• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben çayı sadece sabahları içiyorum kahvaltı da... zaten siyah çayı kahvaltı da içerim onun haricinde önüme koyulmadıntan sonra hayatta aramam..
Kahve deseniz o da öyle... arada bir... su çok içerim....
yeşil çayı da zorla içiyorum metabolizmam çalışsın diye...

niye izinini kullanmıyon jujum aslan gibi oğlun var senin yanında canımm . onla gezersiniz dinlenirsiniz. evde daha çok vakit geçirmek sanada oğluşunada iyi gelir. üzülme jujum sende mersinde gezmediğin yerlere gidersin .aslında bende mersine gelmeyi istiyodum eşim alanya yada marmaris diyince tamam dedim . alanyaya gidicez inşallah . kaynanam kayınbabam :) maaile:)

zuzum o zaman spora başla senin için bişey bulalım o metoyu hızlandıram tatlım biz,
egzersiz ne kadar ne ölçüde yapabiliyorsun,
nurcan hade güsel olcen hade tatilde sık biraz kendini...

esracım ısırgan çayı iç bi dene hem sütü artırır hem de yağları eritiyomuş, ara öğünlerini yazmamışsın araları ihmal etme yağsız süt iç ne bilim yağsız yoğurt ye. yeşil çayı zorla içiyorsan limon sıkmanı tavsiye ederim daha yumuşak oluyor tadı.bir de her bünye bir olmaz ama benim 40ım çıktı adetim geldi bi uzmana görün istersen.

nurcanım kolay gelsin

sabah ekmeği yarım dilim yedim ara olarak bir kuru kayısı öğlen de haşlanmış makarna 4 kaşık falan, az yağlı mercimek çorbası, az borokoli, yoğurt. çeşit çok olunca çok geldi gözümde doydu karnım da çok acıkmıştım az ekmek yedim keşke yemeseydim. gazı alınmış limonlu sodamı da içtim.

kızlar ne diyeceğim limon ve sirkeyi bol kullanalım midemiz izin verdiğince yağları depolamayı engelliyormuş

benim her kışım kilo almakla geçerdi bu yıla kadar, yazın da vermek için uğraşırdım, hiç hatırlamıyorum hayatım boyunca kışın diyet yaptığımı, homini gırtlak yerdim.hele 3+3 hiç yapmamıştım. şimdi sizin sayenizde kış olduğu halde diyetimi sporumu yapıyorum aralara dikkat ediyorum ve ağır da olsa zayıflıyorum ya çok mutluyum allah hepinizden razı olsun. demek isteyince oluyormuş yaza ince gireceğim bu beni düşünce de olsa çok mutlu ediyor. günler uzuyor havalar ısınıyor baharda organik meyve sebze çoğalacak bol bol hareket ve kalorisiz besleneceğiz süper olacak.iyi ki varsınız...

eleştiri değil de bi fikir benimki cuma yerine pazartesi yarışması olsaydı eminim hiç birimiz hafta sonu kaçamak yapamazdık değilmi?

fundam öle tatlım haklısın,
funda sporu düznli yaocan demi söz verdin bana de bakem bişi yapcaz senle hade tatlım:),
canımcım limonlu sıcak suda ii oluyo aç karnına içebilen içsin zararı yokki onun,
ayrıca yediklerin ii olmuş tatlımcım,
zuzum bulcaz sana bişey kıs ...

ayrıca süt yerine yoğurdu tercihedin,
sütten aldığınız yağ çok fazla ve yararlımolan herşey yoğurt yenildiğinde vücutta daha fazlasıyla kalıyormu,
sütün yağından göbek oluyor,
akşam yatmadan içilip yatıldığında bi çok insanda sabah ağız kokusuna neden oluyor,
ayrıca küçük çocuklarda yatmadan içirilen şekerli süt diş çürümelerinde %90 etkenmiş...

zuzum o zaman spora başla senin için bişey bulalım o metoyu hızlandıram tatlım biz,
egzersiz ne kadar ne ölçüde yapabiliyorsun,
nurcan hade güsel olcen hade tatilde sık biraz kendini...

kesin kararlıyım ya bu metabolizma hızlancak ya hızlancak....
akşamları spor yapmaya çalışıcam artık her akşam en az yarım saat yapabilirsem daha fazla...

