Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şebo onların kullandığı markaları ben kızılayda bulamadım tatlım,
kerden yada kardelen diye bişey var,
çucuk başladı kullanmaya kötü kokuyor diyo,haşlanmış lahana gibi geziyordun diodu...

aynen katılıyorum en az 40-45 dk yürümen gerekiyor mümkünse bölme yada bölüyorsan 45+45 yap
canım annenin gelmesine sevindim şimdi için daha rahattır ve merak etme zayıf diye inan bir ay sonra anlayamayacaksın bile nasuıl kilo aldığını anne sütü bebeğe öle bir yarıyor ki hemen toparlıyor vucudu....

bendeki durumu bilmiyorum ya baya ümitliydim ya neyse bakalım kısmet ne zamana ise ozaman

hAA BNE LAHANA YAĞINA BAŞLADIM. cUMARTESİ SARDIM STRECİMİ 1 SAATYÜRÜDÜM.

Dünde gece sardım sabaha kadar yağlı strecli yattım.,

Bakalım bu göbeği eritebilirmiyim.

kıs o ne kiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:

jujum lahana yağı vücutta sıkılaşma ve yağalarda erime yapıyor diye söyleniyor kullananlar bir haftada 2-3 cm inceldiğini sölüyor,
işe yaramadı diyen sayısı çok az en kötü 1-2 cm incelme yapıyormuş,
spordan önce sürüyorsun ve streçle sarıyorsun terletiryor sürdüğün bölgeyi ama kokusu haşlanmış lahana gibi kötüymüş,
ve değişik markalar var,ben markayada bağlı olduğünu düşünüyorum piyasada bi kaç marka var,
ben araştırmadayım doğru markayı buluyum söyleyeceğim sana hatta al link vereyim bak ttalım ,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/208866-lahana-yagi-ile-4-beden-incelme.html...

zuzum evet yakmaya gelince şöle söyleyim sana dışarı ilk çıktığımda akşam resmen donuyorum 10 dk sonra ısınma ve hatta terleme başalıyo bendede,
hemen yanmıyo tatlış...

fıstıklar lahana yağı inceltiyormuymuş...bilgi istiyorumhihoyyyt inceltiyorsa süreli sürüştürelim ve spor yapalım...bi bu kaldı almadıgım zaten bir de stepper ..stepper alasım var bugünlerde
kızlar size bişiy diyim ben 62 kilo iken kilomu kafama çok takıyordum ve eşime koşu bandı aldırdım..duygu sömürüsü yaparak ve koşu bandı aldın zayıfla bari demi..aksine 75 kiloya çıktımklava:

JUJU m evet ilgilenmiyorsun benle şekerimnaniknanikŞeniziyiyim canım yürüyüşlerime ara vermiştim çok şükür başladım tekrardan..yürüyüşü bırakınca iştahımda açılıyor benim..başlayınca iştahımda dengeleniyor:jeyyar:

şimdi bi yumurta haşladım yiyeceğim ekmeksiz...

yellow zaten elinde böle imkan olup değerlendirmeyenlere 2 kat kızıyorum ben valla,
steppıra bende takmıştım 63 lira falandı baktım neten ama vazgeçtim yürüyüş yapıyorum zaten gerek yok şimdilik,

lahana evet inceltiyomuş üzerinde araştırmadayım...

selam kızlarr
oğlanda dün yazmışmıydım beta çıkmış bugün kontrolü var öğleden sonraya değiştirdim işlerim yüzünden bu arada ben grip oldum felaket şekilde bekliyodum zaten ne zaman olacam diye
kızlar özellikle hayalim ve jujum siz yeşile başladınız yaa günde kaç fincan içiyonuz ben de başladım bi sabah bi akşam 2 fincan içiyom az mı oluyor daha mı içmem lazım bi fikir verin bakemm
ben tartıya çıkmıyom bu arada cumaya çıkacam bakalım kaç olacak 500 gr vermem lazım geçen hafta verememiştim değilse cezaya girip takımdan atılmam gerekecek sanırım o yüzden dişimi sıkıyom kızlar

şahnurum tatlım inş çabuk iyi olur ağluşun,
yeşili ben gün içinde 2 kupa (normal kupalarla 3 yapıyo)
akşamda 2 kupa içiyorum canımcım,özellikle spordan önce iç %17 daha çok kalori harcatıyormuş tatlım,
püsküt analizleri yapmış bu arada beni eski kşloya göre hesaplamış en sonlarda sürünüyorum moralim bozuluyo ama bidaki aya yapılan değerlemede bende hayalsem o listede baya yukarı çıkacam...

şahnurum çok geçmiş olsun anam bu hastalık yıldırdı seni yaaaa.....

ben iki kupa içiyorum sabah ve akşam olmak üzere...

bu arada hayalim valla hiiiiç alıpda yağını mağını süremem şekerim bebnim sporla sıkılaşmaya ihtiyacım var hem zati hamişlik düşünüyom lahana yapı mağı süremem.... ben 60 olam bana yeter gerisi sporla hallolacak... neysem bir ayım var bakem kaç kilo vercem

hayalim bu arada çok çok ama çooook özür dilerim inan pazartesi yazacaktm unuttum bireysel derecni unuttum seni tebrik ederim kuşummmmmŞeniz ş... im benimŞeniz tebrikler bunu fazlasıyl haketmiştin:hooray:

jujum koku işini duyunca caymaktan beter oldum zaten ben lahananın kokusuna dayanamıyom zaten ama araştırmalarım devam ediyo:)
betüşüm sağol fıstık sende olcen sende bak gör...

funda tatlış sende olcan bugün itibariyle burda hade...hihoyyytkaydirigubbakcemile2...

Son düzenleme:
günaydın ben geldim
sabah kahvaltım 1 bardak hazırmeyve suyu ve bi dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı fındık ezmesiydi ve 1 saat plates yaptım karnım kalçalarım ve bacaklarım yanıyo . hergün yapsam etkisini görücem demekki

oooo süpersin nurcanım... plates heeee valla o karıyı görünce benim bile yapasım geliyor aslında güzel anlatıroy ii bir hoca ebru şallaı... ama fırsatı yok malsef.........

oooo süpersin nurcanım... plates heeee valla o karıyı görünce benim bile yapasım geliyor aslında güzel anlatıroy ii bir hoca ebru şallaı... ama fırsatı yok malsef.........
Jujum tekrarları var nette canım ....delikafadulden yeterki iste . istedigin saatte ....kaydirigubbakcemile:1hug:

işşallah canlarım
aeben naber canım:)
monti amcanın sayfasına uğramıyom artık:) kilo veremedim ilk hafta. o yüsden başka hiç bi sebebi yok yani :rofllol: naber talım iisinb işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…