• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

jujum sağol gülüm Şeniz zorlama kendini dinlen biraz ben msnden haber ederim sana gel diye,
tatlım dinlendir gözünü be canımcım belki rahatlar biraz başın...

4. TAKIM * * * *
*JUJU* ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / % 0,00 )
esmeralda ( 69,2 / 68,5 / 0,7 / % 1,01 )
open_sea ( 73,0 / 72.6 / 0.4 / % 0.55 )
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 77,6 /76,9/0,70/%0,90
hayal_gözlü ( 83,4 / 80,0 / 3,4 / % 4,08 )
sebnemselayfurkan ( 72,3 /
bengigök ( 67,0 / 66,7 / 0,30 / % 0,45
ahleyar ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / %0,00
fguler ( 87,0 / 86,2 / 0,8 / % 0,92 )
kuzuzuzubambino ( 71,8 / 71,8 / 0,00 / %0 )
simiryna ( 77,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 /

Son düzenleme:
ahleyarım yidim ya kız yazdım ya hergün buraya:),tebrikler tatlış Şeniz...
sende süpersin bu hafta hadi bildirim yapmayanlarda vermiş olsa bu hafta en kötü derceye gireriz ilk sıralara...

fundam yılmmayacaz demi devam aynı tempoda,unutma kilolar bitene kadar benle yarıştasın sen,
en kötü bu hafta olduğu gibi devam,
bu hafta gene gözüm üstünde ama jujumla zuzu ya kaçamak kesinlikle yasak bu hafta sıkı takipteyim hepinizi,
jujuyada dedim sıkcaz bizim takımı dedim analizde beter durumdayız yav,toplanmak lazım itirazın varsa söle yoksa sus dedim yok bende tepelerindeyim dedi haberiniz olsun,

jujum ben analizden yırttım demi vermem gerekeni verdim demi gı...

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum..kesintisiz devamını diliyorumhihoyyyt
bu arada ben 300 gram vermişim sadece ..bu sabah ki kilom 70.200:bbo:

hayal azmine hayranım canım ya...uzun zamandır diyet yapmana ragmen kilon takılmıyor..sanırım bu yaptıgın sporla alakalı..sporsuz kilo verilmiyor kızlar yaa..spor yapmalıyız

Valla kız kıçını yere koymamış hareket etmiş hep tabi verecek..... Biz naptık yedik içtik kıçımızı devirdik yattık

juju hareketlenmeliyiz yoksam sadece boğazı tutmakla olmuyormuş anladım ben onu...

hayalcim sen bu hafta tehlikedesin dikkat et kendine canım birden bu kadar vermek sağlıklı değil.. sonra birden almayasın da....

valla hayal ensemde olduğunu biliyorum bu hafta daha sıkı takipteyim onu da biliyorum...
ama ne yedim ne içtiysem yazdım hepisini...
sadece bir gece kaçamak oldu ekmek yedim onu da biliyonuz zatiiii.....

Valla kız kıçını yere koymamış hareket etmiş hep tabi verecek..... Biz naptık yedik içtik kıçımızı devirdik yattık

kıçımı koymadım şimdi kaldıramıyorum bacaklarım sabah yeter bağane yürümem diye bağırıyodu,
ağrıdan geberiyom şimdi karnım kötü ve k.n gövedyi götürüyo af buyurun...

yırttın hayalim yırttın....

ayrıca takip et beni anam

etcem etcem...

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum..kesintisiz devamını diliyorumhihoyyyt
bu arada ben 300 gram vermişim sadece ..bu sabah ki kilom 70.200:bbo:

goftelerin falan payı vardır belki ne dersin yellow :mymeka:...

haftaya bende insallah anam bende dün felaket spor yaptim haa görmeyin simdi karnim belim nasil agriyo hamlamisimda nezamandir yapmiyodum valla

tatlış birden yüklenme öle kendine benim bugün yürümeye başlayalı 2 hafta oldu,
hamlık gitti şükür,
akşam nesıl terledim yeminle üzerimdekileri görmeliydiniz,
sırtım aktı tişörtüm yapıştı,
pijamamın dizelere aşağı ıslandı...

hayal azmine hayranım canım ya...uzun zamandır diyet yapmana ragmen kilon takılmıyor..sanırım bu yaptıgın sporla alakalı..sporsuz kilo verilmiyor kızlar yaa..spor yapmalıyız

kız nasıl takılmadı keyfimdenmi rapor verdim takılmadıda,
sporu nerdeyse 7-8 aydır yapmıyodum başlayınca etkiledi e yediklerimide kıstım ice,
ki diyet yapıyoz desekte bi ipin ucunu kaçırıyoz ben bunu itiraf ettim kendime,
vurdum enseme ne yapıyon nereye kadar diye :mymeka::mymeka:...

zuzum farkındayım ama şununda farkındayım almayacam artık verdiğimi yeter ver al ver al artık zorlanıyorum,
ben önceden daha kolay kilo verirdim,
şu reglim bitsin aynen devam etcem,
sonrada verdiğimi koruma topiği açcem hedefe ulaşanları koruma programına alcam doğruları yanlışları öğrencez,
alan aldım şunu yaptım dicek,
koruyan nasıl korudu ona bakcaz ama biz artık eriyip geri şişmeycez Allahın izniyle,
evet bu hafta sıkı takiptesin herşeyinle,
hatta abartıp sana ödev vercem ben akşamları...:)

Hakikaten hayalcim .... Dikkat et sen ama spora devam ettikçe sorun olmas die düşünüyorum ben....

Ya kıslar okudumda hamilelikte alerji ilaçları bile sakıncalıymış ya bende alerjik nezle var hapşurup duruyorum burnum akıyor normal nezle gibi ama alerjik benimkisi ilaçlarımı bile almıyorum. Kesin belli olsa gitcem doktora ona göre ilaç versin bana ama ...

Hayal ben iki lokma ekmek üstüne zeytin esmesi sürdüm yedim sabah...

Geldim nescafe içtim kafeiz etkisi baş ağrıma etki etsin die...

Sonra 10 adet fındık yedim miğde bulantım vardı dedim geçirir belki geçirdide ... şimdi miğdemde öle aman aman bişey olmamasına rağmen acayip dolu gibi yeşil içecem bekliyorum miğden rahatlasında ...

Back