• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aebenim zaten bi yerde şaşırtmak gerekki,
hep aynı düzene alışmasın manyak meto,
sürekli aynı ayarda yeyince ona alıştırıyo kendini,
o yüzeden notmalde 2 zeytin 1 yumurta yiyosak pazar kahvaltılarında bunlara ek olarak domates salatalıkta yeyin ki şaşırsın ve hep aynı düzen olmsasın,
ben bunu daha önce sölemiş olmam lazım kıslar haftada bigün abartmadan 3 zeytin yeyin 2 yerine mesela...

orda bazı egezersizler var bayada işe yarayan şeyler,i
ondarı ben her akşam 3 aşağı 5 yuları yapabilirim diyosan gel o topiğe sende katıl pazartesi günleri bildirim yapıyoruz oraya ordada ne kadar verdin değil ne kadar inceldin diye yarış var ne dersin varmısın,
aeben ben ordayız...

manyak meto kaydirigubbakcemile3 :roflol: ay hayal öldürdün kız beni...
tan benim meto ya uygun ifade bu manyak metoo :roflol::roflol:

Peki şimdi 3 gün az yiyip 4. Gün normal mi yiycez???

ben deniycen canım yapabildigin kadar her şeyden fazla cıslar harıç tabi ..
bakın böyle yapınca güzünüz sofrada kalmıyo aslında mesela ben sabah işime kıymalı yumurta yaptım eger sıkı dıyet yapsam yemez diyet peynıriyle ekmagimi yerdim ama ben k.yumurtayı yedim ekmegimle . bi yumruk kadar yediklerim mesele . dahada acıkmadım arada yedin tabide ..
gözün kalmadı ve serbestın kasmadın kendimi . diyet yapıyo gibide hissetmıyorum . kaydirigubbakcemile5
aebenim zaten bi yerde şaşırtmak gerekki,
hep aynı düzene alışmasın manyak meto,
sürekli aynı ayarda yeyince ona alıştırıyo kendini,
o yüzeden notmalde 2 zeytin 1 yumurta yiyosak pazar kahvaltılarında bunlara ek olarak domates salatalıkta yeyin ki şaşırsın ve hep aynı düzen olmsasın,
ben bunu daha önce sölemiş olmam lazım kıslar haftada bigün abartmadan 3 zeytin yeyin 2 yerine mesela...
heh tam böyle hayalım ....Şenizşutarafagitti

öğlen yemeğim
2 kaşık sosis salçalı yaptım azcık peynir aldım ama yarısı yedim şiştim 2 bardakta siyah çay içtim artık önceki gibi zevk elmıyom siyah çayı içerken ben yaw:)
yeşil yapem şimdi o paklar beni,
kilo çizelgemide yapam yav motivem artsın hemi:roflol:

fundam bana cevap ver emi gelince,
zuzum sende şöle müsait bi zamanda bana bi gününü anlatırmısın,
mesela sabah kaltığın saat kalkınca yaptıkların,
kahvalrın çayın kahven vs,
lavoboya çıkabilme düzenin,işe nasıl geldin otobüs vs,iş yerinde ne kadar hareketli olduğun,kaçta çıktığın evde ne yaptığın vs özetlermisin evet günlük paylaşım yapıyorsunda hepsini bi arada yazarsan 24 saatini bize belki daha yardımcı olabiliriz sana bi yerde bi yanlış olabilir belki diye tatlımŞeniz...

ben sabah saat 7 ye kurarım saatimi alarm çalar ben ertelerim alarm çalar ben ertelerim taaaaki 7,40 olana kadar... 7,40 da kalkarım oğlanı giydiririm okula götürür eve gelirim saat 8,05-8,10 olur duşa girerim giyinir şaçımı kurutur şekillendirir 8,45 de servis için aşağı inerim.işe gelirim 9,20 gibi nescafemi içerim 10,30-11,00 arası yeşilimi içerim 12,00 da yemeğe gider ne varsa yerim 14,30-15,00 arası yeşilimi içerim akşam 18,00 da servise binmek için aşağı inerim.servisle eve gider bişiler atıştırır oğlanla ilgilenir yemek yapılacaksa yapar yoksa o anki ruh halime göre takılırım

[

ben geldimm arkadaşlar

hastalara şifa dilerimm .

