- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.981
kuzuuuuu valla süper bir diyetmiş güzelim aç felan kalmazsın ve bu diyete tam uyarsan kesin kilo verirsin söleyim ben sanan.... ve yürüyüş yürüyüş yürüyüş en önemli kilo verme yoludur.... mutlak kendinize zaman yaratın ve yürüyün mutlaka ama
guler bu arada bakıyom hayal kancayı ii takmış sana
oy oy oy kıyamam hayalime... tamam şeker yarına toplanıp geliyom hemen derse başlıyon sende. aman ihmal etme .... öptüm canlarım sizi ben kaçıyom
Anam okuyana kadar anam ağladı. Maşşalahınız var.
Hayalim şekerim çikolatalım, napmışsın Cuma günü yıkılmış burası. Gel alnından öpem sen. Bravo canım sana.
Beni de itekle neremden olursa:)
Çokkk işimvardı yarın çok olur çerşembeye burdayım.
günaydın herkese
hayalim iş çıkışı alamadım mezura bu öğlen çıkacağım kızma ama hiç hareket falan yapamadım akşam ama yemekten sonra da hiç bişey yemedim bu da iyi dimi form çayı ve yeşil çay içtim yemekte bezelye yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı. yemeklerimi az yağlı yapıyorum.
sabah da klasik kahvaltı.
esracım yeni diyet listen hayırlı olsun bence de ekmekleri bire indir iyi fikir canım
kuzuuuuu valla süper bir diyetmiş güzelim aç felan kalmazsın ve bu diyete tam uyarsan kesin kilo verirsin söleyim ben sanan.... ve yürüyüş yürüyüş yürüyüş en önemli kilo verme yoludur.... mutlak kendinize zaman yaratın ve yürüyün mutlaka ama
guler bu arada bakıyom hayal kancayı ii takmış sana
Izmirlim doğadan marka içiyorum ben diğerlerine göre daha yumuşak içimi ama limon sıkabilirsin hafifletir
evet gülerin ensesinse hayalll naniknanik
jujum inşallah bende umutluyum sabah bismillah dedik başladık...
sabahları beyaz ekmeğe sandviç yapıyordum artık beyaz ekmek yok..
jujummmm kötükedihüso bir daha ayrılcam fln duymak istemiyorum ,mezun olmadan nereye kötükedihüso stresli bir hafta geçirdin regl öncesi olur böyle bak bugün iyiiyim diyorsun ne güzel ..
kuzu kuzum inş iyi sonçlar alırsın yavaş yavaş ekmeği azaltırsın ,fazla gelirse onun dışında liste güzel birde 2 portakal çok gibi geldi bana ....
ben akşam bezelye ve salata yedim ....
sabah bir poğça yedim çayımı içtim...
ii etmişsin.... ben normalde kahvaltı bile yapmıyorum denebilir iki lokma atıp çıkıyorum .... ama metabolizma hızlanmalı tabe...
sanırım bana bu aralar en çok yarayan yeşil çay oldu
jujummmm kötükedihüso bir daha ayrılcam fln duymak istemiyorum ,mezun olmadan nereye kötükedihüso stresli bir hafta geçirdin regl öncesi olur böyle bak bugün iyiiyim diyorsun ne güzel ..
kuzu kuzum inş iyi sonçlar alırsın yavaş yavaş ekmeği azaltırsın ,fazla gelirse onun dışında liste güzel birde 2 portakal çok gibi geldi bana ....
ben akşam bezelye ve salata yedim ....
sabah bir poğça yedim çayımı içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?