- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.941
Peki şimdi 3 gün az yiyip 4. Gün normal mi yiycez???
heh tam böyle hayalım ....Şenizşutarafagittiaebenim zaten bi yerde şaşırtmak gerekki,
hep aynı düzene alışmasın manyak meto,
sürekli aynı ayarda yeyince ona alıştırıyo kendini,
o yüzeden notmalde 2 zeytin 1 yumurta yiyosak pazar kahvaltılarında bunlara ek olarak domates salatalıkta yeyin ki şaşırsın ve hep aynı düzen olmsasın,
ben bunu daha önce sölemiş olmam lazım kıslar haftada bigün abartmadan 3 zeytin yeyin 2 yerine mesela...
geçmiş olsun nurcanım zor kaynar walla o kenik..ben geldimm arkadaşlar
hastalara şifa dilerimm .
eşimin babaannesi kalça kemiğini kırmış dün hastaneye getirdiler ankaraya . nasıl olcak bilmem 85 yaşında kadın
ohh süperrrr walla tut gırtlağını bol hareket et bak nasıl oluyo sen bile şaşırırsın 2 ayda 18 kilo bile verenler var nurcanım..ya kızlar eşim erken rezervasyon yaptırdı mayısın 8ine gidelim sakin sakin yapalım tatilimizi dedi daha da hesaplı olyomuş sanırım sezon da ondan sonraki haftaya açılıyomuş yani o zaman 1 hafta yokum:))bende olur dedim o zaman kadar vermem lazım en az 10 kilo .. hayalim bu iki ay beni çok sıkıştır .
zuzum bişiler değiştirelimmi hayatımızda ne dersin mesela,
şekeri azalt hatta keşke kesebilsen,
ve akşam meyve yeme bi süre böle deneyelim yatmaya yakın bişiler yediğinden sabaha kadar yağdan değil yediğinden yakıyor olabilirsin,
saat 8 gibi evde oluyorum yemeği mecbur o saatte yiyorum o satten sonra kimse bana yeşil çay ve suda başka birşey sürdüremez ağzıma,sende yap 8 den sonra yeme bişey tatlım olurmu bide öle deneyelim
hepinizde dikkat ediyorum hemen hemen hepiniz meyve yemiş olmak içinmi bilmem akşam meyve yiyosunuz ya bi saat belirleyin kendinize ve o satten sonra yemeyin ya bişey olmaz korkmayın meyveyi atlasanız o gün yemeseniz,
geç saatte yemeyin ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?