- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #2.541
Juju maşallah diyim valla
nurcum allah yardımcınız olsun yuva yapana allah yardım edermiş gülüm
nurcum allah yardımcınız olsun yuva yapana allah yardım edermiş gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aferinn yelloww fundaya derken bide sen çıktın başımızakızlar bu arada ben de 3 tane gofret.yerim:mymeka:. belki 4 bile yerim..böyle bir yeteneğim var benim de
süper olur canımmm benimmm...dimi hanifem şöyle lacivert olsun diyorum içinede güzel bir gömlek beyaz yada uçuk pemde kendinden çizgili ,altınada topuklu ayakkabı şık olur demiii....tşk ederim bu arad fikrin için
jujum ben yazdim ya okumadinmi canim benim ya dün yamistim ben neyse simdi haberin var canimbenim hadi öptüm canimahleyar nerde oda gelsin çekecem kulaklarını bak analiz cevapları olmasa kimin ne sıklıkla girdiğini takip edemicektim kaç gün oldu bitmedi bizim takım.
herkes gitmişş...bende eve gitmeden midemi terbiye ediyorum 3 grisini 1 ajda bardağıyla şeftali suyu
öpüldünüzz
şahnur canım sana bahsettiğim aşı vardıya onun prospektüsünü buldum evde ama yanıma almayı unuttum yarın sana getirim de araştır ve mümkünse yaptır sende rahatla kaan da
yellow cum canım bende almıştım bu korseden ama düzenli kullanamadım demek selilüte iyi geliyor bende düzenli kullanayım ne kadar da işe yaradı seninkisi?canım ben daha önce parafinli korse diilde lut gölü tuzu sürülen zayıflama korsesi kullandım..hani şu tugba özayın tanıttıgı...yürüyüşe giderken giyiyordum ve ayakkabımın içine kadar iniyordu terler..ki hiç de tuz sürmedim paketini bile açmadım..ve bu sayede selülitleri dizlerinin altına inen ben sıfır selülit bikini giyiyordum..beyaz pantalon giyiordum.
canım senin şikayetin olan göbiş bende de vardı ve bu korse sayesinde göbeğimde sıfıra inmişti..dümdüzdü karınaltım...zaten bu benim bahsettiğim korse dize kadar inen ve göğüs altına kadar olan bir korse..almanı tavsiye ederim canım..yalnız bunu kullanırken bol spor ve bol su şartyerimseniben
fundacım bende kk ya ilk defa bu korse sayesinde ulaştım sonra da müptelası oldumbi ara parafinli korseyi düşünmüştüm nette araştırırken kadınlar klubüne ilk o zaman rastlamıştım ama sanırım kullananlar pek memnun değil
şebnemcim canım bende var nivea cd si nurcana da güya verecektim ama bi türlü olmadı olmazsa bi gün biz ankaralılar buluşak ben size cd yi çoğaltır veriririmŞu nivea cd sini bende edineyim. Linki açmıyor bizim pc.ler.
Şahnurcum ve Nurcancım kuzlarınızaa çokgeçmiş olsun kusura bakmayın atladım. İnşallah biran önce düzelir minik kuşlar.
Şahnur senin oğlanın kreşte ilk yılı mı?
Kamer yok son zamanlarda.??
kizlar ya biliyorum az katildim bu hafta ama inanin zor günler ecirdim ya kayinpeder hastanede suan bilenler var zaten akcigerleri rahatiszidi nefes alamadigi icin hastaneye yatirdik götürmüstük berdeyse iki haftadir orda bide benim kzi rahatsizdi zaten geceler uykusuz gecmisti daha hala atlatmis degil öksürügü devam ediyor dün gecede esimi götürdük acile suan oda hastanede yatiyor kusma ishal birden basladi dayanamdai götürdük simdilik hastanede kalacak haliyle bende cok akfami toplayamadim yedikelrime dikkat ettim diyemem ama abartmadimda yani ama bu hastaliklar mahvetti beni simdilik kusura bakmayin diyorum arada ugrarim iste cumada bildirimimi yaparim merak etmeyin
hepinizi kocaman öpüyrom canlarim a.s.