• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa bu ruhmanda süt ve süt ürünleride yok hayalcim......

ya ösge nerde o ezberlemişti başka ne yasak ne serbest o biliyordu...

anam hanife valla kızsada sen el at o anneye olsun ....

kuzu öğlenki menün güzel canımcım az az ama sık yeme formülünü iice oturtalım senle

kıslar öğün öğün ne yediniz yazıyornuz demiii yeniler ve eskiler

ben sabahtan beri 2 portakal 1 elma yedim.

bir şekersiz kahve bir şekersiz çay bir şekersiz yeşil çay içtim....

öğlen halnamış kuru yicem bir bardak ama tuz var acık napim önceden hazır bu vardı.... sebzemi kociş yemek yapmıştı sebze getiremedim bende meyva yicem gene akşam alırım ama mutlaka sebze çeşidi

kıs jujum bende öğlen yoğurt yeyim diyodum bütün hevesim kursağımda kaldı:),
zuzu afiyet olsun tatlım bende akşam karnıbahar yicem değişiklik olmazsa evde,
bizim kılzar evdeki kardeşlerim yani bu ara taktılar ağır yemeklere falan gebertcem ikisinide...:)

oy sabah pinirim vardı oda getti meyve yiycem hemi,
bakalım deneylim bi ama pazartesi başlarım sanırım çünkü bu hafta reglim falanda bitsin,bi dünya ilaç alıyom onlar bitsin ii olmam lazım ,
kıslar başım dönüyo ilaçlardanmı ne bilmiom ama...

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
b.k.y. (Kendi isteği ile ayrıldı)
open_sea ( 73,1 /
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
PrensesPeri (Kendi isteği ile ayrıldı)
hayal_gözlü ( 84,9 /
Ebrulum (Kendi isteği ile ayrıldı)
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,8 /
aegean (Kendi isteği ile ayrıldı)
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,0 /

Son düzenleme:
hayal bence iki gün dene olmadı normale dönersin ama tam uyman lasım

sabah 4 meyva
öğlen bir bardak nohut yada fasulye yanında sebze
akşam sebze

tuzsuz yağsız haşlanmış

jujum kıs ben yasıyom yediklerimi valla hariyen,
yeşil içiyom şimdi de bak gena söledim,
anam ben haşalnmış sebzeyi yoğurtsuz nasıl yerim be,
ben ii bi düşüneyim bunu,
galiba bana ne varsa lahanda var oy...

bende bu sabah saat 7de lahana suyu içtim bir bardak..,
sonra şirkete gelince saat 8,30da 1tane dil peyniri, 1domates, 1bardak süt içtim ve yedim:1rolleyes:
arada portakal yedim 1dane..
şimdide küçük bir kase yoğurt, 2parça haşlanmış tavuk göğsü ve 1kasede salata yicemcokacimcoook

oh afiyet olsun simiryna,
anam bu nası nik bunun bi kısaltması neyin yokmu tatlım ba pek zor yasılıyo :),

bende öğlen ayni as önce:

1 dilim ekmek,
1 bardak ayran,
3 tane yarek yedim (tavık)...
şimde siyah çay yaptım büyük bi kupa aldım içiyorum içmek isteyen varsa buyursun çaylar benden...

anacım size yetişmek ne mümkün maşallah hızınıza
sabahtan beri yazılanları ancak okudum daaa ben kafamı ekrana gömüp okurken bizim müdür benim gözlerimi oyar yakında söyliyim size:)))
kuzuzuu aynı kurt kadın bende de çıkıyı valla
esmeraldacı işte geldim burdayım:)))
jujum ve hayalim size şu ruhman mıdır nedir kolay gelsin ben tuzu kesemiyorum malesef hemen tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum lapayı bile bir gün ancak yapabiliyorum bu arada karar verdim 15 te bir lapa yapcam ben de...

kızlar dün akşam eve gittim buzluktan yazda koyduğum taze barbunya ve börülce çıkarttım haşlanmış, birin yemek birini sarımsaklı salata yaptım yedim yanında marul salatası ve bir dilim ekmekle. sabah tahvaltımı yazdıydım zaten az önce de yarım pide ve bir tabak salata ve ayran(napiim perşembeleri yemeği işyeri veriyor herkes yerken dayanamadım acayip koktu)
ben önceden hiç salata yapmazdım uğraşmazdım evde isterse 5 tencere yemek yapayım salataya üşenirdim şimdi artık ilk salatamı düşünüyorum ve yemekten çok salata yemeğe bakıyorum yasakkelime
ayy çok yazdım
simirna hoşgeldin bu arada
hadi öpüldünüz ancak 5 ta girebilirim bir daha...

