• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

he kız bizim arkidişte genel müd gitmişti görevli... oran da bizim gel müd bu arada neysem oda dedi lapa lapa kar yağıyor die .. ay ne güzel bende kar görmek için bu ahfta sonu kociçle dağa çıkacam sucuk pişirip yşcezzzzz

oh sucuk pişircekmiş kaptana bak:rolfol:,
burda lapa lapa hala yağıyo,
ılgazı ben çok severim nurcan örtmenim benide götüü noluy lüffeeeeeeeeen :)...
fundam gerek yok normal yoğurt ye ya ben yoğurtta diyete karşıyım ya adam gibi ye yağlı alma normal satılan yoğurtlardan al üstünü yeme o kadar,
hazır sütün yoğurdu tutmuyo pek...

nabersiniz kızlar
epeydir uğrayamadım kötü komşuyum ben
ama mazaretlerim vardı
nasıl gidiyor sucuklar mucuk noluyor bakem

kızlar ben yoğurdu yaparkensütü kaynatıp soğuyunca üstünden kaymağnı alıyorum sonra mayalayıp yemeden yine biriken kaymağı alıyorum
iyice yağı azalmış oluyor
kaymaklarıda çocuklarıma pığaça yaparak değerlendiriyorum

topkek evde mayalıyorsun demek bende bir zamanalr alırdım yayladan süt gelirdi evde yapardım mis gibi kendin yaptıın gbii olmuyo dışarısı....

hayal cadısı lan kara gidiyom ne yicem brokoli miiiii yoğurt yerinde de kar dökim bari üstüneşakkıdı

arkadaşlar merhabalar...yarın cuma başarılar dilemeye geldim..

jujum ya geçen sabah sizin mesajları temizlerken eski mesajın gözüme çarptı senin eşin paşabahçedemi çalışıyor cam sanayinde demişsinde eğer paşabahçedeyse benimkide orda ilgimi çekti bu yüzden.. birde hiç misafirliğe gelmiyorsun darılıyorum...

sorma kallisim çok yoğun günler geçirdim canımın için gelirim yoksa nie gelmeyim...

canım benimkisi paşabahçede değil trakyacamda düz cam grubu oluyor

efet biliyorum trakya camıda bende didimdi aynımı yoksa neyseki dedikodu yapacak konu çıkmadı :)) orda çok arkadaşımız varda bizim..
herkes yoğun günlerde şu sıra bizim takımdada çalışan arkadaşlar aynı valla haydi kolay gelsin canım.. paylaşıma mesaj bıraktım belki takımca ilginizi çeker görmediysen hatırlatıyım didim :))

nurcan ben sinopluyum tatlım memlkete giderken ordan geçip gidiyoruz ve kesin durup piknik falan yaparız,
hiç bişey yapamasak çankırıda girişte köprü var orda pastanede sabah sıcacık mis gibi poğaçalar olur ordan poğaça alıp domates peynir ekmek çay yeriz sonra memlkete gideriz,
git git süper bi yer ne suyu ne havası yok başka bi yerde...

Kuzu sen doğum sonrası ne zaman başladın işe?

Canım bebek 4 ayını doldurdu ben işe başladım (1 ay ücretsiz izin kullanarak)

ooooh funfam afiyet bal şeker olsun formla yeşil yarasın kola faşlan yaramasın,
burda lapa lapa kar yağıyo göz gözü görmüyo akşam yürüyecem burnum neyin donar gene :roflol:...

valla o havada yürürsen helal sana hayalcim iyi kalori yakarsın

öğlen:

3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık mantar
1 kaşık yoğurt yedim
sabahtan beri 2 kupa yeşil bi kupa doğadan form içtim
şimdide bi demlik siyah çay yaptım vallah süper gidiyo gene iş hukuku ve sosyal güenlik çalışıyorum,
valla oy oy didim geldim bakam size bi diye...

afiyet olsun hayalcim menü güzelmiş bende şimdi ara yaptım bir dilim ekemeğe light krem peynir sürdüm

Ya ne diycem yarım yağlı süt alıyorum eve hep oğlana da ondan içiriyorum light yoğurtlar pahalı oluyor o sütten mayalasam olurmu sizce 3 öğün yağsız yoğurt olayını düşünüyorum da

canım çocuğa neden light içiriyorsun bence çocuğa normal süt içir yine sen bilirsin...

bizim burda durdu hayalim . bizim kızın okulu ılgıza gezi düzenliyo . bende gidebilirim kaymaya:) bi yerimizi kırmadan dönerik inşallah

bende kaymaya gelcem ya banane sıkıldım aaaa ev iş ev iş hiç sosyal hayatım kalmadı

topkek evde mayalıyorsun demek bende bir zamanalr alırdım yayladan süt gelirdi evde yapardım mis gibi kendin yaptıın gbii olmuyo dışarısı....

hayal cadısı lan kara gidiyom ne yicem brokoli miiiii yoğurt yerinde de kar dökim bari üstüneşakkıdı

sucuk mu dedi biri mmmm mangaldada ne gözel olur olsa da yesek

zuzu seninde ii gidiyo yazmıyorum tek tek isim diye bıraktım takibi falan sanmayım canımcım,
he juju uscuk didi zuzu gel buraya yapalım kıs uscuk bizde ararık bu juju cadısınıda dirik bizde yeyoz diye:roflol:,
mayısta ben gelcem oraya yada bekle ben gelince yapak herifin yollamaz neyin buralara:roflol:...

şekerler merhablar canlarım
ara olarak 1 elma yemeyi düşünyorum fırsat bulursam
akşama zeytinyağlı barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yapıcam ondan yicem

Ayyücem afiyet olsun canım

esracım geçen aya kadar tam yağlı alıyordum oğlana 2,5 yaşına doğru gidiyor şu an geçenlerde birinden duydum kutu sütlerde yağı dibinde birikiyormuş da bakteri mi oluşturuyormuş zararlımıymış ne

bengim afiyet bal şeker olsun yaramasın tatlım...
çok kaçırma yarın bildirim günü,

BİLDİRİM DEMİŞKEN YARIN ERKENDEN HERKES BİLDİRİM YAPSIN GEBERDİRİM HEPİNİZİ...

20 dk lık mini bir yürüyüş yaptım geldim. hava baaayaaaa soğuktu.

Gularcim sen bu hafta çokk iyiydin.Niye artı olsun şekercim. Ben bu hafta takımda en çok sen verirsin diye düşündüydümm..

Back