• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlarr
yaa kusura bakmayın işler yoğun olduğu için fazla katılamadım bugün yarında oğlanı dr a götürecem gene beta çıktı boğazında canım sıkıldı bi toparlanaydılar inanın ben hasta olamıyom korkudan
bu arada bu gün öğleyin karnıbahar salata ve mantarlı tavuk salata yedim 1 dilim ekmekle az önce midem kazındı 1,5 tane yağsız galeta yedim aslında meyve yeseydim daha iyiydi ama ne yapalım

ay fundacım teşekkür ederim bebişim:)
aslında 75 olup mezun olayım sonra geri gelip bebi takıma alın dicedim ama vazcaydım funda madem hedef 70 bi kere mezun olayım dedim,
65 olursa hedef bakarım bişiler:roflol:...

hayalim geldim kuzum ...
bankaya gittim ,faturları yatırdım dişçiye gittim kontrole çağırmıştı implant yaptırmıştım geçen haziran da offf canımı acıttı yaaaaa senağlama yürüyerek gittim 45 dk birde dönüşü var yani 90 dk yürümüşüm ...
öğlen yayla çorbası içtim o kadar ...ben ekmeği sadece sabah kahvaltıda yiyorum gün içinde hiç yemiyorum ...
akşama da ıspanak yicem...

şimdi ara olarak bir bardak kahve etiform bisküvi yiyorum hülya cadısıııı...-tatlicadiarzu-

afiyet olsun pınarım hoşgeldin hemde ii gelmişin yürüme falan Şeniz,
o yürüdüklerin dirhem dirhem eritsin seni inş,oturunca katlanan karnından eri inş emi:),
jujum nerdesin sesin çıkmıyo,
şebo altta görünüyon sendende tık yok ben gidincemi gekcen ne yaptın sormayım diye...:)...

aaaaaaaaaaaaaaa ne dimek pınarım her zaman tatlış,yav ben kendimi çok seksü güzel hissediyorum be maşallah bağa tüüüh :)demi pınar gı...
jujum ne kusuru be tatlım merak etim sesin çıkmayınca jujum hade topla bi be sana yakışmıyo böle...

şebo yarın gelsen gene sorcam gel hade gel:)...

Kıs hayal valla kendinimi lider gibi hissetmiyom... Sen okadar ilgilisin ki böle bakıyom bende bana da el atsın hayal die yorgunum ben galiba...

ben sana el atarım jujum benim,
tatlım reglin geç oldu sen üsüldün falan normal o isteksizlik geçer geçer bi kaç güne toplar benim jujum kendini,
hem önümüzde bir ay var o bir ayda kalan kilonu verip mezun etcem ben seni burdan,sonra anneş olcan gene Allahın izniyle tabe o dönemde de takip etcez seni çok şişmeycen güsel çıtır çıtır anniş olcan,
ama gözünü sevem topla kendini bi kendine gel tatlım ya,
ayrıca ilgilencem tabe bizim takımımız bura ben olmasam başkası bakar kim ne diyo diye,seni sefiyom ben her ne kadar zamanında totoşuma tekme atıp beni burdan şutlamış olsanda:),
şaka bi yana toplan yavaştan emi jujum az kaldı motive düşürmek yok hep yükeselcez biz,
bak ben senle uğraşayım diye mezun olmadan hedef yükselettim bozma kafamı 65 yazarım he:),

hem sen toplan ben ders çalışmaya başlayacam artık bak 1 haftadır ha bügün ha yarın başlayamadım bi türlü,sen gel ben arada bi kaç saat müsade isteyecem sizden,

ha müsade isteyecem diye takım gene gözüm üstünüzde olcak,bu kaptanıda sizide bırakın tığı çubuğu kıymık edecem:),
ben yavaştan kaça hayırlı ve ii akşamlar,
bol sporlu kaçamazksız bi akşamın üstesinden gelip sabah gelin emi,Şeniz...

Son düzenleme:
funda yarın sabah hareketler yapılmuş diyete dikkat edilmiş ölçüler alınmış olarak bekliyorum seni burda he:)
Şeniz tatlım ii akşamlar kar var ben yürüyeceğim azim azim hade...

oy oy oy kıyamam hayalime... tamam şeker yarına toplanıp geliyom hemen derse başlıyon sende. aman ihmal etme .... öptüm canlarım sizi ben kaçıyom

Anam okuyana kadar anam ağladı. Maşşalahınız var.

Hayalim şekerim çikolatalım, napmışsın Cuma günü yıkılmış burası. Gel alnından öpem sen. Bravo canım sana.

Beni de itekle neremden olursa:)

Çokkk işimvardı yarın çok olur çerşembeye burdayım.

Günaydın güzel çıtır adayları...
Dün akşam ani bir kararla yolumu hastaneye çevirdim ve diyetisyene gittim.
Ne zamandır ha bugün ha yarın derken sonunda gittim.
Kan testleri verdi onları sağlık ocağında yaptırıp haftaya pazartesi yine diyetisyendeyim...
Bana verdiği listeyi de yazıcam sizlere bana biraz fazla geldi.
İnşallah kan tahlillerim temiz çıkar çok korkuyorum.. hayırlısı inşallah....
Birazdan diyet listemi yazıcam

Back