bende bu sabah saat 7de lahana suyu içtim bir bardak..,
sonra şirkete gelince saat 8,30da 1tane dil peyniri, 1domates, 1bardak süt içtim ve yedim:1rolleyes:
arada portakal yedim 1dane..
şimdide küçük bir kase yoğurt, 2parça haşlanmış tavuk göğsü ve 1kasede salata yicemcokacimcoook

bende geçen sene içtim lahana suyunu sabah akşam faydasınıda görmüştüm sen yeni mi başladım.. valla aklıma getirdin bende mi içsem ama dur furhmanımı bir hafta yapim sonra

fundacım sen bir geldin pir geldin susutun sutun yarım sayfa yasdın kıs eferim he böle:)
paylaş bisle herşeyi,
tatlım yediğin çok değilki pideyide akşam telafi edersin yediklerinle,
salata evet önemli 40 sene olmasa 41 sene gene aramam ben ama işte lazım oda:),
yapan olsa yerimde gerçi işte ben yapmayı sefmiyom...

lahana suyunu ben içemiyurum tatlımsı tadı ve kokusu beni bi hoş ediii,

kıslar size bişi dicem fikrinizi bekliyorum :)
hazrılanın ha toplaşın deyecem ...

valla guler en iyisini yaparsın bolll salata yemek kolay kilo vermeni sağlayacaktır öğlenki yarım pide kaçamağıda öle aman aman kötü değil salata ile kamufle etmişin.....

bende salata yapcam akşama brokolide haşlarım ohhh mis gibi lilom sıkar yirim

hoşbuldum vallaaaa.. iyikigelmişim:lepi:

buarada nickim eski izmir demek.. hakketen bi kısaltması yok:1shok: düşünüyorum nasıl kısalır diye ama.. yok çıkamdım işin içindenCADIARZU

ya buarada diyetteyim diye kendimi şartlandırdığımdanmıdır nedir.. sürekli yeme düşnüüyorum ben:utangac:

sizler yeme isteğinizi ve düşüncesini nasıl atıbiliyosunuz kafanızdan:uhm:

valla bol bol iş yaparak ve cuma günü tartıda çıkacağım rakamı hayal ederek şekerim....

bu arada yeni yarışmacılarımızda cuma günü kilo bildirecek ona göre vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demeyin

kızlar ben kaç gündür düşünüyorum juju gidince lider ben olsam diye,
kaç gündür doğru düzgün bişey yaptığıda yok hayal kız bul takıma,hayal takip et e bunları ben yaptıktan sonra jujuya ne gerek var ya,
zaten az bi kilosu kaldı sizinde fikrini alayım ben jujuya burdan açıkça diyorum juju bırak kaptanlığı ben yaprım nasılsa sen yoğunsun bu ara pekte aktif değilsin,
kızlar fikirlere açığım içinizden ne gelrise söleyin takip ediyorum sizi...

izmili derim kıs bende sana oh ben buldum :),
başka fikri olan :)...

hayal gözlü, *JUJU*+, burcu8279+, Esmeralda+, fguler, open_sea+, simiryna

hemen herkes burada gibi cevap verin soruma...

arkadaşlar şöyle sölim size.. bende lahana suyunun tadının ve kokusunun çok iğrenç olduğunu biliyordum ve hiç içemem diyordum.. ama erkek arkadaşımın annesi geçen hafta diyete başlamaya karar verdğiimde bu tarifi verdi bana.. faydası olur inş dedi bir kitapta okumuş oda..

1bardak için;
1bardak kaynayan suyun içine 1yaprak lahana koyun ve 3dk ağzını kapatıp bekletin.
sonra 5-6 yaprak saplarıyla beraber maydanozuda kaynayan suya ekleyin.
2dk da maydonozlar kaynasın. sonra ocaktan alın ve bir bardağa süzün birkaç dk ılımasını için bekleyin. ve sonra içine 2yemek kaşığı limonsuyu ilave edin..

inanın hiç lahanın iğrenç tadı ve kokusunu duymuyorsunuz.. ama soğursa ve birkaç saat beklerse içilmeyecek derecede lahan kokusu geliyor..
sanırım işin sırrı sıcak içmek birde limon ve maydonoz sanırım...

Back