eşimin babaannesi kalça kemiğini kırmış dün hastaneye getirdiler ankaraya . nasıl olcak bilmem 85 yaşında kadın
geçmiş olsun nurcanım zor kaynar walla o kenik..
ya kızlar eşim erken rezervasyon yaptırdı mayısın 8ine gidelim sakin sakin yapalım tatilimizi dedi daha da hesaplı olyomuş sanırım sezon da ondan sonraki haftaya açılıyomuş yani o zaman 1 hafta yokum:))bende olur dedim o zaman kadar vermem lazım en az 10 kilo .. hayalim bu iki ay beni çok sıkıştır .
ohh süperrrr walla tut gırtlağını bol hareket et bak nasıl oluyo sen bile şaşırırsın 2 ayda 18 kilo bile verenler var nurcanım..

jujumm dur daha kız dün bir bu gün iki olurmu öle hemen...aaaa sende ne meraklıymışın doğurmaya önce şu zayıflığın az tadını çıkar bee..yine g..t göbek dolaşıcan ortalarda az dur olur anam olur merak etme...

özge ne yaptı acep hep aklımın bi köşesinde ha doğurdu ha doğuracak...

hayalimmm ne güzel yapmışsın hareketlerini ben hafa sonu iş güçten bi fırsat bulamadım walla ama bu akşam tam gaz devam merak etme...

öğlen az pilav 1 küçük haşlama tavuk baget 1 kase salata 1 kepçe çorba yedim

Sabah 6:45 te kalkıyorum..
hazırlanıyorum kuzum uyandıysa emziriyorum 7:30 da evden çıkıyorum..
3 dakika kadar yürüyorum ondan sonra servisle saat 8 de işyerindeyim...
8:15 gibi kahvaltımı ediyorum genelde kendi hazırladığım sandviçimi yiyorum bir bardak normal çay ve şekerli içiyorum

saat 9:30 -10:00 gibi acıkıyorum meyve veya ufak bir lokma atıştırıyorum ara öğün olarak
saat 12:00-13:00 arası öğle yemeğimi yiyorum onu da biliyorsunuz ne olursa 1 kaseyi geçmemeye çalışıyorum yanında varsa salata veya yoğurt tercih ediyorum ekmek ya iki dilim yiyorum ..ya da hiç yemiyorum... Daha sonra ara öğün olarak genelde birşey yemiyorum işyerinden 16:30 da çıkıyorum ya çıkarken varsa iki lokma ara öğün olsun diye atıştırıyorum... 17:30 da evdeyim. yine 2 yada 3 dakika ya yürüyorum ya yürümüyorum. hop evde canavar beni bekliyor emme fasıllarımız başlıyor ben o arada kuzudan fırsat bulabilirsem yemeğimi yemeğe çalışıyorum hafif şekilde geçiştirmeye çalışıyorum çorba varsa 1 kase çorba bol yeşillik veya ne yemek varsa azar azar yada sebze yoğurtlayıp yiyorum.. Sonra kuzu beni bırakmıyor onunla ilgilenmeye devam oyun istiyor oynuyoruz babayı bekliyor 20:00 gibi babamız geliyor 20:15 gibi babamızın sofrası hazır oluyor babamız yemeğini yerken kuzuya da bir şeyler yedirmeye çalışıyorum sonra yemek işi bitince ben sofrayı topluyorum bulaşıklar makineye derken saat:21:00 kuzum başlıyor uyuma sinyalleri vermeye en iyi ihtimalle 21:30 da uyumuş oluyor amam son günlerde 22:00 yi geçiyor beni deli ediyor sonra ben namazımı kılayım edeyim derken saat 22:30 u geçmiş oluyor ve benimde pilim bitiyor... sonra biraz kitap okuyalım falan fıstık derken ben meyve getiriyorum yiyoruz sonra uyku... ve sonrasında sabaha kadar kuzu kaç kere uyanıyor artık saymıyorum sabah oluyor ben zorla kalkıyorum yine kısır döngü böyle işte canım biraz ayrıntılı oldu ama sana bir günümü özet geçtim

kahve olayı haftada ya bir yada ikiyi geçmiyor.

tuvalete çıkma düzenimde bazen değişkenlik gösterebiliyor 1 gün yada 2 günde bir olabiliyor

