• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün akşam iki kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bamya bir közlenmiş patates
yarım kepçe pudink yani 3 yemek kaşığı... Birde yarım kase yoğurt yedim....

Sabah kahvaltı yapmadım şu dk oldu ağzıma lokma girmedi nescafe ve çay içtim şekersiz ...

Sorma hayalim ya 3 kişiyiz lşimdi ama işi şefle ben yapıyoz diğer herife iş öğren diyoz ama yanaşmıyor sadece yazı işlerine bakıyor.... Eee bende bir tane o işe bakacak adam zaten var bir iş bilmezi daha napim ben...

Ha işi öğrenecek birisi lazım ama potansiyeli olamalı ki ben eğitim ... Of of of gerginim neysem bu konuda konuşmuyorum ben çokta zorlarlarsa beni alın dicem .... Olmadı arka arkaya ,iki çocuk yaparım anasını satim.

Sabah tartıya yine çıktım ve hala 63,1 im...inş yarına 62,9 ları görürüm die umut ediyorum

uyarıların silinmesi için yeni bir metod düşünüyorum %2,30 biraz zorluyor anladığım kadarı ile bunu aşağı çekmeyi düşünüyorum misal %1,50 olan ve diğer haftada uyarı almadan tamamlayanların bir uyarısının silinmesi gibi... Siz ne düşünüyorsunuz fikir verin bana bende uygulayım...

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 63,6 /
Esmeralda ( 68,5 /
open_sea ( 72,6 /
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 76,9 /
hayal_gözlü ( 80,0 /
sebnemselayfurkan ( 72,3 /
bengigök ( 66,7 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 86,2 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 /
simiryna ( 77,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 863,1 /

juju bu %2,3 olayı bayağı zormuş ya

ikinci söylediğin bana daha mantıklı geldi arkadaşlarda fikirlerini söylesinler belki farklı bir fikie sunan olur...

öle baya ağır geldi başarabilen bir hayal bir hanife oldu zaten ama ikinci etabı sadece hayal tamamlayabilmişti... Onun için bende aşağı çekeyim dedim...

ELBETTEKİ FARKLI FİKİRLERDE OLABİLİR ...

esmerim peki sen o mesafeyi nasıl gidiyon tatlım...
tabikide yürüyerek canım...yürüme o kadar tutuyo otobüse binsem aynı hesap 2 durak sonra ev zatii durağa kadar yürüsem eve 5 dk sonra varıyorum...eğer eşim alırsa 3-4 dk evdeyim...
Dün akşam iki kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bamya bir közlenmiş patates
yarım kepçe pudink yani 3 yemek kaşığı... Birde yarım kase yoğurt yedim....

Sabah kahvaltı yapmadım şu dk oldu ağzıma lokma girmedi nescafe ve çay içtim şekersiz ...
kıss juju sen dünde puding yememişmiydin....:1shok:

dün akşam 1 patates 1 biber dolma 1 lokma ekmek yedim...

sabah patronum sandiviçini paylaştı benle yarım yarım yedik beraber birde çayy (sandiviçden kastım uzun sandviç ekmekleri bildiğimiz arasında kaşar ve salam vardı)

selam kızlar fazla uğrayamıyorum şu ara hergün ihalelerimiz var
işlerimiz çok yoğun yediklerimize dikkat ediyorum bakalım yarın ne çıkacak bu arada günde 2-3 kupa yeşil içiyom görüşürüz

Jujum ben destekliyorum. %1,5'u. Geçen haftalarda buna ulaşmıştım ben.

Tabi karar alındıktan sonra uygulamaya girer. ve başarmak daha kolay ve hırs yapar bence.

Akşamki yürüyüşten sonra ben de bugün biras indim. inşallah yarında iner 500 ü bulurum. Ama olur gibime geliyor aşırı yemezsem.

Valla kıslar okeyliyorsa çoğunluk yarından itibaren uygulayalım..... Hoşşş ben yakalayamam gene ama olsun yakalayabilen birisi olursa kaçırmasın fırsatı barim...

kizlarrrrrrrrr selammm:sm_cool:nabersinizzz,, cokk özledimm wallaa yaaa,,neyse biraz okuiimm bakimm ne war ne yokk,,kizz jujuuu halaa ayni yerdemisinn canmm sen yaa,, bu jujuu 50lere dusmustur dyodum bndeeekaydirigubbakcemile3

Ben yemeğe gidiyorum şebo canım yeni gördüm dosyalama yapıyordum malsef.... Görüşürüz kıslar bugün canım sıkkın belki yürümeyebilirim bilemiyorum

gıcık meres ben sana nerdesin die yazmasam geleceğin yoktu dimiiii..... amacım ben çift dikiş gidiyorum ki garanti olsun ... sen naptım 50 ye düştün mü bari...

yokk canmm yaa, hastaydimmm, ailece hastalandik biliosun bide cocular hastalanincaa,, yanii yandimmm da bittiimm,,giremmedimm,hayalll kizzzz tebrik ediyorum seniiii:nazar:a.s.85lerde birakmistim senii 80 olmusssunn,,helall wallaa,, weremeyenler catlasinn:roflol:
bu arada bnn 60i gordumm ama simdi yine 61im, hastalandigimda bi tartildim,60.1 dim gozlerime inanamamdim ya,,ama iyilesince yemek yemege baslayinca, 61 im yine,, almiyorumm cok sukurr,, istedigimide yiyorumm yani abartmadannn,, buna sukur dimii:nazar::nazar::lepi:

kizlarrrrrrrrr selammm:sm_cool:nabersinizzz,, cokk özledimm wallaa yaaa,,neyse biraz okuiimm bakimm ne war ne yokk,,kizz jujuuu halaa ayni yerdemisinn canmm sen yaa,, bu jujuu 50lere dusmustur dyodum bndeeekaydirigubbakcemile3

oo meress hoş geldinnnn...ben walla seni hedefi bulmuşsundur diye tahmin ediyodumm ama almamanda çok güzel arkadaşımm

afiyet olsun jujummm....nebilimm sen bu aralar çok kaçamak yapmaya başladında dikkatimi cimcikledidelikafadulden pikolar çift çift pudingler ona kezaa.....

Back