esracım ısırgan çayı iç bi dene hem sütü artırır hem de yağları eritiyomuş, ara öğünlerini yazmamışsın araları ihmal etme yağsız süt iç ne bilim yağsız yoğurt ye. yeşil çayı zorla içiyorsan limon sıkmanı tavsiye ederim daha yumuşak oluyor tadı.bir de her bünye bir olmaz ama benim 40ım çıktı adetim geldi bi uzmana görün istersen.

nurcanım kolay gelsin

sabah ekmeği yarım dilim yedim ara olarak bir kuru kayısı öğlen de haşlanmış makarna 4 kaşık falan, az yağlı mercimek çorbası, az borokoli, yoğurt. çeşit çok olunca çok geldi gözümde doydu karnım da çok acıkmıştım az ekmek yedim keşke yemeseydim. gazı alınmış limonlu sodamı da içtim.

kızlar ne diyeceğim limon ve sirkeyi bol kullanalım midemiz izin verdiğince yağları depolamayı engelliyormuş

benim her kışım kilo almakla geçerdi bu yıla kadar, yazın da vermek için uğraşırdım, hiç hatırlamıyorum hayatım boyunca kışın diyet yaptığımı, homini gırtlak yerdim.hele 3+3 hiç yapmamıştım. şimdi sizin sayenizde kış olduğu halde diyetimi sporumu yapıyorum aralara dikkat ediyorum ve ağır da olsa zayıflıyorum ya çok mutluyum allah hepinizden razı olsun. demek isteyince oluyormuş yaza ince gireceğim bu beni düşünce de olsa çok mutlu ediyor. günler uzuyor havalar ısınıyor baharda organik meyve sebze çoğalacak bol bol hareket ve kalorisiz besleneceğiz süper olacak.iyi ki varsınız...

eleştiri değil de bi fikir benimki cuma yerine pazartesi yarışması olsaydı eminim hiç birimiz hafta sonu kaçamak yapamazdık değilmi?

ısırgan çayını denicem Gülercim acaba aktarda varmıdır?
ya doğumda doktorlardan tiksindim çok zorda kalmadıkça kadın doğuma gitmek istemiyorum...
birde sirkeyi bende kullanmayı deneyeceğim...
sabahları cevizle sarımsak yutmayı deneceğim (sarımsak benim tansiyonumu düşürür normalde ama denemem lazım metabolizmayı hızlandırmak için)
isteyince oluyor gülercim evet..
dediğinde aklısın hafta sonu kaçamakları en aza indirgenirdi.... cokacimcoook

nasılsınız kıslar hayalım jujum ve tün 4. takım çıtırları ..
vakit bulup size gelemiyom fazla affedin beni .
hayalım haftasunu menulerimi yazarım tatlım vakit olunca . ama ben şu nilgün ün yumruk kadarye sık ye ye olayına girecem galıba . kasmadan her şeyden . menülerimi ona göre şeyt olurmu koçum benım .......

Diyetin nasıl şişmanlattığı konusunu biraz daha açalım mı?

Diyet yokluk bilinci demektir. Yani yiyecek sınırlıdır. Diyelim ki sizin bedeninizin ihtiyacı olan kalori günde 1200, siz kalkıp 800-900 kalori alırsanız beden “Eyvah, kıtlık var” diyor ve kalori harcamayı azaltıyor, dolayısıyla siz diyet sonrasında değil 1500-2800 kalori, 1200 kalori bile alsanız şişmanlamaya başlıyorsunuz. Sır şurada; üç gün az yiyip dördüncü gün normal yiyeceksiniz. Bir hafta bile düşük kaloriyle beslenirseniz, bedeniniz yokluk bilincine giriyor.

Yani üç gün daha az yiyip dördüncü gün normal yenecek… Bu herkes tarafından bilinen bir şey mi?

Egzersiz ve body building yapanların, atletlerin bildiği bir şey, bir de kendi deneyimim var. Normal bir kadının bazal metabolizması 1200 kalori gerektiriyorsa ve o kadın kilo almak istiyorsa 1200 kalorinin altında bir miktarla sınırlasın kendini. Bütün aptallar kilo verebilir, isterlerse. Önemli olan o kiloyu koruyabilmek. Diyet yapıp kendini 800-900 kaloriyle sınırladığında vücudun normal metabolizması da aşağı düşer. Bu nedenle diyet sonrası normal yenildiğinde bile kilo almaya başlanır, çünkü metabolizma bir kez düşmüştür ve artık 1200 kaloriye ihtiyaç yoktur. Bir diyetin bedeli bedene aşağı yukarı bir yıldır, bir yıl sonra metabolizma düzelir.

