Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 hafta boyunca uygulayacağım diyet listem;
bu listeyi verirken emzirdiğimi göz önünde bulundurdu.....

Sabah 8:00-8:30 arası
çay serbest sabahki çayımdan şekeri kesmedi. (1 büyük fincan çay, tek şeker kullanıyorum.)
2 dilim tam buğdaylı ekmek arasında peynir (bol yeşillik sınırsız)

10:30 1 adet kabuklu elma

12:00-13:00 arası
1 yemek tabağı sebze yemeği
1 kutu ayran veya varsa yoğurt
karışık salata
2 dilim ekmek

15:30 1 dilim ekmek + karper peynir light (karper peynirin light olanını bulamadım krem peynir aldım light)

17:00 1 elma veya 3 adet kayısı

18:00-18:30
1 kase çorba
1 yemek tabağı sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

20:30 2 adet portakal veya elma

22:00 1 su bardağı süt (light)

öğlen ve akşamki iki dilim ekmeği 1'er dilime indirmeyi düşünüyorum...

ayrıca haftada 3 gün 1'er saat yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi....

Son düzenleme:
günaydın herkese
hayalim iş çıkışı alamadım mezura bu öğlen çıkacağım kızma ama hiç hareket falan yapamadım akşam ama yemekten sonra da hiç bişey yemedim bu da iyi dimi form çayı ve yeşil çay içtim yemekte bezelye yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı. yemeklerimi az yağlı yapıyorum.
sabah da klasik kahvaltı.

esracım yeni diyet listen hayırlı olsun bence de ekmekleri bire indir iyi fikir canım

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr........ sabah kahvaltıda çok canım çekti yağda yumurta yaptım yedim.... şimdi nescafemi içtim birazdanda yeşilimi içerim.... bugün burada hava güzel güneşli sanırım onun etkisi bende kendimi iyi hissediyorum... regli şişliği gitti sanırım ondanmıdır nedir ben kendimi kilo almış hissederken azda olsa verdiğimi gördüm bugün tartıda.... karar almıştım bu hafta takımdan çıkıyordum ama tartı bana bir umut daha verdi ve devam dedim...

eeeeeeeeeeeee sizler naptınız bakalımmmm

günaydın herkeseeee...
sabah: 1dlim peynir 2dilim salam 1yaprak marul ve domatesten oluşan bir sandviç yedim.
1fincanda süt içtim.

buarada ben doğuş çayın yeşil çayından aldım... bu yeşil çay denen şey çokmu acı yoksa bu markamı böyle.. acımtırak bir tadı var.. zor içiyorumfisfisfis

kuzuuuuu valla süper bir diyetmiş güzelim aç felan kalmazsın ve bu diyete tam uyarsan kesin kilo verirsin söleyim ben sanan.... ve yürüyüş yürüyüş yürüyüş en önemli kilo verme yoludur.... mutlak kendinize zaman yaratın ve yürüyün mutlaka ama

guler bu arada bakıyom hayal kancayı ii takmış sana

salmama mı canım kullandığın...sallama içse fazla bekletme içinde yada kupa kullan büyük olsun.... demleme ise çayı fazla koyuyorsundur ondadır.... ve limon damlatmayı denen

evet gülerin ensesinse hayalll naniknanik

jujum inşallah bende umutluyum sabah bismillah dedik başladık...

sabahları beyaz ekmeğe sandviç yapıyordum artık beyaz ekmek yok..

jujummmm kötükedihüso bir daha ayrılcam fln duymak istemiyorum ,mezun olmadan nereye kötükedihüso stresli bir hafta geçirdin regl öncesi olur böyle bak bugün iyiiyim diyorsun ne güzel ..

kuzu kuzum inş iyi sonçlar alırsın yavaş yavaş ekmeği azaltırsın ,fazla gelirse onun dışında liste güzel birde 2 portakal çok gibi geldi bana ....

ben akşam bezelye ve salata yedim ....
sabah bir poğça yedim çayımı içtim...

ii etmişsin.... ben normalde kahvaltı bile yapmıyorum denebilir iki lokma atıp çıkıyorum .... ama metabolizma hızlanmalı tabe...

sanırım bana bu aralar en çok yarayan yeşil çay oldu

günaydın herkese fıstıklar ne var ne yok bugün anlatın bakem...

