• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy gözlerime inanamadım hayalim maşallah canım sana ya.. ben 700 verdim diye seviniyom bide yuhh olsun bana . .hayal benide zayıflat:)sabah bi bardak şekerli süt iki dilim çavdar ekmeği ile bi parça peynir yedim .

o zaman sütten şekeri kesmekle başlayalım nurcanım zaten juju kurallarının üstüne bende yeni şeyler eklicem jujuyla konuşayımda...
nasılsın tatlım sende ii vermişsin gülüm devam...

ayyüce canım orası öylede biz bu sorunudaha öncede söyledik çok gürültülü çalışıyo kombi dedik bişi olmaz dedi geçiştirdi. . valla yapmadığınıda artık biz üstlenir hallederiz.
hayırlı olsun canım işe başladın sende sanırım

BU ARADA MÜBAREK SEGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

20070214111714085875h22ji6.jpg

tarzımı yansıtmadı için resmi degistirdim:))))

Son düzenleme:
jujum bak ne dicem,
biz 4. takımın cadıları azcık yerimizde saysak,
kilo vereemsek hadi moralimiz bozuldu aman motivem gitti, vs bahane buluyoz yeri gelince hepimizde yapıyoz,
takımda haftalık cezalar uygulayalım,
kilo veren vermeyen haftaya göre bakalım ona sıkı takip programı yapalım ve spor yaptıralım,
mesela şöle düşünün ben bu hafta veremedim :

bu hafta benim yediğim içtiğimden yaptığım egzersize kadar takibe alalım,
mesela deyin ki bana (belli ölçüler belirleriz tabi neye göre ne kadar spor ve yapılcak,)
hayal sen bu hafta boyunca akşamları 1 saat yürü,100 mekik çek yada bir saat farklı hareketler yap ama spor olarak sabah gel rapor ve,
eminim böle sıkı takip edilince daha güzel kilo gidecektir,
ben bunları bi kaç arkadaşta uyguluyorum süperde sonuçlar,
demi fundam:),
ve mümkün olduğunca herkes her gün bildirim yapsın buraya(şmkanı olanlar için tabe)aman bugünde yazmasam ne olur demeyin,
başaran takımların bi çoğu hergün bildirim yapıp birbirlerini dizginleyen takımlar,

kızlar hepinize sunuyorum bu teklifi şunuda ekleyelim yada bu ağır olur dediğiniz herşeyi yazın,
yada olmaz hayal deyin herkes düşüncesini paylaşsın lütfen...

nurcan ve funda hariç onlar buna uycaklar mecbur madem etleride benim kemikleride:)...

sağol asim hoşgeldin kız sen bize gelirmiydin sıcak sumu dökelim ayacıklarına soğuk sumu,
en isi sıcak su içereyim sana eririz kız:)
bende seni takip ediyorum merak etme sende başarcan biliyoruz bunu...
tatlım teşekkür ederiz seninde sevgililer günün mübarek neyin olsun Şeniz...

öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası iki etimek 1 parça tavuk göğsü

saat 15:30 gibi 1 kase yoğurlu patlıcan yicem. közlenmiş patlıcan annecim sağolsun yağda kızartmış onu bide.. :kızgın: yağsız tarafından almaya çalıştım ne kadar başarılı oldum bilmiyorum..... ayrıca kase içinde yoğurt 4 te 3 gerisi patlıcan

bide yapacak olanlar :
7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz

9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan :pınar

4. takımdan :funda
ve ben...

ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin

ismi renkli olnaların yediği içtiği yaptığı herşeye laf etcem kızlar diğerlerinide çok yakın takipteyim ...

Son düzenleme:
esmeralda sende bana en yakınsın
bende seni kovaliyim barim delikafadulden
GELL KUZUMM KOVALLAA WALLAA
jujum valla bende olmadim bekliyorum ama olmazsamda kesin biseyler var süpheleniyorum korunmayi birakmistim bendee istermisin beraber hamis kalak

hanifem kiz bende 2003 te evlendim sen hangi ayda evlendin anam ben agustos 10 evliklik yil dönümümüz canim sizinki nezaman
HAZİRANDA BENNN ÖNCEE EVLENMİŞİMMdelikafadulden
Kızlar hcr35 in başarı öyküsün okudum. lahana yağı kullanmış diyet ve sporla birlikte 27 günde 10 cm incelmiş.

Bende arkadaşıma sipariş ettim. Yarın başlayacağım.

Ne diyonus?
BENDE OKUYUM ŞİMDİİİ NE YAPMIŞ BAKALIMM

kızlar az kalsın farketmesem zehirleniyoduk. doğalgazımız atık gaz sızıntısı yapıyomuş . gazı kestiler yarında itfaiye gelip bacayı temizlicek . kombi bakımı yapılacak .
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ....KOMBİ MASRAFLARINI EV SAHİBİNİN ÜSTLENCEĞİNİ HİÇ SANMAM..

BU ARALAR O KADAR ÇOK DUYUYORUM Kİ GAZ KAÇAĞINI GEÇEN ARKADAŞIMDA DEDİ Bİ KOKU HİSSETTİM UYKUM VAR GÖZLERİMİ AÇAMADIM DEDİİ BÖYLE ZORAKİ KALKTIM KOMBİYİ KAPATIM DEDİ..EĞER KENDİMİ SALIP UYUSAM ÖLMÜŞTÜM DEDİ SERSEM GİBİ OLMUŞ KIZCAĞIZ..ALLAH KORUSUN YAA

hayal bitanem canım gerçekten kutluyorum seni ne büyük başarı.... bana ve diğer arkadaşlara örnek olmalısın valla... bu arada hanifemide görüyorm ve tebrik ediyorum her ne jadar 0,70 vermiş olsa da ben onu 68 lerde görmekten dolayı tebrik ediyorum
TEŞEKKÜR EDERİMM KAPTANN

sağol asim hoşgeldin kız sen bize gelirmiydin sıcak sumu dökelim ayacıklarına soğuk sumu,
en isi sıcak su içereyim sana eririz kız:)
bende seni takip ediyorum merak etme sende başarcan biliyoruz bunu...
tatlım teşekkür ederiz seninde sevgililer günün mübarek neyin olsun Şeniz...
VER KIZ İÇİM BARE bu yağların gitce yok gibi:) koçum benimmmmmmmmmmmmmmmmm

Back