- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla guler en iyisini yaparsın bolll salata yemek kolay kilo vermeni sağlayacaktır öğlenki yarım pide kaçamağıda öle aman aman kötü değil salata ile kamufle etmişin.....
bende salata yapcam akşama brokolide haşlarım ohhh mis gibi lilom sıkar yirim
valla bol bol iş yaparak ve cuma günü tartıda çıkacağım rakamı hayal ederek şekerim....
bu arada yeni yarışmacılarımızda cuma günü kilo bildirecek ona göre vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demeyin
ülen hayal ben bu takımdan degilem emme .. bu arada merhaba şekerler ..kızlar ben kaç gündür düşünüyorum juju gidince lider ben olsam diye,
kaç gündür doğru düzgün bişey yaptığıda yok hayal kız bul takıma,hayal takip et e bunları ben yaptıktan sonra jujuya ne gerek var ya,
zaten az bi kilosu kaldı sizinde fikrini alayım ben jujuya burdan açıkça diyorum juju bırak kaptanlığı ben yaprım nasılsa sen yoğunsun bu ara pekte aktif değilsin,
kızlar fikirlere açığım içinizden ne gelrise söleyin takip ediyorum sizi...
hayalim sana ne diyeceğim buraya girmeden önce aklımdan gecti jujumun gitmesine cok azvar hanifemde pınarda öyle birkac kilo sonra gidecekler dedim hayal gecer takımın başına ozaman gerçekten sen jujum gibi guzel yaparsın ben inanıyorım
ülen hayal ben bu takımdan degilem emme .. bu arada merhaba şekerler ..
banada sormuşun söyleyim anam jujumun klava: sende yokki . senıki bol laklak ...delikafadulden az sabrek jujum mezun olsun zaten ramak kaldı .....bak o zaman benım yoyum sana ..
(oyum yok ama ..)kaydirigubbakcemile3
ama jujum isterse isabet olur diye eyvallah .... dışkapının mandalı olarakdan fikrim ..:roflol:şakkıdı
burcum hadi hayırlı haberler ver bize özgeden tatlım heber aldıkça söle bizede inş sorunsuzca olur bebiş...
teskerede pazar Allahın izniyle canımcım artık günler saatler geçmio,
bana benim işler yüzünden haftaya bugün gelcek ...
aynen bu tarifi annemde yapıyor bende yaptım doğrudur şekerim ve limon sıkınca içilebilir oluyor ben birde burnumu tutuyom ve açmadan öncede bir lokam bişi atıyom ki gelmesin kokusu....arkadaşlar şöyle sölim size.. bende lahana suyunun tadının ve kokusunun çok iğrenç olduğunu biliyordum ve hiç içemem diyordum.. ama erkek arkadaşımın annesi geçen hafta diyete başlamaya karar verdğiimde bu tarifi verdi bana.. faydası olur inş dedi bir kitapta okumuş oda..
1bardak için;
1bardak kaynayan suyun içine 1yaprak lahana koyun ve 3dk ağzını kapatıp bekletin.
sonra 5-6 yaprak saplarıyla beraber maydanozuda kaynayan suya ekleyin.
2dk da maydonozlar kaynasın. sonra ocaktan alın ve bir bardağa süzün birkaç dk ılımasını için bekleyin. ve sonra içine 2yemek kaşığı limonsuyu ilave edin..
inanın hiç lahanın iğrenç tadı ve kokusunu duymuyorsunuz.. ama soğursa ve birkaç saat beklerse içilmeyecek derecede lahan kokusu geliyor..
sanırım işin sırrı sıcak içmek birde limon ve maydonoz sanırım...
juju ok dedikten sonra benim için bir sakıncası yok hayagözlü gayette güzel olur.....
inş acil gelemes çocuk istirahat felan verebilir doktor merakla bekliyorum canımcımcanlarım yine ben geldim...:) yazdıklarınızı okudum
hayalim canım ya şafak cok az kaldı inan senin adına cok seviniyorum bilirim bende 5 bucuk ay beklemiştim geçmek bilmemişti
hanifem yok simiti ağzıma sürersem namertim :)
Canlarım özgenin bu kontolu var bebek cok aşğıya inmiş bide sancıları vardı bakalım doktor bugun ne diyecek ona heran bebişimiz süpriz yapabilir :)
ben yine gidiyorum yine azıcık ugrarım öptum sizleri
hayalim sana ne diyeceğim buraya girmeden önce aklımdan gecti jujumun gitmesine cok azvar hanifemde pınarda öyle birkac kilo sonra gidecekler dedim hayal gecer takımın başına ozaman gerçekten sen jujum gibi guzel yaparsın ben inanıyorım
ülen hayal ben bu takımdan degilem emme .. bu arada merhaba şekerler ..
banada sormuşun söyleyim anam jujumun klava: sende yokki . senıki bol laklak ...delikafadulden az sabrek jujum mezun olsun zaten ramak kaldı .....bak o zaman benım yoyum sana ..
(oyum yok ama ..)kaydirigubbakcemile3
ama jujum isterse isabet olur diye eyvallah .... dışkapının mandalı olarakdan fikrim ..:roflol:şakkıdı
sağol tatlım,
bemnce jujunun beklemesine gerek yok zaten az kaldı çekilebirlir ben hazırım...
aşk olsun aeben ya ne demek dış kapının dış mandalı falan tatlım,
senin fikrin bence önemli...
sağol ayrıca...
juju madem geldin bu benim şahsi fikrim katılan katılmayan herkes sağolsun,
ben senin artık bırakman taraftarıyım yeter zaten ilgilenmiyorsunda takımla artık önceki gibi...