• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayal kız şaka maka senin azmini görünce şevke geliyom ben bu aralr heee... birde ösgem beni böle şevklendirirdi... kulakları çınlasın inş bende onun gibi bir hamilelik geçiririm...

jujum inşallah canım benim,
hamişkende bırakmam ben seni sana egzersizde bulurum,uygun diyette bulurum,
bebişi üsmeden sağlıklı besleniriz zayıf hamiş olcan sen zayıf anne olcan Allahın izniyle,

ben daha önce ordaki standart hareketleride yapıyodum işe yarıyodu baya,
yanında fundanın dediği hareketler akşam en az 45 yürüyüş,
benim kendi çektiğim mekik bide mekik çeker gibi bi plates hareketi var onuda ekledimmi tam süper olcem,
hafta sonlarıda niveayı yaptımmı ben çok durmam buralarda haberiniz olsun,
he bide dambıl alacam kollarıma sarkma olmasın :dilcikar:,

ölçülerimi yazdım başlıyom sizde söleyim

basen : 103 ideal ölçüye 13cm cik kalmış :dilcikar:,
göbek : 93 anam yidi bu beni 33 cm cikte buna kaldı :dilcikar:

90-60-90 olcem ben dicemde göğüsler büyük ilk 90ı saymayalım biz onu yerine şöle diyelim

....-60-90 :dilcikar::roflol::roflol:...

bengi analiz için cevabını yazıp gitmişsindir umarım..... lütfen beni bu konuda kızdırmayınya zaten doğru düzgün girmiyorsunuz 5 sopru cevaplanacak altı üstü .....

boşver hayal 90+60+90 nı bende değilim ama şimdi bölgesek kilo vermek istiyorum özellikle basen kısmından gitsin istiyorum... ona ağırlık vercem....

kızlar resimleri yüklüyorum birazdan eklerim

görümcem ve ben kuaförde

dscn1497ce4.th.jpg

oğluşumla istanbul manzarası
dscn1597xk0.th.jpg

bu kızkardeşim ve nişanlısı ama ben şişman çıkmışım

dscn1464ff8.th.jpg

buda oğlumun doğum gününde

dscn1374rf1.th.jpg

bu oğlum görümceme bayrak hediye etmişti .

dscn1537yx8.th.jpg

burdada küçük görümce ile

dscn1548nq6.th.jpg

dscn1549zk0.th.jpg

burdada bendeniz boydan

dscn1496xe6.th.jpg

ahanda geçen hafta çektiğim son resimlerim

dscn1605rx9.th.jpg

dscn1604wi3.th.jpg

Son düzenleme:
JUJU cum ben varya senin ilk fotoların varya hani 75 civarı görüntü basen olarak aynı öyleyim şu anda...senin boyun benden uzun sanırım..kaçtı canım senin boyun?

jujum o işin şakası be canımcım,
benimde basende bişi yok kalmadı guzum eridi:D,
göbek gitsin göbek valla akşamları yerde yuvarlancam ben onu eritmeye sanırım karın hareketlerinin çoğu yerde sırt üstü,
belide incitmeden yapcam artık inş,
resimleri bekleyom bengide yazmış raporu canımcım...

fundacım bende nettn bulamadım annem almış cdyi sağolsun bize,
bizim normalde hepimizin bildiği hereketler tatlım yarım mekik yan yat bacak indir kaldır sağa sola adım vs,
ama düzenli ve tempolu olduğundan sanırım güzel yakıyo,
marketlerde varmış fundam fiyatı 6 lira falan bak bi büyük bi markete gidince,
ben burdan pcye yükleyip atabilrsem atayım sana ama büyük olduğundan atılmıyo maiile falan
biri bana atmıştı daha önce açılmıyo malesef...

kızlar çok moralim bozuk stresliyim:çok üzgünüm:az önce eşimle fayans almak için bir yerlere gidip geldik ve herşey çok pahalı..18 aylık evliyim ve masraflar beni korkutuyor yapı olarakda herşeyi beğenen bir insan diilim..ama aza kanaat etmeliyim..bu huyumdan vazgeçmeliyim:çok üzgünüm:
ALLAHIM utandırmasın...inşaallah altından kalkabiliriz her şeyin

ben çıkıcam kızlar bir ağırlık var üstümde çok uykum var yolda biraz uyuyabilsem çok iyi olur...
iyi akşamlar hepinize

kızlar çok moralim bozuk stresliyim:çok üzgünüm:az önce eşimle fayans almak için bir yerlere gidip geldik ve herşey çok pahalı..18 aylık evliyim ve masraflar beni korkutuyor yapı olarakda herşeyi beğenen bir insan diilim..ama aza kanaat etmeliyim..bu huyumdan vazgeçmeliyim:çok üzgünüm:
ALLAHIM utandırmasın...inşaallah altından kalkabiliriz her şeyin

CAnım Allah yardımcınız olsun.

Dediğin gibi biraz kanaatkar olmalısın sonuçta eşin ve senin için.

Herkes herşeyin en iyisini ister ama imkan yoksa da zorlamamak gerekiyor....

yellow kalkarsın tatlım inş Allahın izniyle bozma moralini bakın biraz daha baktınız yerden alcanız diye bişi yokki,
benim burası mimarlık bürosu iç dekorasyon falan yapıyolar aynı fayansa 10 değişik fiyat veren oluyor bakın be tatlım,
zuzu derin nefes al rahatlamaya çalış temiz hava al,
funda son verdiğin linkteki hareketlerde var niveada tatlım...
ya su içmekten çay içmekten içim lukur lukur ediyo bazen yaaaaaaaaaaaa:D...

jujucum fotolar süper:nazar:özellikle görümcenin düğünündeki kıyafetine endamına bayıldım...elbise süperrr ve sana acayip yakışmı. ALLAH nazarlardan saklasın

Back