esracım ısırgan çayı iç bi dene hem sütü artırır hem de yağları eritiyomuş, ara öğünlerini yazmamışsın araları ihmal etme yağsız süt iç ne bilim yağsız yoğurt ye. yeşil çayı zorla içiyorsan limon sıkmanı tavsiye ederim daha yumuşak oluyor tadı.bir de her bünye bir olmaz ama benim 40ım çıktı adetim geldi bi uzmana görün istersen.
nurcanım kolay gelsin
sabah ekmeği yarım dilim yedim ara olarak bir kuru kayısı öğlen de haşlanmış makarna 4 kaşık falan, az yağlı mercimek çorbası, az borokoli, yoğurt. çeşit çok olunca çok geldi gözümde doydu karnım da çok acıkmıştım az ekmek yedim keşke yemeseydim. gazı alınmış limonlu sodamı da içtim.
kızlar ne diyeceğim limon ve sirkeyi bol kullanalım midemiz izin verdiğince yağları depolamayı engelliyormuş
benim her kışım kilo almakla geçerdi bu yıla kadar, yazın da vermek için uğraşırdım, hiç hatırlamıyorum hayatım boyunca kışın diyet yaptığımı, homini gırtlak yerdim.hele 3+3 hiç yapmamıştım. şimdi sizin sayenizde kış olduğu halde diyetimi sporumu yapıyorum aralara dikkat ediyorum ve ağır da olsa zayıflıyorum ya çok mutluyum allah hepinizden razı olsun. demek isteyince oluyormuş yaza ince gireceğim bu beni düşünce de olsa çok mutlu ediyor. günler uzuyor havalar ısınıyor baharda organik meyve sebze çoğalacak bol bol hareket ve kalorisiz besleneceğiz süper olacak.iyi ki varsınız...
eleştiri değil de bi fikir benimki cuma yerine pazartesi yarışması olsaydı eminim hiç birimiz hafta sonu kaçamak yapamazdık değilmi?