Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla kıslar 63,6 idim biliyonus sabah 63,3 çıktım yani daha 0,20 vermem lazım ... inş verebilirim cumaya katta direkt 63 veya 62,9 olsam ii olur da bakalım

valla sabah çaycıya olab borcumu 70 tl yi ödeyince çaycı bana büyük fincana türk kahvesi yapmış yanına da iki piko koymuş yollamış jest olaraktan..... biliyom kahveyi fazla içmemem lazım ama napam bayadır içmiyom türk kahvesini ama pikoları yemedim duruyo çekmecede....

bu arada meyva konusunda vben bolcuyumdur yerim valla bol bol biliyom doğru değil ama ben öleyim ondan eve meyva almadım bu aralar...

hayal benimde ensemdesin ama fundanın ensesine daha yakın hissediyom seni... :roflol:

ayrıca beyaz ekmeğe yaptığım sandiviç küçüktü ve bana çok masum geliyordu klava:

verdiği listeye neye göre verdi dersen ''emzirdiğini göz önünde bulunduruyorum birde tahlil sonuçlarını alana kadar 1 hafta böyle olcak'' dedi.

jujum pikolar dursun çekmecede krizin gelince lokma lokma koparıp atarsın ağzına,
afiyet olsun tatlım kahvende arada iç be canımcım olur o kadar,
benimde kaç gündür sütlü bol şekerli nescafe istiyodu akşamki yemeden sonra geçti sanki:roflol:...
meyveyide gün içinde ye ben jujum akşam çok yüklenme...

hımmmmm bir hafta sonra değişecek yaniiiii bakalım bu bir haftada nekadar veridrecek sana... ee yürüyüşü yapacaksın dimi..

yapmak için elimden geleni yapıcam bakalım nasıl olcak...

ha birde yürüşüyü yarımşar saatlere bölsem olurmu dedim...
olur ama en az 30-40 dakika arası yapmalısın dedi.
vücut 21. dakikadan sonra yağ yakmaya başlar dedi...

Son düzenleme:
zuzum çünkü funda harfiyen uygulamaya çalışıyor kıs ne desem tamam dedi daha bi kere cık olmaz demedi ki,
ayrıca jujunun yaptığı eşlemede o benim rakibim beraberce ericez kısım :roflol:,
seninde ensendeyim merak etme sen bebiş var emziriyon diye ses etmiyolum sana,
bende ondan sordum tahlil sonuçları gelmeden listemi verdi diye,şekerdi vs bakmadan liste veren dr çokta piyasada,
bizim burda git normal hastane diyetisyenine önünde 800-1200-1600 kalorilik listeler var bakıuyo şekerine veriyo birini,
onlarda klise zaten 7 kaşık sebze vs diyetleri ondan sordum neye dayanarak verdi sana öğünde 2 dilim ekmeği,
mesela bazı hastalara meyve yanına 1 dilim ekmek verirler şekeri depolamasın vücut diye,
neyse değişcekmiş zaten inş sonuçlar ii çıkarda sorunsuzca zayıflan tatlım...

inşallah hayal yaaa ben sonuçlardan tırsıyorum yarın sabah gidiyim de yaptırayım tahlilleri....

he bu arada bence senin kiloyu 65 e çekme olayın olmasın 70 sana iyi olur bence kendini fazla zorlamamalsıın...

zuzum onu herkes saçmalama diyo 65 ede bakabilirim deyince hele 70 olayımda karar veririz ona tatlım...
ihmal etme de yaptır bi an önce tahlilleri...

canolar günaydın nasılsınız bakalımŞeniz

bir bakayım dedim..annem geldide aniden..dedem zorla yollamış..çocuk orda yalnız gurbette git demiş..o şimdi mutfakta hemen bakayım dedim..

ona göre nette böyle forumlara yazı yazmak muhabbet etmek çok saçma..-tatlicadiarzu-tanımadığım insanlarla ne konuşuyormuşum...alem kadın yaaakaydirigubbakcemile3
ona kalsa sadece gazete okuyacağım ve bilgi sahibi olabileceğim sitelerde dolanacağım...

o yüzden hemen girip 2 kelam yazayım dedim size..

hayalim seni cuma günkü inişinden dolayı tebrik ediyorum..inşşallah hedefine ulaşır ve korursun hayatım..biraz geç oldu ama anca yazdım

jujum sende üzülme canım yaa..vardır zamanı..bak bir tane vermiş Allah..daha gençsin ve yeni başladın sanırsam korunmamaya...olur olur sıkma canını:1hug:

beni sorarsanız ne sancım var ne başka bişey..göbeğim hala yukarda..aşağı inmedi...
14 şubatta dr a gittik bebeğin kilosu yine az geldi bana...bu çocuk boya gidiyor ama kiloya gitmiyor..kiloları ben alıyorum..dr çok sağlıklı dedi,sakın dert etmeyin kilo hiç önemli değil dedi...doğduktan sonra 1 ay içinde 1 kilo kaybedenler var,küçük doğup 1.5 kilo alanlarda var dedi..
benim beslenmemle alakalı değilmiş...yapısı böyleymiş ne edelim..bizde uzun cılız bi bebiş sahibi olcaz galiba..babasıda dalga geçiyor.annesi gibi takıntılı olacak şimdiden belli diyor..50 cm e en fazla 2.5 kilo olmam lazım diyordur Allah bilir diyor
bu arada kilosu maksimum 2800 boyu 52 cm..neyse sağlıkla gelsinde aldırırız inşallah

bende kalkayımda toz falan alayım öptüm hepinizi....

jjujum haklısın yaa o poğça gereksiz ve fazlaydı ama sabah pastanenin öünnden geçerken nasıl koktu anlatamam ,normalde ewde kahvaltı yapıp çıktığım için etkilemiyordu ama aç olunca dayanamadım işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayal cadısı dövcen mi he he çıkışa gel kısım ....kaydirigubbakcemile

evt kıslar hadi hep birlikte kumpir yiyelim ...kumpir partisi verelim ..:dance::dance:

hAA BNE LAHANA YAĞINA BAŞLADIM. cUMARTESİ SARDIM STRECİMİ 1 SAATYÜRÜDÜM.

Dünde gece sardım sabaha kadar yağlı strecli yattım.,

Bakalım bu göbeği eritebilirmiyim.

lilyum o sağlıkla eli ayağı sağlam doğsunda annesi Allahın izniyle,
ayrıca sağol tatlım inş çabucak incem sağlıkla,
hepimiz inş tatlım,
aman burası sanal diye bilmeyenler bi sürü laf ediyo tatlım sen he geç:)...

selam millet...geç geldim biraz bugün ..aslında sayfam açıktı ama yazamadım
dün akşam 1 saat yürüdüm:dance:
sabah sarımsagımı yuttum ve 2 zeytin az kaşar ve bir dilim kepek ekmekle kahvaltımı yaptım:jeyyar:

şeboooooooooooo markası ne kokusu nasıl kız ben kaç gündür araştırıyorum onu gı:),
pınar ah o kokular yokmu,akşamları kebapçı dönerci önünden geçip gidiyorum,
sabahta poğaça simit satan yerlerin önünden anlayom ben seni anlayom cadım:)...

Hayal markasını bilmiyom tatlım . bakayım akşam. 26 tl.ye aldım.

Kokusu kötü değil içine başka esans koymuşlar. Fakat beni hiç terletmedi :) İlginç valla. Hacer 35 su gibi oluyor içidiye yazmış. Bir sorayım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…