• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zuzum farkındayım ama şununda farkındayım almayacam artık verdiğimi yeter ver al ver al artık zorlanıyorum,
ben önceden daha kolay kilo verirdim,
şu reglim bitsin aynen devam etcem,
sonrada verdiğimi koruma topiği açcem hedefe ulaşanları koruma programına alcam doğruları yanlışları öğrencez,
alan aldım şunu yaptım dicek,
koruyan nasıl korudu ona bakcaz ama biz artık eriyip geri şişmeycez Allahın izniyle,
evet bu hafta sıkı takiptesin herşeyinle,
hatta abartıp sana ödev vercem ben akşamları...:)

koruma topiği güzel fikir......
ödev mi lülülülülülü ver bakalım hayalcim ver..... :dilcikar:

günaydınnnnnnnnn kardeş takımın çıtırları a.s. Şeniz nasılsınız bakalım inşallah herkes iyi sonuç almıştır bu hafta hayalimin sayesinde listelere geri döndüm:lepi: hayalim beni kontrol altına aldı :roflol: 63 e çıkmıştım hayalim bu sabah baktım 60.8 olmuşum 2.2 kilo verdim ancak takımdan ayrıldığım kiloya göre -300 gr olarak yansıdı:çok üzgünüm: cumartesiden bu güne iyi sonuç ama listeye kötü yansıdı takıma almayın bu hafta didim ama juliet dinlemedi 2.5 kilo veremedim hayalim :mymeka: ama haftaya telafi edicem inşallah 5 li rakamları görecem sayende Şeniz hepinize hayırlı cumalar :Saruboceq: hayalim sanada bakayım kaç vermişsin sengözlerimebaksanab daha listenize bakamadım

jujum sen dikkat et çok sarsma kendini tatlış hele durumun bi kesinleşsinde buluruz sana uygun bişey,
şimdilik vermeye değil korumaya dikkat et yeter güselim,
zuzu her kaşma bakcaz gün içinde ne yedin ne yaptın akşam gitmeden alcan ödevini hiç merak etme,

betüşüm 1 haftada verdiğin kilo küçümsencek kilo değil fıstık,daha ii olcez biz sen bana verdiğin sözü tut yeter,
o - yi biz 2 günde eritiriz eveallah Şeniz...

4. TAKIM * * * *
*JUJU* ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / % 0,00 )
esmeralda ( 69,2 / 68,5 / 0,7 / % 1,01 )
open_sea ( 73,0 / 72.6 / 0.4 / % 0.55 )
toplight ( 66,5 / 66.5 / 0.00 / % 0.0 )
nurcanogretmen ( 77,6 /76,9/0,70/%0,90
hayal_gözlü ( 83,4 / 80,0 / 3,4 / % 4,08 )
sebnemselayfurkan ( 72,3 / 72.3 / 0.00 / %0.0 )
bengigök ( 67,0 / 66,7 / 0,30 / % 0,45
ahleyar ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / %0,00
fguler ( 87,0 / 86,2 / 0,8 / % 0,92 )
kuzuzuzubambino ( 71,8 / 71,8 / 0,00 / %0 )
simiryna ( 77,0 / 77.0 / 0.00 / %0.0 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 /

Son düzenleme:
juju cum hamilelik için test felan yaptın mı canım...olmazsa hastaneye git ve kan tahlili yaptır..belirszilikten de baş agrıların streslerin oluyordur canımcımŞeniz

hayal evet kilo verememmin sebepleri gofretkaydirigubbakcemilespora ara vermiş olmam...çok az su içiyor oluşum..yeşil içmemem ...her türlü kötü alışkanlık bendeydi bu hafta...ama bi yandan evi toparlıyorum bi yandan yni ev için stresler var spora hiç vaktim olmadı ufff:1ninca:

günaydın kızlarrbenneyaptımki
ben verememişim kilo...
bu sefer erkenden bilerek yazmadım..
sabah kalkar kalkmaz evde tartıldı hala aynı kilom..
iş yerinde koşuşturdum ascık işlerde yoğun zaten. hem hareket olur bi kaç gram iner dedim. yakınlarda eczane var tartıldım ama 100 gram bile düşmemişim yaa:çok üzgünüm:
çok moralim bozuk.. biraz hevesim kırıldı kızlar...

yellow anlıyorum ama kendine zaman ayır biraz be tatlım,
nurcanım çok geçmiş olsun geçmişi yeni gördüm tatlım,
izmir geldi izmir ya tel no ver bize yada msn adresini canımcım gelemediğinde ulaşabilelim sana olurmu...

izmir canım üzülme ve lütfen motivasyonunu düşürme Şeniz sporu ekleyince haftada 1 ya da 2 kilo veriliyor..ama kaçamak yapmamamız şart..eger bir gün kaçırırsak o bütün haftayı etkiliyor bence..bol su içelim yeşil içelim yarım saatte olsa sporumzuu yapalım..bak nasıl gidcek kilolarımız...her hafta biraz daha değişecek vücutumuz hepimizin..bu bizim elimizdekaydirigubbakcemile4

Back