• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

funda ben bu hareketleri yaparken ne kadar acı çekcem tahmin ediyom eritmezse beni o acıya rağmen bak senin lafına güvenip yapacam sana yidiririm bu göbüşü :roflol:...

şekerler selam
nsılsınız görüşmeyeli
yaşlanmışım ya akşam olunca nevrim dönüyor
erkenden uykum geliyor
kılzar yediklerime dikkat edemiyorum
edemiyorum derken ara mara yaoamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum
yalnız yürüyerek gidemedim henüz öğlen ve çıkışlarda kızıma yetişmek zorundayım
sizler nasılsınız
herkes iyimi inşaallah herkes iyidir okuyamoyorum çokça kusura bkamayın

bengi hoşgeldin tatlım,sen elinden geleni yap karşılığını mutlaka alırsın,
dikkat etmesen + olarak alırsın,
tatlım cuma zayıflama takımları paylaşım alanı varya oraya bi uğra yazman gereken bi şeyler var yazmadıysan yaz,
bi sen kaldın bizden,seni görmedim orda...

Kızlar hepinize söylüyorum da şu spor bölümü topiklerini gezin görsel paylaşımlar var onları bi inceleyin harika şeyler var en azından yapmış denemiş insanların fikirlerini okuyunca daha iyi oluyor
esranın dediği gibi gaza geliyor insan

evet 3. gündür aksatmadan öğlenleri 1 saat yürüyorum.... ve kendimi ii hissediyorum regli öncesi olmamdan dolayı şişlik var ama olsun ben genede rahatlamış hissediyorum....

bengi gelmiş hemen yönlendirin bakem cuma yarışmasına... ahleyar nerde oda gelsin çekecem kulaklarını bak analiz cevapları olmasa kimin ne sıklıkla girdiğini takip edemicektim kaç gün oldu bitmedi bizim takım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

bengi ahada burda canımcım,
ahada ben didsin göbek eritme topiğinede gidiyom tutman beni önceden ordaydım ii oluyodu dids tatile gidince bida başlamamıştım sporu falanda salınca gitmemiştim madem başladım gidem oraya kayıt yaptıram didisime,
aeben göbek eritme birincisi olmuş gidip ağzının payını verem ona,
funda akşam itibariyle bu hareketleride yapcam canımcım sağol,
hatta şimdi tele çekcem akşam izleyip ice öğrencem hareketleri...

hayal kız şaka maka senin azmini görünce şevke geliyom ben bu aralr heee... birde ösgem beni böle şevklendirirdi... kulakları çınlasın inş bende onun gibi bir hamilelik geçiririm...

inşallah juju inşallah....

kızlar beni bir ateş bastı yanıyorum...
tavuk şişin üstüne bastım pul biberi ondanmıdır ki acep....
yangın var.... anam burada çok sıcak....

Back