zuzu tatlım listen aslında fena değil hatta güzel düzenli olaraka yap bakalım ama listeyi dr. neye göre verdi sana...

oy oy oy kıyamam hayalime... tamam şeker yarına toplanıp geliyom hemen derse başlıyon sende. aman ihmal etme .... öptüm canlarım sizi ben kaçıyom

tamam jujum bugün başlıyorum derse söz...

tatlım teşekkür ederim öpüyorum bekliyoruz seni sabırsızlıkla:)...
hem iteklerim ne demek kıs:)...

tatlım tamam alırsın bugün,kıs bende karar verdiğim gün metreyle ölçtüm kendimi dedim kalırsa kalır:jeyyar::jeyyar:,
burası mimarlık şirketi metre falan çok onla ölçtüm bildirimide onla yapıom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,

bugün :

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 45 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 200
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / -
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 50
15. geri tekme / 50
16-
17. mekik 20

sırtım terden su gibi oy oy,ankaralılar bilir bakanlıktan GOP ya kadar yürüdüm yokuş yukarı...

dün akşam:

1 tabak çorba,
1 tabak ıspanak,
yedim doymadım içimden hala ye sesleri geliyordu saat 9 a kadar dayandım saat 9 da annem yeter be ne bu eziyet dedi çayın yanında 5 tane rondo büsküvi yedim sonra kendime ben sana yarın sorarım dedim ve soruyorum yeter bu kadar salma,
aebenin dediğini yaptım yüz verdim 2 gündür bana biraz biraz yeniden sıkıya giriyorum ben,
reglimde bitmek üzere zaten bana bu:mymeka::mymeka:...

sabah:

2 lokma ekmek
1 çatal ucu peynir yedim yürüdüm 45dk da işte geldim burdayım,
şimdi büyük bi kupa yeşil yaptım içiyorum,

1 saat sonra 1 yumurta haşlayıp yiyecem...

valla hayalim damlamış hemen....

ben dün akşam ir küçük kase sütlaç yedim... sonra acıktım bir kase yoğurt yedim

sonra oğlan çikolata yiyordu iki küçük kare yedim valla 100 cal bile etmez ama yedim.....

*JUJU*, fguler, hayal gözlü+, open_sea+, sebnemselayfurkan, simiryna

oooo kadro fena değil haniii...

ahleyar nurcan bengiii birde hanifemi eksik şimdi kuzuda gitmiş

kaşınma kaptanı jujum:)...

Izmirlim doğadan marka içiyorum ben diğerlerine göre daha yumuşak içimi ama limon sıkabilirsin hafifletir

zaten poşetlerin en hafifi doğadan fundacık...

evet gülerin ensesinse hayalll naniknanik

jujum inşallah bende umutluyum sabah bismillah dedik başladık...

sabahları beyaz ekmeğe sandviç yapıyordum artık beyaz ekmek yok..

sanki senin değilim:mymeka::mymeka:...
ayrıca beyaz ekmek yemeyin tam buğday yeyin diye ben kaç gündür yırtınıyom kız burda bide yüzlü yüzlü geçmiş sabahları beyaz ekmeğe sandviç yapıyodum diye anam ölünmü öldürünmü,
illa dr diyecek demi :dilcikar:...

oh benim açlıktan karnım sırtıma yapıştı poğaca yemiş cadı:mymeka:,
bende isterim gelince banada al hatta kumpir ısmarla bana:mymeka:,Şeniz...

ii etmişsin.... ben normalde kahvaltı bile yapmıyorum denebilir iki lokma atıp çıkıyorum .... ama metabolizma hızlanmalı tabe...

sanırım bana bu aralar en çok yarayan yeşil çay oldu

banada banada...yerimseniben...

jujum afiyet olsun demekki neymiş hayalle juju dün akşamı bu hafta telafi etcekmiş demi jujum:),
kıs nerde kaldım yürüdüm sabah terim kurumadı daha bacaklar isyan ediyo:roflol:,

ben biliyorum o pınara ya neyse:roflol:

şebo afiyet olsun tatlım güsel yemişsin...

pınarcım bana da iki portakal çok gibi geldi bir tane büyük anca yiyebilim

sana da afiyet olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…