• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese günaydın şekerler
kusura bakmayın yazamıyorum pek
yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta sanki ibre duruypor yerinde
sizler nasılsınız iyi misiniz

Günaydın... güzel hanımlar.....
Dün akşam bir çılgınlık yaptım işyerinden eve yürüdüm tam 1 saat 20 dakika sürdü
eve geldiğimde ter içinde kalmıştım birdaha o yolları yürümem pişman oldum yaaa ne öküz insanlar var.. koskoca istanbulda yürücek yol kalmamış....
annemde çok kızdı... işyerinden kızlara da söyledim hayret ettiler ne bilim ya 3 saat yürümem gerekiyor ya nasıl yürücem hafta sonu kuzuyla uğraşıyorum yürüyüş için taş çatlasa bir gün çıkabilirim. Neyse bakıcaz bir çaresine artık...

sağol bengicim dikkat etmeye çalışıyorum... ama dediğim gibi öküz çok olunca ne kadar dikkat edersen et...
ya yürüdüğümü görüyonuz kaç minübüs kaç taksi korna çaldı yanımda durdu görseniz sinir küpü oldum yaaaa

bengicim senin işler nasıl gidiyor adapte olabildin mi?

haerkese günaydın ter içindeyim acık soğusun yazcem detayı,
pinarim sağol gülüm,devamı yok dündü bitti gitti,
zuzum ii etmişsin fıstık hödük heryerde var tatlım,
bengim sen dikkat et kilo bildirimini zamanlı yap idarre ederiz tatlım seni biz...

kızlar herkese günaydın.....2 gündür gelemiyorum işlerim yoğun....geçmişi okudum dünden beri ara ara anca bitti walla...anammm ne yazmışsınız...bi daha biriktirmem sayfaları

pınarımmm geldim canikom..nasılsın ne var ne yok

kız hayal boşalda semerini ye ohaa beee o kadar tatlıyı bi arada nasıl yedin...varya o keki yiyip 10 dk bekleseydin hiç bişi olmazdı arkaarkaya yediğin için.yedik.e yiyesin geldi...canım resimlerini gördüm ama ufaktı pek seçemedim öönceki halinide görmedim..facaden bakıcam birazdan resimlerine....

sağol bengicim dikkat etmeye çalışıyorum... ama dediğim gibi öküz çok olunca ne kadar dikkat edersen et...
ya yürüdüğümü görüyonuz kaç minübüs kaç taksi korna çaldı yanımda durdu görseniz sinir küpü oldum yaaaa

bengicim senin işler nasıl gidiyor adapte olabildin mi?
canım sen ist.neresindeydim...daha öncede sormuş olabilirim hatırlamıyorum....

kızlar hepinizi öpüyorumm ve güzel bi gün diliyorum....

diyet açısından idare ediyorum ne ileri ne geri bu sabah tartıldım aynıydımm du bakalım hayırlısı artık..

esmerim semere gerek kalmadı tatlım:)

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 50 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 1-
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 50
9. çapraz mekik / 20 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. -
17. mekik 20
sabahta yürüdm terden sırılsıklamım,

akşam:

4 kaşık pilav,1kepçe kuru yedim

sabah:

1 lokma peynir yedim yarım dilim ekmekle,
şimdi yeşil içiyorum,

e başka kimler neler yedi neler yaptı yarın bildirim günü kaçamak gok bugün fıstıklar...

ayyyy ben yarın bildirim günü olduğunu unuttum akşam accık ucundan kaçırdım durun şimdi yazcam yediklerimi :bbo:

sabah iki dilim buğday ekmeği arası peynir tahlillerim vardı sabah saat 10 civarı yaptım kahvaltımı

öğlen ıspanaklı yoğurt yarım dilim buğday ekmeği ve salata

ara 1 dilim buğday ekmeği üstüne ligt krem peynir

akşam iki kepçe yayla çorbası, iki küçük karnıyarık, 1 dilim buğday ekmeği ve salata

ara çeyrek portakal, çeyrek muz, yatarkende 1 bardak light süt bukadar

Allah zihin açıklığı versin hayalim...
hanife valla bende tırstım ama ayrıca inat ettim yürüdüm bir daha tövbe birde insanların ezberlemesini istemiyorum zaten

Günaydın tatlişler

akşam 6 kşk nohut, 3 kşk çorba, az yoğurt

1 saat yürüyüş(açık havada) 100 mekik

artık mekik ve lahana yağının sonuçlarını almaya başladım eşimde söyledi göbeğin çekilmiş biraz diye.

sabak evde 3-5 lokma

burada simit :(((( bunu telafi etmek için öğlende 1 saat yürücem yağmur yağmazsa

Kuzucum maalesef oluyor öyle şeyler her yerdealışırsın sonra, eğer ara yerler değilse devam et bence.

Slm kızlar .... Dün başşım ağrıya ağrıya sinir bir vaziyette gittim eve.... Müdür yrd çağırdı istiyormusunuz o bayanı alalımmı oadanıza dedi yok diyorum o bayanla çalışamayız diyorum yok adam eviriyor çeviriyor iyi niyet yok yerinde memnun değilmiş yok evrak işide verilmezmiymiş... Ben adama benim işimi yapacak kişi lazım diyom adam ne diyor... Neysem tepkimi koydum şefe de müdüre de ben istemiyorum dedim bakalım nolcek... şimdi odada çıtım çıkmıyor konuşmuyorum......

Back