Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

düşünüyorum düşünüyorum bu iş nasıl olcak die... karar veremiyorum.....

şuanda en vahim durumda olan ahleyar ve bengi... ikisindede pek gözle görülür gelişme yok son şans versem mi yoksa çıkışlarını mı hazırlasam bilemiyıorum....

genel klasmanda misal x kişi bir etapta 1,5 kilo vermiş diğer etapta sabit geçmiş ve uyarı yemiş... eee bu adama haksızlık oluyor mesela 0,50 hakkını 3 katını veriyor diğer hafta veremedi die uyarı yiyor

yada y kişi bir etapta 0,50 veriyor diğer etap kilo alıyor yada sabit geçiyor ve uyarı yiyor aynı şartları aynı kişiye uygulamam beklenemez ....

şuanda bu kuralları uygulamaya başladığımızdan beri ortalama 2 haftada 0,50 verenlerin uyarısını silicem diğerlerini uyarısı kalacak 2 uyarı kalma hakkını kazanacak 3. uyarısı bulunanı çıkarıcam takımdan kusuruma bakmayın.....

4. takım kasım-aralık-ocak-şubat 77.etap 92.etap

*juju [ 68,10 \ 63,10 \ 5,00 \ % 7,34 ]
77.etap -92.etap itibari ile 15 ETAP BOYUNCA en az 3.50 vermesi gerekiyor

Esmeralda [ 72,40 \ 68,50 \ 3,90 \ % 5,39 ]
77.etap -92.etap itibari ile 15 ETAP BOYUNCA en az 3,50 vermesi gerekiyor

open_sea [ 77,80 \ 72,30 \ 5,50 \ % 7,07 ]

toplight [ 66,40 \ 66,00 \ 0,40 \ % 0,60 ]

nurcanogretmen [ 84,00 \ 75,90 \ 8,10 \ % 9,64 ]
77.etap -92.etap itibari ile15 ETAP BOYUNCA en az 3,50 vermesi gerekiyor

hayal_gözlüm [ 88,00 \ 80,00 \ 8,00 \ % 9,09 ]

sebnemselayfurkan [ 76,90 \ 71,70 \ 5,20 \ % 6,76 ]

bengigök ( 68,1 / 66,7 / 1,4 / % 2,06 )
79.etap -92.etap itibari ile 13 ETAP BOYUNCA en az 3,00 vermesi gerekiyor

ahleyar ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / % 0,00 )
87.etap -92.etap itibari ile 5 ETAP BOYUNCA en az 1,00 vermesi gerekiyor

fguler ( 89,0 / 86,2 / 2,8 / % 3,15 )

kuzuzuzubambino ( 73,2 / 71,8 / 1,4 / % 1,91 )

simiryna ( 79,0 / 76,2 / 2,8 / % 3,54 )
87.etap -92.etap itibari ile5 ETAP BOYUNCA en az 1,00 vermesi gerekiyor

bengigök ( 68,1 / 66,7 / 1,4 / % 2,06 )
79.etap -92.etap itibari ile 13 ETAP BOYUNCA en az 3,00 vermesi gerekiyor

en az vermesi gereken kiloyu veremediği , hatta bu rakamın yarısına bile ulaşamadığı , 3 uyarısının bulunması nedeni ile takımdan çıkışı verilmiştir.

ahleyar ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / % 0,00 )

en az vermesi gereken kiloyu veremediği , hatta bu rakamın yarısına bile ulaşamadığı , 2 uyarısı bulunması nedeni ile tam sınırda kaldığı ve bundan sonraki ilk kilo alışı yada sabit geçme işleminde takım dışı kalacağı kararına varılmıştır

zaman kaybetmeden yeni yarışmacı olarak yellow arkadaşımızı takıma almayı oylamanıza sunuyorum....bu süre içerisinde takım listesinde olmamasına rağmen özverili paylaşımı gerekse kilo vermesindeki çabası neticesinde ben ekndi adıma takıma alınması taraftarıyım.. kendisinden bu konu hakkındaki görüş ve önerilerini bekliyorum

jujum elektiriğimiz yoktu bakamadım en son yazdıımdan sonra
ama son sorduğuna cevap vereyim ben yollowun girmsinden yanayım tatlım,
onunda isteiğini düşünüyorum...

herseye kabul jujum cikmam gerekecekse cikarim napiyim diger arkadaslara haksizlik olmasin tabikide cikarim bende istiyom vermeyi ama olmadi bakalim haftaya ne gösterecek durum veremezsem cikarim valla

bengi istersen gene gel paylaşım yap bizle tatlım üzüldüm ama bu takım için hepimizin bişeylere çabalaması için şart oldu bu ceza durumları,
bu hafta takımlarda diskalifiye çok ya...

bencede uyarı ikiye insin . artık herkes düzenini oturttu . haftada 500 gramda veremiyosak yuh olsun bize. bende olsam çıkar takımdan arkandayım juju ne karar alırsan

valla elimden geldiğinde anlayış gösterdiğimi düşünüyorum.... ama ne yapabilirim hakikaten takımlara girmek için sıra bekleyen bir sürü insan var bizler gidelim ki yerimize geleceklere de faydamı olsun

desteğiniz için teşekkür ederim... elimden geldiğince anlayışlı oldum ama buraya kadar demek... neyse şuanda herkesin uyarısı sıfırlandı ... ahleyar hariç o haftaya eğer kilo veremezse gidecek eğer verirse uyarı durumuna bakacaz...

valla hayalim ben artık gidim diyorum... yeni dönem benden sonra başlasın.... inş bir aya kalmaz giderim dicem ama zor gibi 60 görebilecem mi bilemiyorum ya

juju benim yanlışımıda bulun nolur özetleyim size bi günümü,
afedersiniz yürüyecem diye biyerlerimden su çıkıyo resmen hele sabahları,
ama gr veremedim bu hafta,

sabah 7:15 gübü kalkıyorum üzerimi giyinip 1 bardak çay içiyorum evde 2 lokma ekmekle,az peynir 1-2 zeytinle
7:45te evden çıkıyorum,otobüse binip dikimevi diye biyer var ordan inip 5 dk yürüyüp metroya biniyorum,
metrodan inince 45 dk büroya yürüyorum terden su gibi geliyorum buraya kağıt havlularla kurulanıyorum o kadar,
burda yeşil çay vs içiyorum kahve siyah çay yok denecek kadar az içiyorum,
ki biliyosunuz kahve özellikle hiç içmiyorum(bugün hariç)
öğlen yemekte sebze yapıyorum genelde 3-4 kaşık yiyorum
gene yeşil çay vs.
sonra akşam 45 dk sıhıyeye yürüyorum (yanımda çalışan çocuk sen sporcumuydun ben sana yetişemiyorum hızına diyo o kadar tempolu yürüyorum yani)
sonra durakta otobüs beklerken bile karnımı içime çekip bırakıyorum kabanım artık baya bol belli olmuyo çektiğim,
otobüste dimdik oturuyorum ki karnım yığılmasın sıkılaşır diye,
eve gidince ne yemek varsa bi kaç kaşık yiyorum,
çay içmiyom gene yeşil yapıp içiyorum,
müsait oldukça spor yapıyorum,meyve vs evdekiler versede yemiyom o kadar sıkıyom,
derken gece 12:30- 1 gibi yatıyorum en geç ya ben nerde yanlış yapıyom deyin bana ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…