafta ii bi sonuç alalım takımda aldığımız kararlar sonuçlarada yansısın,öptüm sizi,
ii akşamlar,
ben dondum bügün elektirik gidip geldi sürelii ısınmadı hiç bura ayaklarım sızlıyo soğuktan burnum buz birazdan çıkacam valla kim ne derse desin...

canımm öncelikle haklısınn yerden göğe kadar...

canım ben ayrılmaya karar verdimm... zaten ben sana 3. uyarıyı aldığım zamanda söylemiştim bana da insiyatif tanırsan düzen bozulur diye...ben yine sizlerle paylaşımda falan bulunurum...az bana müsade edin bakalım belki takım dışında kalmak yarar bana baktım kötüye gidiyorum olmadı boş yer olursa gelirim yinede....ben epey yol kat ettim sayenizde birazda başka zayıflamak isteyenler yararlansın diye düşünüyorum....

EPEY OLDU MESAJI YAZALI AMA YOĞUNLUKTAN GÖNDEREMEDİMM

kzıalr hepinize teşekkürler desteğiniz ve dostluğunuz için
gerçekten de istenen performansı gösteremedim
kendime kızıyorum ki başarısız olduğum ve böyle güzel bir takımdan ayrıldığım için
inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları görürüz.
bakarsınız bir an gelir işte istediğim kiloya geldim deim.
hepiniz allaha emanet olun benim sanal ama güzel dostlarım.
her zaman kalbimdesiniz.

iyi akşamlar kızlar
jujum bende kararlarının arkandayım bugün itibari ile eğer 500 gr verme olayı nı gerçekleştiremezsem bende gideceğim yer açılsın başk arkadaşlara kesinlikle haklısınız başka arkadaşlar gelir biz gene burda paylkaşımda bulunuruz
hayalcim bence sen az protein alıyorsun canım ya öğlen ya akşam mutlaka protein alman gerekir yağları yakmak için gerekli protein alımı sen yumurta deme yetmez tek başına yumurta canıum bi de geçen hafta çok vermiştin zaten hemde regli iken bile bence vermemen bu hafta iyi

bengicim valla pınarın dediği gibi sanki hiç gelmeyecekmiş gibi yazmışsın canım bizi ihmal etme lütfen ve yediklerine dikkat et

hanifem sen neden hemen gitmeye heveslisin bacım sen çok yol katettin gidecek biri vardıysa o da bendim maalesef sigara yüzünden çok kilo alıp vermiyordum allaha şükür benimkide düzene girdi çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor

pınar hadi bakalım 2 hafta sonra seni de mezun mu edecez ne güzel

yellow un gelmesine benden de ok kızlar bu arada

başımın ağrısına gelince tam geçmedi ama beynim uyuşuk gibi sanırım düşük tansiyon bu hale getirdi beni sersem gibiyim hepinize iyi haftasonları
kendinize iyi bakın

günaydın fıstıklara.s.bugün hafta sonu hepiniz evdesiniz dinlenin bakalım..tadını çıkarın şekerler:1rolleyes:
az sonra klasik kahvaltımı yapıcam..bir dilim kepek ekmek..2 zeytin ve biraz peynircokacimcoookaslında domates biber tarzıyla desteklesem daha iyi olucak ama kayınvalidem kızıyo kış günü hormonlu yicek yemeyin diyelaelaelaelaelaebeni düşünen mi var oğlunu düşünüyo tabi ki...şaka bi yana salatalığı kışın yemeyi çok seviyorum ama almamaya çalışıyorum

arkadaşlar ben dün sabah kilo bildirimi yaptıktan sonra girememiştim..eşimin işyerindeydim ve işlerimiz yogundu..sayfam açık olmasına ragmen aranıza katılamadım..sanırım BENGİ arkadsımız aramızdan ayrlmış...hepimizde dönem dönem motivasyon düşüklğü olup kilo veremiyebiliyoruz..hiç kimsenin takımdan ayrılmasını istemem..bengici sen de bence bizlerden uzak kalma aksine sana hırs olsun..ki bana öyle oldu..çok iyi hissediyorum kendimi...
tatlı arkadaşlarım...aranıza katılma konusuna gelince bunu çokk isterim ..ama buraya gelmeye daha çok ihtiyacı olan bi arkadasımız varsa onu da alabiliriz...çünkü ben zaten kendimi sizin aranızda sayıyorum...size çok alıştım...resmi olarak takıma girmesem bile paylaşımlarım full devam edecekk...çünkü ben bu takımda çok motive oluyorum..ve sizleri bırakmaya niyetim yokmirmirmirmir

bende yellowun takıma girmesinden yanayım.

bengicim sakın bizlerden kopma kendini salma yine paylaşımını yap olurmu?

kızlar size benim adıma güzel bir haberim var en sonunda dün akşam şirketten çıkarken bir lavaboya gideyim dedim ne göreyim

regli olmuşum hihoyyyt perşembe, cuma karnım nasıl şişmişti anlatamam nedeni şimdi belli oldu inşallah kilo verme konusunda şu vakitten sonra daha umutluyum....

Back