• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğlen yarım kase ezo gelin içtim....bir tavuk but ve bir porsiyonda havuç salatası yedim...

Dışarıda yağmur var yürümücem ama içimde rahat değil akşam yürüyeyim diyorum kesin bişey sölemyim ama...

sağol hayalim ben cumartesi pazar 30 ar dakika yürüyebildim sadece ama beni mazur görün kızlra yürüyüş konusunda . martta daha aktif olurum bu pis havalar bana geklmiyo hayalim çabuk etkilenip hastalanayorum

Nurcanıcım geçmiş olsun allah yardımcısı olsun teyzemizin

hayal kız bi ara netim gitti unuttuysam özür tebrikler canım birinciliğin için darısı başımıza

haftaiçi ebru şallıyla plates yapmaya çalışıyom canım haftanın 5 gününe çıkarsam sorun kalmayacak
1 saate yakın yapıyolar bugün kaçırdım mesela uyku ağır bastı:))

ne üzülüyon jujum bende bişi var sandım . çok şükür ki bi çocuğun var ve Allahın izniyle bi tane daha olur ..sen şu kalan kilonu ver .. gel benide dinlebu yazıda geçir şöyle ince ince bi salın ortalıklarda sonra hamişlik düşün görümcemde koymuş aklına çocuk istiyom diye:) aynısını onada dedim:)) .

fundam sağol tatlım söylemişsin Şeniz,
inşa hepimiz olcaz sırayla kimden eksiğimiz var demi hıh:)
nurcancım öle tabide sıkıldı ice alıştırmıştı aslında cadı jujum kendini ama canı sağolsun olur tabi...

simirya afiyet olsun tatlım güsel olmuş,
nurcan öle tabi Allah şifa versin,bide plates yapman güzel oda işe yarıyo bi dönem bende yapmıştım...

ya kızlar eşim erken rezervasyon yaptırdı mayısın 8ine gidelim sakin sakin yapalım tatilimizi dedi daha da hesaplı olyomuş sanırım sezon da ondan sonraki haftaya açılıyomuş yani o zaman 1 hafta yokum:))bende olur dedim o zaman kadar vermem lazım en az 10 kilo .. hayalim bu iki ay beni çok sıkıştır .

zuzu peki sen gerçekten dikkat ediyomusun ...

canım ediyorum tabiki de...
kaçamaklar oluyor onları da sizle paylaşıyorum abarttığımı düşünüdüğünüz birşey varsa söyleyin.. emziriyorum bir de üstüne... bununda benim için avantaj olması lazım diyet yapıcam diye sütten de vazgeçtim... sütüm azaldı iyice.... :1no2:

Bence sen adet göremediğin için böyle adet görmeye başlayınca hızlanırsın umarım

ya bende adeti bekliyorum inşallah bu aralarda olacakmışım gibime geliyor....

ben geldimm arkadaşlar

hastalara şifa dilerimm .

eşimin babaannesi kalça kemiğini kırmış dün hastaneye getirdiler ankaraya . nasıl olcak bilmem 85 yaşında kadın

geçmiş olsun canım tüm hasatalara Allah acil şifalar versin..

bugünkü menüm;

sabah ekmeğin ucundan küçük bir parça içinde kaşar ve iki adet yeşil zeytin.

öğlen 1 kase karnıbahar ve salata...

akşam ; daha belli değil

Ah nurcanım ah ne güzel tatilinizi ayarlamışsınız biz bu yıl tatil bile yapamıcez herifin iznini özel sektör ocak ayında kullandırdı yaza full çalışacak bende ne için izin alayım ki

zuzu sağol canım ..bence abartı değil bu yediklerin çayımı abartıyosun benim gibi acaba ben artık kendime demlemiyorum çay . şekersiz içmiyorum çünkü

nurcan o zaman kal pcnin başından hadi spor yap gel 1 saat hade hade çabuk,
zuzum haklısın tatlım sen dikkat ediyorsan burada gördüklerimizde sorun yok gülüm o zaman yaparım de kendini kasmaktan vazgeç rahatla biraz ondanda zorlayabilir,
hem sen reglde olmadın sabret elbet gitcek kıpırdayacak...

jujum kıs öle deme belli olmaz hiç bakarsın yaratırsınız bi kaç gün bi fırsat gidersiniz,
zuzum yediğin çok değil tatlım kahve siyah çayı azaltmaya çalış canımcım onlar yavaşlatıyor metoyu...

Back