BU ARADA HAYAL VALLA İİ GİTTİN GİTTİN EMME BUGÜN ÇOZUTTUN HEEEEE:1shok:
kısa ne o kızar gibi böyük böyük yazmışın kıs bana jujum kıs hıım yap bana,
söz hemen topluyorum,ve o yediğim dakika itibariyle topladım hatta,bugün akşam yürüryünce bide evde spor yaparım atlatırım bugünü,
söz yarın itibariyelde daha dikkat etcem,
bakın anlatayım size neden böyle yaptım: kızlar biliyorsunuz yaklaşım 20-25 gündür baya dikkat ettim üstüne regl oldum tatlı krizlerim falan genede yemedim tatlı,
2-3 akşamdır eve gidiyorum yemek yemeyim meyve yeyim sadece diyorum,
evde hergün kesin sebze pişer bizde,ve çorba
1 kepçe çorba yeyim diyorum babam kızıyo çünkü gözü hep üstümde otursam kalksam,
bide akşamları yemeyince kızması bi tarafa yatmaya yakın saat 23.30 gibi acıkır bazen babişim,yumurtalı ekmek vs bişey ister iki lokma,
adamın bu son 2 gün akşam( dünden önceki 2 gün ama )
hülya yumurtalı ekmek yap ,borana yap(sarımsaklı yoğurt dökülüyo yağa kırılmış yumurtaya)
memo işkence etme la adama diyom gülüyo,
kalkıp yapıyorum ve yemiyorum
neyse benim tabi tatlı krizlerim malum hele reglden dolayı,
sün ve önceki akşam dolabın önünde kasabın kedisi gibi gezinmek geliyo içimden,
yemeyecem diyorum falan yok sabrımı fena zorluyordum,siyah çay içmeye başladım hani belki keser diye nafile,yeşil yapıyorum nafile,soda içiyorum nafile,ağzıma çay kaşığının uzuyla çikolata alıyorum nafile,yoğurt alıyorum nafile,
anlayacağınız bu canım ne istiyo bulamadım,dünde çilek falan yedim şeker gibiydi ama gene yok kesmio o içimdeki yeme isteğimi,
ne yemek istediğimi bulamıyorum,
beni bazılarınız çok ii anlar eminim bundan,
dün gece gene feneydım dedim sabah kalkacam simit alcam hiç aklıma gelmezdi,
neyse evden çıktım çıkmadan bal yedim ekmekle pişman oluyom yerken ama yemekten alamıyom kendimi yedikçe yemek geldi o balı çayla,
sabah markete gittim dedim ki büsküvi alayım 1 paket tutku vs bişi arada 1 tane yeyim gün içinde akşam bu ne istediğimi bilmez halim olmasın sanırım şeker yemedğimden birikti dedim,
markette önce gittim form çay aldım buraya kadar güzel,
sonra yulaflı büsküvi aldım ve eti form çeşitleriyle bi arada duruyo yeminle elim o formların birine uzanmadı resmen,
bende dedim hadi al bugün ye çatlayana kadar bakalım ne olcak yarın itibaiyle sık tekrar,
o dediklerimi yedim artık ye bişeyler diye bağıran akşam burnumdan getiren içim yeme der oldu,
demin öğle yemeği için 2 köfte aldım zorla yedim,yeme diye bağırıyor şimdi anlayacağınız,
benim bi şey yapmam gerekti ben bunun doğrı olduğunu düşündüm,
çünkü o yediğim dankek bile kesmedi beni kızlar içimdeki isteği önleyemedi,
ama şimdi iyiyim ve form çayımı içiyorum yeşil yapcam az sonra,
söz size bu hayal 70 olcak tez zamanda...
dün arkadaşımk aradı akşam pazar günü liseden arkadaşlar toplancaklarmış ben yıllarıdr gitmiyorum ve bazıları çok uzun zamandır göremiyorum,
dilek dioki dün kıs sen ne kadar zayıflamışsın,çoğu beni gözrmedğinden 90larda çekinip koyduğum resme zayıflamışsın diyo,
kızıyorum bana ne haldeymişin sen yazıklar olsun diye
ama diyorum ki geri daha ver hülya bak resimden bile o halinle fark edilmisşin
pazar gidecemi karar verebilmiş değilim ama gidersem sürpriz olacak hepsine ve ben duyduğum her güzel şeyle daha motive olup gaza gelcem,
ve ben mayısta istanbula daha zayıf gitcem size tam bi sene sonra aradaki farkıda resile göstercem,
size 4.takımın hayaleti hayal sözü,
CANımın HAYATının HAYAT söz,
ve hülya sözü ben başarcam kızlar ben daha ii olcam daha zayıf olcam...
baya uzattım ama içimi döktüm ve inanın yazarken bile diyorum şimdi hade yap başar artık hadi diye...
sizi çok seviyorum iyiki varsınız cadılar iyiki,
hepimiz beraber başarcaz,
yazdıklarımı okurken bende yapcam ben niye yapamayım diye içinden geçirenler hepimiz yapcaz...:Saruboceq:a.s....