- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #3.381
juju benim yanlışımıda bulun nolur özetleyim size bi günümü,
afedersiniz yürüyecem diye biyerlerimden su çıkıyo resmen hele sabahları,
ama gr veremedim bu hafta,
sabah 7:15 gübü kalkıyorum üzerimi giyinip 1 bardak çay içiyorum evde 2 lokma ekmekle,az peynir 1-2 zeytinle
7:45te evden çıkıyorum,otobüse binip dikimevi diye biyer var ordan inip 5 dk yürüyüp metroya biniyorum,
metrodan inince 45 dk büroya yürüyorum terden su gibi geliyorum buraya kağıt havlularla kurulanıyorum o kadar,
burda yeşil çay vs içiyorum kahve siyah çay yok denecek kadar az içiyorum,
ki biliyosunuz kahve özellikle hiç içmiyorum(bugün hariç)
öğlen yemekte sebze yapıyorum genelde 3-4 kaşık yiyorum
gene yeşil çay vs.
sonra akşam 45 dk sıhıyeye yürüyorum (yanımda çalışan çocuk sen sporcumuydun ben sana yetişemiyorum hızına diyo o kadar tempolu yürüyorum yani)
sonra durakta otobüs beklerken bile karnımı içime çekip bırakıyorum kabanım artık baya bol belli olmuyo çektiğim,
otobüste dimdik oturuyorum ki karnım yığılmasın sıkılaşır diye,
eve gidince ne yemek varsa bi kaç kaşık yiyorum,
çay içmiyom gene yeşil yapıp içiyorum,
müsait oldukça spor yapıyorum,meyve vs evdekiler versede yemiyom o kadar sıkıyom,
derken gece 12:30- 1 gibi yatıyorum en geç ya ben nerde yanlış yapıyom deyin bana ne olur...
refem tatlım yeşil çay vs içerken ara yapıp sıcak suyla kuru kayısı yiyorum yada 2 kaşık yoğutr falan tatlım ondan bi sorun yok evet yazmamışm haklısında ,
sabahları kahvaltıya gelincede sadece bi kaç gündür böle normalde burda yapıyorum kahvaltıyı bi yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytinle tatlım...
nurcan inş gider bu hafta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?