• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dimi hanifem şöyle lacivert olsun diyorum içinede güzel bir gömlek beyaz yada uçuk pemde kendinden çizgili ,altınada topuklu ayakkabı şık olur demiii....tşk ederim bu arad fikrin için

Bebişlere geçmiş olsun bu arada
sabah kalsik kahvaltı
öğlen 5 kaşık susuz kuru fasulye
3 kaşık çok az yağlı pilav
bir tabak bol limonlu yağsız brokoli çok az ekmek yedim çok doydum
ara mara yapamam sanırım akşam sadece buğdaylı nohutlu yoğurt çorbam var yağsız bitirinceye kadar akşamları onu içicem bana ceza

esmercim canım dün akşam nöbet iyi geçti çok şükür..dinlenme şansım oldu ve bugünlerde eşime dükkanda yardım ediyorum temizlik falan da müşterilerde..hem de gündüz uyursam iyi ce şişerim diye de korkuyom vallakaydirigubbakcemile3

bitanemm hepimiz motive için burdayız zaten ama burayı okudukça gelio o motivasyon tmm bundan sonra seni hayale havale ediyoruz el at bakıyımmm nurcana boşluk verme hayalimmm sen yaparsın ancak bunu ....

yellow ne üzerine sizin işyeri ,güzel olur yaa öyle bir arada ....

ben yayla çorbası söyledim onu içicem zaten kocaman bir kase getiriyorlar doyuruyor ..

pınarcım benden de bir fikir..benim de arkadasımın nisan başı nikahı var..hayalimde bi elbise var çok zarif..saa çok yakışacagını düşünüyorum saçlarında uzun fıstıkkk olursun kesin
kotonda bi elbise gördüm saten ve siyah hafif parlak..lacivertide vardı..diz altı..kayık yakalı..soldan hafif yırtmçlı ve yakasında pullu çok şık narin bir çiçeği var..böle bele tam oturan dar bir model..altına topuklu rugan siyah ayakkabı ve küçük bir çanta ve soguga karşı siyah şal..:nazar:

etimde kemiğimde hayalin . zaten dün uzun zamandır görmediğim bi tanıdıkla karşılaştım kendimden utandım valla . kadın 37 yaşında şöle bi çıksın sokağa 20 demezziniz. ben şimdilik kaçıyom ama gene gelecem . beni eritin bedenimin yrısından fazlasından kurtulmak istiyom

pınar canım bizim gözlük dükkanımız var hayatım..nöbette olmadıgım günlerde dükkanda oluyorum ..zaten evimle dükkan aynı yerde ama artık 10 dakikalık uzak bir mesafeye tasınıcam 3 hafta içinde

bende yemek hazırlıyorum sebzeli tavuk yapıyorum,
yoğurtla yiciiim,
afiyet olsun hepnizie güzeller,
nurcan hele sen bi geç kal bildirim zamanı ben san o zaman göstercem eti kemiği,
cadı seni bide takım dürtssün dio...

funda sağol tatlım tamma hatırladım canım...

evet kotona bakmayı bende düşünüyorum çok sewerim oranın herşeyini dediğin elbise de inş vardır bakarım çünkü her mağazasında değişik modeller oluyor genelde bakırköyde 3 tane mağaza var koton hep değişik ürünler var ...
isterse 1 saat olsun cnm kendi evine geçiyorsun ya süpper....sen izmirdemiydin ???

yellow diyet büsküvi yesen olur ama bence düzgün öğün yap tatlım,
bende 2 kaşık tavuk sote yedim(sebze falan koydum içine)
2 kaşıkta yoğurt msnde 7. takımın kıslara laf yetiştirerek yedim yavaş yeyince şiştim eyi oldu :roflol:
bide yeşil yapayım şinci tam süper olsun...

yawww şu harektleri inceledim de süper ya
ben yapmayı planılıyorum kızlar hergün yapıcam yapamadığım günlerin ertesinde iki katını yapıcam kararlıyım inşallah bu kararlıklıkla yapacağıma da inanıyorum....

Esracım çok az vakit alıyor ama öldürüyor insanı gerçekten vücudumuz bi alışsa çakı gibi oluruz kadının birisinde hiç göbek falan kalmamış dümdüz olmuş okudun mu topiği

bunlar benim akşam mekik çekerken yaptığım bazı hareketlere benziyo bakayımda tam yapayım bunuda işe yararsa ne mutlu,
zuzu afiyet olsun sende azalttın baya süpersin şeker...

Back