• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet fazla yazan olmamaış ama okudum geçmişi......

fguler canım daha yolun başında bile kilo verdiğin fark ediliyorsa senle yoru yarıladık mı görcem ben o çevrendeki insanları .... fıstık olcez fıstık......

hayal canım hafta sonu yürüme imkanı buldum dk tutmadım ama yürüdüm işte hareket ettim ara ara da olsa... ne yedin deme valla saymadım ama bir öğünde kaçırdıysam diğer öğünü atladım öle diyim sana...

sabah regli olmanın üzüntüsü ile bişi yemedim geldim nescafe içtim iki lokma puaça aldım arkadaştan... şimdi yeşilimi içiyorum.......

ya benim canım sıkıldı yaaa eşim camsanayide çalışıyor çok sıcak oluyor çalıştığı kesin hatta bazen aşırı sıcaklara da maruz kalıyor pişik oluyor o derece... düşünün cam 600 derece sıvı halde ... o tür yerlerde üremeyi etkiliyormuş sıcaklık die duydum şimdi aklıma kuşku düştü ya öleyse ya etkilediyse... offf off offf

esmerim fıstıgım nöbet iyi geçti...kaçamak yok sayılır:utangac:
canım bu arada temizliği dert etme senin bi bebişin var ve bu dönem geçicek...ayrıca aynı şeyi ben de yapıyorum şurası dağınık kaldı burayı temizleyemdim diye işyerimde bile onu düşünüyorum..ama böle yapmamalıyız...bayan olarak herşeyi kafamıza takıyoruzve çabuk yaşlanıyoruz ..erkeklere hiçbişi olmuy tabii ohhhh:dilcikar:

aynen walla aklım hafta sonu yıkayamadığım çamaşırlarımda bi an önce akşam olsada gidip yapsam diye plan yapıyorum....bizim komşu var ev hanımı benim oğlan bazen gidiyo oynamaya çocuklarla...almaya gidiyorum onu allahımm eve girip 5 dk oturamıyorum afakanlar basıyo bana nasıl dağınık nasıl dağınık nasıl oturuyo ord bilmem...işte huy

bazende çocukları bana geliyodu yemek için ellerine bişi verirdim soyup direk halıya atıyolardı çöpüü..çocuklara kızdım analarınada söyledim neden böyle alıştırıyosun diye yapıyolar ne yapımm dedi allahım dedim ne karılar var bizimkiler kıymet bilmiyo...

neysemm öle işte kızlarr işlerim var yapımm gelcem

jujum aklına hemen kötü şeyler getirme ben tatlım,
sonuçta korunuyordun öncesinde hemen olcak diye bişey yok ki canımcım hele deneyin biraz aaa ii düşün ya,
ayrıca ufak kaçamakları telefi etmişsin sorun değil ki tatlım,
bide belki sen tam istediğin gibi ol diye bebiş gelmek istememiştir belki,
herişte vardır bi hayır öle düşün tamam hazırladın kendini kaç gündür ama hayırlısı die düşün jujum benim,
olur inş kısa en kısa zamanda,yememezlik yapma moralin bozuldu bide halsiz güçsüz düşme...

esmerim zaten biz çalışanlar evin dağınıklığını sorun ediyoruz kendimize nedendir bilmem,
sözüm meclisten dışarı ben çok ev hanımı biliyorum gidip evine oturmayı bile için almıyor biz eve vakit ayıramıyoruz diye bunalım yapıyos galiba temizde olsa temeizlee isteği duyuyoruz,
ben gene hafta sonu bi elimde çamaşır suyu bi elimde yerine göre diğer deterjanlar temizledim durdum ha ne oldu ellerim yara oldu haftaya gene aynısı olcak biz alışmışız böle,dövseler düzelmeyiz...

Nurcum pınarcım hanifem izmirlim hayalim çok teşekkürler sırada siyah kumaş pantolonum var yepyeni kaldırmışı dar gelince. Ve daha 2 bavul kıyafetim var zayıflamamı bekleyen tabi yeni ciciler de alıcam

ben iyice azaltıyorum artık bu hafta yediklerimi

juju hayırlısı olsun canım

jujum hayırlısı... üzme kendini...
hemen olcakdiye şartlandırma kendini
psikolojikman kendini rahatlatman gerek ki hazır olasın...
sen bu korkular için de hamile kalmaya çalışırsan biraz zor olur.....

aman boşver düşim halsiz malsiz.... şansıma hava yağmurlu bugün yürüyemeyeceğim gibi öğleye doğru durursa bilmiyorum belkim çıkarım acık... birde ilk günüm çok zorlamak istemiyorum kendimi...

eee kıslar siz naptınız hayalim sen nasılsın nasıl gidiyor

fundam canımcım büyük gelenleri yok et hemen küçüklerin olduğu valize kaldır onları güvenme artık onlara olmasa bunlar var deme sakın,

jujum bende hafta sonu zok zorlamadım valla,
benim reglin 4. günü 3 gibi,ilk gün bi tuhaftı:),
bizim burda dün geceden beri kar yağıyo akşam yürüyeceğim valla ben reglim biter bi kaç güne yeniden asılmam gerek demi,

bakın size bişi anlatcam evdekiler duysa sürgün yerim :roflol:,
ortanca kardeşim 68 kilo boyu 1,65 falan zayıf duruyo sıpa,
neyse akşam kot pantolonu çarptı gözüme odanın kapıyı kitledim onun 32 beden olan kotunu denedim ve oldu düğme falan rahat ilikledi ama tabi daha üstten pörtleyen var normal olarak bayada düşük be,vesselam oldu yane pantıl moralim nasıl düzeldi anlatamam yane,
tartılmadım nasılsa veremem diye reglden dolayı kilo ne alemde bilmiyorum,

cumartesi günüde halam boynun uzamış diyo dedim uzamadı inceldi uzamış gibi duruyo :roflol:...

hayal ne kadar mutluluk verici bişiydir bu ya..ben de yaşamak istiyorum giremediğim kıyafetlerime girmek istiyorum....nisana kadar zayıflıyımki giymem gereken kısa ceketlerimi giyeyim dolapta kalakaldılar ölece...şimdi totoyu uzun kabanla örtüyom ama 1.5 ay sonra örtemicemyasakkelime

Alam yaaa hayal valla güldürdün beni kıs..... Allah da seni güldürsün.. Valla hayalim nazarlardan korusun rabbim süper ilerliyorsun ciddi bir atak yaptın vell yakında nurcanı sollar geçersin ahanda yazıyom buraya...

Bu arada şahnurcum geçmiş olsun anacım nedir bu hastalık sırayla allah beterinden saklasın

esracım hayırdır senin ne sıkıntın var paylaşmak istersen dinlerim güzelim canını sıkma inşallah düzelecek bişeydir

Gülercim sağol tatlım çok şükür halledilmeyecek bir problemim yok.
Kilolardan dolayı sıkkınım kamlumbağa hızında bile ilerlemeye razıyım ama onu bile göremiyorum..
Canım sıkılıyor işte...

ben geldimm arkadaşlar

hastalara şifa dilerimm .

eşimin babaannesi kalça kemiğini kırmış dün hastaneye getirdiler ankaraya . nasıl olcak bilmem 85 yaşında kadın

Back