Son düzenleme:
fundam yazalım hadi topiğe bende katılmak istiyorum diye yarın sabah ölçülerini verirsin oraya başlarsın her gün yazarsın ne yaptın,

jujum zuzunun zayıflayamam sorunu var gülüm ondan istedim bakalım yanlış olan bişey varsa yaptığı onu düzeltelim diye,
ha madem sende yazdın bende baktım şunu şöle yapalımmı jujum hani 40 dk erteliyosya 30 dk ertelesek sabah 10 erken kalkıp 50 mekik çekelimmi kaptanı jujum...

esmerim sende akşam çamaşırları makineye atınca biraz hareket et,
mandalları maşaırları eğilip doğrulup tek tek al çamaşır asarken hade görem senide gülüm...

bu arada fotoları ekleyemiyorum kızlar unutmuş değilim,
gülay maille attı ama yüklemek için diğer siteye yükleyemiyorum hatalı dosya diyo üskünüm en kısa zamanda bi yol bulmaya çalışıciim...

merhaba dostlarım
sabah kahvaltım klasikti
arada 4 adet eti form çubuk yedim
öğlen de 3 kaşık pirinç pilavı ile 4 kaşık patatesli bezelye yedim.
kızlar canım çok sıkkın
4 şubatta regl olmuştum
dün sabah tekrar kanamam geldi
yarın sabah ultrasona giricem
inşallah önemli bir sorun yoktur
bana dua edin
bi fikriniz var mı bu konuda

zuzum bişiler değiştirelimmi hayatımızda ne dersin mesela,
şekeri azalt hatta keşke kesebilsen,
ve akşam meyve yeme bi süre böle deneyelim yatmaya yakın bişiler yediğinden sabaha kadar yağdan değil yediğinden yakıyor olabilirsin,
saat 8 gibi evde oluyorum yemeği mecbur o saatte yiyorum o satten sonra kimse bana yeşil çay ve suda başka birşey sürdüremez ağzıma,sende yap 8 den sonra yeme bişey tatlım olurmu bide öle deneyelim
hepinizde dikkat ediyorum hemen hemen hepiniz meyve yemiş olmak içinmi bilmem akşam meyve yiyosunuz ya bi saat belirleyin kendinize ve o satten sonra yemeyin ya bişey olmaz korkmayın meyveyi atlasanız o gün yemeseniz,
geç saatte yemeyin ya...

bengim hiç bi fikrim yok tatlım inş öenmli bişey yoktur habersiz bırakma bizi,
etin yağsız yerinden al ye sorun olmaz,
ekmekten uzak dur pilavıda 3 kaışığı geçirme tepeleme değil :)...
salata vs ye,ayrıca kahvaltın güzel olmuş spor yaptınmı...

zuzum bişiler değiştirelimmi hayatımızda ne dersin mesela,
şekeri azalt hatta keşke kesebilsen,
ve akşam meyve yeme bi süre böle deneyelim yatmaya yakın bişiler yediğinden sabaha kadar yağdan değil yediğinden yakıyor olabilirsin,
saat 8 gibi evde oluyorum yemeği mecbur o saatte yiyorum o satten sonra kimse bana yeşil çay ve suda başka birşey sürdüremez ağzıma,sende yap 8 den sonra yeme bişey tatlım olurmu bide öle deneyelim
hepinizde dikkat ediyorum hemen hemen hepiniz meyve yemiş olmak içinmi bilmem akşam meyve yiyosunuz ya bi saat belirleyin kendinize ve o satten sonra yemeyin ya bişey olmaz korkmayın meyveyi atlasanız o gün yemeseniz,
geç saatte yemeyin ya...

canım sabah bir bardak içiyorum ya ondan dolayı o da istediğim gibi olsun diyordum keserim şekeri sorun değil birde öyle deneyelim.

akşam meyveyi de yeme sebebim gece kalkmamak içindir. dediğin gibi 8'e kadar yerim ondan sonra çok acıkırsam yoğurt yerim artık napimmm

zuzum gece yemelerini önleyecez onada bi yol bulcaz,
maden suyu al eve açlık hissedince içine limon dilimle at ve iç biraz sabret o bastırır o yeme istedğini zaten şişirir seni tatlım,şekeri kes bakalım,

fundan tam göbek diliği hizasından ölçülüyor...

Back