• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 63,6 / 63,1 / 0,5 / % 0,79 )
Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
sebnemselayfurkan ( 72,3 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 /
simiryna ( 77,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 863,1 / 63,1 / 800,0 / % 92,69 )
şimdilik kilom bu yarın bir değişiklik olursa eklerim

ya işte en başından beri öyleydi herkes çıkar rahat rahat ama biz muhasebe de ki ameleler çıkamayız geri kalanların hepsi de müdür oluyor sağa dön müdür sola dön müdür... çok sıkıntılı bir firmadayız anlayacağın....

hatta eskiden yemek saati diye birşey yoktu şimdi o çıktıda çok şükür önceden ye yemeği on dakkada hoopp masanın başına....

Son düzenleme:
oy oy oy kuzum zormuş anam işiniz.....

bıktım valla muhasebeden muhasebeci huzurlu bir ortamda çalışacak ki verimli olsun .. böle gerilirse nası verim alacan

valla şebo biz emekli olan vs bir yılda 7 den 3 e düştük muhasebede çalışan pers olarak... bizim bölge toplamı 250-300 kişi civarı pers var....

yok ben trip yapınca o iş yatmış almıcaklar o süs bebeğini muhasebeye ....

oy oy oy kuzum zormuş anam işiniz.....

bıktım valla muhasebeden muhasebeci huzurlu bir ortamda çalışacak ki verimli olsun .. böle gerilirse nası verim alacan

zor anam zor valla stres içinde çalışmaya çalışıyoruz...

verim almak istiyorlar ama bunun nasıl olcağını bilmiyorlar başımızda ki müdürlerin hepsi tepeden indirilme.... 8,5 seneyi devirdim şirkette hala yerimde sayıyorum artık çalışmakta istemiyorum nefret ettirdiler ikinci çocuk olursa artık çalışmıcam Allah izin verirse.... İnşallah şartlar da elverir...

3 kişiyiz o zaman muhasebede çalışan, riskli iş maalesef.

Juju o süs bebeği orda mı şimdi?

Juju sizin kurum kaç kişi ,az kişisiniz muhasebede?

Canım evet riskli ama dışardan bakana ik tık tık gibi geliyor maalesef...
Şu analizler sonucu takımın hepsi başarılıydı hani, kaçıncı takımdı onlar?

5. takımdı yanılmıyorsam... kaptanlarıda katalisteydi (doğru yazamamış olabilirm niki)

valla şebo biz emekli olan vs bir yılda 7 den 3 e düştük muhasebede çalışan pers olarak... bizim bölge toplamı 250-300 kişi civarı pers var....

yok ben trip yapınca o iş yatmış almıcaklar o süs bebeğini muhasebeye ....

iyi olmuş juju gözün aydın

ben hala bana iş devredilmesini beklemedeyim bir şeyler dönüyor bakalım çıkar kokusu birisini çıkartcaklar sanırım..... hiç bu kadar kendimi boş gezenin bş kalfası hissetmemiştim...

nurcanım biliyom jujunun kamuda old. nu. bende kamudayım.
juju 300 kişi için 3kişi azmış gerçekten muhasebeye. bizde 5kişiyiz. o bile az izin bile sorun oluyor.

şu 5. takımı inceliyim azccık.

öğlen dürüm yedim çift yeşillik koydurdum ama küçük oluyor bizim burdakiler, yarım bardak kola içtim:(((
şimdi yine yeşil içiyorum(günde 3 tane) akşamları da lipton form plus ve doğadan form içiyorum birer tane

jujum ben ordan çıkma sebebim kilo verme işi falan değildi anlatmışımdır sana belki boşver,
ayrıca benle başlayanlardan pek kimse kalmadıki o takım nerdeyse yenilendi hep...

ooooh funfam afiyet bal şeker olsun formla yeşil yarasın kola faşlan yaramasın,
burda lapa lapa kar yağıyo göz gözü görmüyo akşam yürüyecem burnum neyin donar gene :roflol:...

öğlen:

3 kaşık bulgur pilavı,
3 kaşık mantar
1 kaşık yoğurt yedim
sabahtan beri 2 kupa yeşil bi kupa doğadan form içtim
şimdide bi demlik siyah çay yaptım vallah süper gidiyo gene iş hukuku ve sosyal güenlik çalışıyorum,
valla oy oy didim geldim bakam size bi diye...

Ya ne diycem yarım yağlı süt alıyorum eve hep oğlana da ondan içiriyorum light yoğurtlar pahalı oluyor o sütten mayalasam olurmu sizce 3 öğün yağsız yoğurt olayını düşünüyorum da

Back