okuyun bakalım kıslar belki faydası olur ...

zuzum çayı araştır ice öle al bazı bitkiler her insana ii gelmeyebiliyor canımcım,

mesela bi örnek vereyim size tere tohumu ile zayıflama meşhurdu bi dönem hani bilirsiniz duymuşsunuzdur sizde belki,
benim aktar bana tere tohumu satmadı o guatr hastalarında metobolizme çalıştırmak için işe yararmış bana ve herkeste ölçüsü farklı olurmuş hastalığın durumuna göre diğişirmiş yane,
git tahlil yaptır sonra gel dedi vermedi,
onun gibi buda sana zararlı olabilir şieker tansiyon vs bi rahatsızlık olmasın Allah korusun ama kimler kullanabilir bi sor önce almadan,
+ ısırgan dişi ve erkek diye ayrılıyor bazı aktarlar bunu saçma bulsada bazıları evet doğru diyo ve ikisi ayrı ayrı şeyler için kullanılıyor onu sor sorununu söle aktara o neyi öneririse onu al ve yap,
ve bebeğinin kaç aylık olduğunu ve emzirdiğini kesin söle aman tatlım...

Sirkenin tadı sütüne geçebilir belki limon daha uygun olabilir bol sıcak su iç gün içinde.aktarlarda da var bir de poşet olarak da var ısırgan çayı.

aebenim tatlım işte bundan diyoruz ya azda olsa sık yiyelim diye,
ben mesela 2 saat duruyorum 1 tane kuru kayısı yiyorum veye ağzıma 1 lokma peynir atıyorum,
ki bu durum ortaya çıkmasın diye
ama daha dikkat etsem bence daha ii olcak benim için önce yaptığım gibi düzenli saatlerde atsam onları ağzıma unutmasam dikkat etsem sürekli yapsam daha ii olcak ne diyoruz 3+3 :),
aebenim olur tatlım dediğin gibi sonuçta aç kalıp kendimize eziyet etmeden kilo vermek az az ve sık istediğin şeylerden ye ama kalori miktarlarına dikkat et...

zuzum çayı araştır ice öle al bazı bitkiler her insana ii gelmeyebiliyor canımcım,

mesela bi örnek vereyim size tere tohumu ile zayıflama meşhurdu bi dönem hani bilirsiniz duymuşsunuzdur sizde belki,
benim aktar bana tere tohumu satmadı o guatr hastalarında metobolizme çalıştırmak için işe yararmış bana ve herkeste ölçüsü farklı olurmuş hastalığın durumuna göre diğişirmiş yane,
git tahlil yaptır sonra gel dedi vermedi,
onun gibi buda sana zararlı olabilir şieker tansiyon vs bi rahatsızlık olmasın Allah korusun ama kimler kullanabilir bi sor önce almadan,
+ ısırgan dişi ve erkek diye ayrılıyor bazı aktarlar bunu saçma bulsada bazıları evet doğru diyo ve ikisi ayrı ayrı şeyler için kullanılıyor onu sor sorununu söle aktara o neyi öneririse onu al ve yap,
ve bebeğinin kaç aylık olduğunu ve emzirdiğini kesin söle aman tatlım...

tamam canım uyarın için teşekkürler....

Sirkenin tadı sütüne geçebilir belki limon daha uygun olabilir bol sıcak su iç gün içinde.aktarlarda da var bir de poşet olarak da var ısırgan çayı.

evet haklısın sabahları bende limonlu ılık su içerim

aebenim tatlım işte bundan diyoruz ya azda olsa sık yiyelim diye,
ben mesela 2 saat duruyorum 1 tane kuru kayısı yiyorum veye ağzıma 1 lokma peynir atıyorum,
ki bu durum ortaya çıkmasın diye
ama daha dikkat etsem bence daha ii olcak benim için önce yaptığım gibi düzenli saatlerde atsam onları ağzıma unutmasam dikkat etsem sürekli yapsam daha ii olcak ne diyoruz 3+3 :),
aebenim olur tatlım dediğin gibi sonuçta aç kalıp kendimize eziyet etmeden kilo vermek az az ve sık istediğin şeylerden ye ama kalori miktarlarına dikkat et...
ediyom canım koçum cıslar cıs . saggol ....Şeniz ama 3 gün az 4. normal yiyin kızlar 1 haftadan sonra vuvut o aldıgınız kl. alışıyomuş haberiniz ola 4 gün biraz falla kl. alın ...yerimseniben çozutmadan haa..a.s

Back