• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebom süpersin tatlım,
bende akşam yürüyeceğim,
kardeş takımdan gülay cadısı bana hediye dambıl almış akşam gene yürüyeceğim kızılayda onla buluşacağım ondan dambılları alcam,
sonra aebenimin ekmekçisinden tam buğday ekmeği alcam sonra sıhıyeye yürüyüp eve ditcem bende,
ben donuyom zaten şebom ağzım yüzüm ice buz olur akşam,

ya kızlar sabahtan beri göğsümün ucu acıyo hani regl olcanız zaman yada çok üşüyünca siyah yeri sertleşip acırya aynen öle ölüyom acısından yasenağlama...

Ya ne diycem yarım yağlı süt alıyorum eve hep oğlana da ondan içiriyorum light yoğurtlar pahalı oluyor o sütten mayalasam olurmu sizce 3 öğün yağsız yoğurt olayını düşünüyorum da
canım marketlere baksana ben mesela dün 2,5 kg yarım yağlı yoğurdu kampanyaya girmiş 4 TL ye aldım uygun çıkıyor arada

kızlar öğlen haşlanmış brokoli ve yoğurt yedim az önce 2 yagsız galeta yedim şimdilik bu kadar çıkıyorum ne olur kusura bakmayın okuyorum ama herkese cevap veremiyom yoğunluktan

kizlar selam nevr neyok nasilsiniz hepinizi kocaman öpyürum

ben yarin sabah erken giremezsem kilom ayni malesef yazarsiniz eger degisiklik olursa msnden bildiririm ok canlarim benimkinide yapiverin sizze zahmet

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 63,6 / 63,1 / 0,5 / % 0,79 )
Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
sebnemselayfurkan ( 72,3 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 /
simiryna ( 77.0 / 76.2 / 0.8 / %1.04)

günaydın hepinizeeeee...
sabah kahvaltımda 1tane poğaça yedim annem yapmış ve 1bardakta süt içtim..

buarada şu cumayı atlattıktan sonra sizlerden bir ricam olucak...
bana yardım etmeniz konusunda..
sorunumu daha sonra paylaşacağım sizlerle..
işlerim yoğun olabilir bugün.. sırf bildirimi yapabilmek için 8de geldim şirkete:))
işler yoğun olunca giremiyorum.. dünde bütün gün sayfa açıktı hep okudum ama tek kelime yazamadım:))
işler acayip çok buaralar.. hani kriz var diyorum bazen:))
ama neyse Allah korusun iş olsunda yoğunluğa razıyım ben:))

zuzu seninde ii gidiyo yazmıyorum tek tek isim diye bıraktım takibi falan sanmayım canımcım,
he juju uscuk didi zuzu gel buraya yapalım kıs uscuk bizde ararık bu juju cadısınıda dirik bizde yeyoz diye:roflol:,
mayısta ben gelcem oraya yada bekle ben gelince yapak herifin yollamaz neyin buralara:roflol:...

ya ben de öyle diyordum ama tartı öyle demiyor

şekerler merhablar canlarım
ara olarak 1 elma yemeyi düşünyorum fırsat bulursam
akşama zeytinyağlı barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yapıcam ondan yicem

afiyet olsun canım

Ayyücem afiyet olsun canım

esracım geçen aya kadar tam yağlı alıyordum oğlana 2,5 yaşına doğru gidiyor şu an geçenlerde birinden duydum kutu sütlerde yağı dibinde birikiyormuş da bakteri mi oluşturuyormuş zararlımıymış ne

valla canım bu konu hakkında bir fikrim yok tabi ki sen daha iyi bilirsin..

şebom süpersin tatlım,
bende akşam yürüyeceğim,
kardeş takımdan gülay cadısı bana hediye dambıl almış akşam gene yürüyeceğim kızılayda onla buluşacağım ondan dambılları alcam,
sonra aebenimin ekmekçisinden tam buğday ekmeği alcam sonra sıhıyeye yürüyüp eve ditcem bende,
ben donuyom zaten şebom ağzım yüzüm ice buz olur akşam,

ya kızlar sabahtan beri göğsümün ucu acıyo hani regl olcanız zaman yada çok üşüyünca siyah yeri sertleşip acırya aynen öle ölüyom acısından yasenağlama...

niye öyle olduki acaba hayalcim geçmiş olsun canım

canım marketlere baksana ben mesela dün 2,5 kg yarım yağlı yoğurdu kampanyaya girmiş 4 TL ye aldım uygun çıkıyor arada

kızlar öğlen haşlanmış brokoli ve yoğurt yedim az önce 2 yagsız galeta yedim şimdilik bu kadar çıkıyorum ne olur kusura bakmayın okuyorum ama herkese cevap veremiyom yoğunluktan

öğlen harika bir menü olmuş afiyet olsun...

4. TAKIM * * * *

Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 / 71,8 / 0,00 / % 0,00

ilk uyarımı almış olucam vermemişim yaaa

günaydın hepinizeeeee...
sabah kahvaltımda 1tane poğaça yedim annem yapmış ve 1bardakta süt içtim..

buarada şu cumayı atlattıktan sonra sizlerden bir ricam olucak...
bana yardım etmeniz konusunda..
sorunumu daha sonra paylaşacağım sizlerle..
işlerim yoğun olabilir bugün.. sırf bildirimi yapabilmek için 8de geldim şirkete:))
işler yoğun olunca giremiyorum.. dünde bütün gün sayfa açıktı hep okudum ama tek kelime yazamadım:))
işler acayip çok buaralar.. hani kriz var diyorum bazen:))
ama neyse Allah korusun iş olsunda yoğunluğa razıyım ben:))

afiyet olsun canım
biz burdayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz

günaydınlarr kızlar dün akşam canavara yenildim ve birazcık bitter(4 adet) çikolata yedim yememem lazımdı biliyom ama isterseniz öldürün beni yaw resmen krize girdim ben
bu arada başım çok ağrıyor sabah sabah migrenim tuttu gene az sonra da ihaleye gireceğiz ben bildirimimi yapayım

4. TAKIM * * * *

Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / %0,75)
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /

tuvalete biraz daha çıksaydım daha aşağı olabilirdi sanırım neyse bu akdar oldu bu hafta

4. TAKIM * * * *

Esmeralda ( 68,5 /68,5/0,00/%0,00)
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 / 66,0 / 0,5 / %0,75)
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /86,2/0,00/%0,00)

şahnur geçmiş olsun arada oluyor öyle kaçamaklar benim de akşam başağrısı tuttu spor da yapamadım keyifsizim bugün de

hepinize günaydın nasılsınız inşallah:)))

Back