• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

funda sana zahmet linki versene tatlım ya buraya bakalım hepimiz,
şebo valla bi derdim o kaldı ondanda kurtulsam ii olcak yüzüm falan baya küçüldü benim...

kızlar hayale katılıyorum bana da tak dedi artık..hepimiz bogazımızı sıkı tutalım sporlarımızı düzenli yapalım ve yaza imaj yenileyelim...saçlarımızı kestirelim model verdirelim..düzennli makyajımızı yapalım..canlı renkler giyelim:emir_bebek:bıcır bıcır neşeli olalım..bizi görüptee ayyyy ne çokkilo almışınm diyen gözler...in feleği şaşsın:hooray:
WALLA SORMAA DEDİĞİN GİBİ FISTIK OLALAIM YAZINN....WALLA BENİMDE TAK DEDİ KAÇ YILDIR BİKİNİ GİYEMİYORUM....YA ŞU NORMAL KORSELERDEN OLMAZMI YAA GÖĞÜS ALTINDAN DİZ KAPAĞINA KADAR VAR BENDE 1 ADET OLDUKÇADA SIKI WALLA NEFES ALAMIYORUM İÇİNDE ABLAMIN NİŞANINDA ALMIŞTIM 36 BEDEN kaydirigubbakcemile3
aLLAHIN İZNİYLE BUGÜN YEMEK SONRASI YÜRÜYECEĞİM.

TÜM HAZIRLIKLARIM TAMAM.

Hayalcim yaa benimde göbeğim büyük sorun nasıl halletcem bilemiyorum. Ama sadece göbeği baskılayan korse kullanırsan mide çıkıoyr sonrada komple bişi kullanmak lazım.
KIZ SEN NE HAZIRLIĞI YAPIYOSUN..KILIÇ KALKANMI KULLANIYON YÜRÜYÜŞE GİDERKEN ANLAMADIM WAALLAAkaydirigubbakcemile3

nur evt yapalım bunu canım yok artık ben ne kadar yersem o kadar ceza vercem kendime

hanifecim evet varım senle stepper yarışına kız.akşam 1000 adımı dinlene dinlene yaptım en sonunda gıcırdamaya başladı bıraktım..

hayal yemekte abartmadım ama sonrasında 3 tane çikolatalı gofret yedim:((((( pisboğazın tekiyim ben hiç bu kadar abartmamıştım son günlerde ya

TAMAM GÜLERRR WALLA DURA DURA YAPILIR AMA BİR KEREDE ZOR...2-3 HAFTA SONRA BACAKLARIM İYİCE ALIŞANA KADAR ARA ARA YAPALIM SONRA KENDİMİZİ ZORLARIZ...

YUHHHHHHH DİYORUMM 3 TANEYİ NASIL YEDİNNN...BEN DÜN ETİFORMU ALIRKEN OĞLUMA DA 1 ADET ALDIM ÇİKOLATALI GOFRET...EVE STOK YAPMIYORUM ARTIK OLDUMU BEN ONDAN ÇOK YİYORUM DÜN AKŞAM SADECE 1 ADET ALDIM...

ARA YAPTIM BİRAZ ÖNCE 3 GRİSİNİ YEDİM

pınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar cigeriiiiiiiiiiiim neydin nasıl gidiyo diyetin kumpir yimiyonmu guzum sen gari...:roflol:...

kısım sabah yazdım yA yediğimi herkesi okuyup benim atlıon neeeeeeeee ....
şimdide yayla çorbası içicem hıhhh

yok öyle kumpir fln kısımm mart 1 ben 70 kilo olcam sonra ztn mezun omulş oluyorum ama kalıcam 65 oldummuu iş bitti ....

selam kızlar ben 4. takımdan nurcan:) ayy 16 ay da3,4 kilo verdi diye insanın gözüne gözüne sokulmazki şimdi tek tek soruları samimiyetle cevaplayayım

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
aslında takımda kaldığım sürede güzel kilo vermiştim ama bu 16 ayın 9 ay 10 gününü hamile olarak geçirdim onun dışında lohusalıktan sonra buraya damadım hemen . ben itiraf edeyim şekerden ve ekmekten istediğim gibi eksiltemiyorum . bebeğim doğduktan sonra ise bi kaç ay gece yemelerim devam etti . ama bu sıralar toparlandım yeni yeni . çavdar ekmeği aldım ekmek yemeyi biraz azalttım . tv 8 de ebru şallıyla plates yapıyorum yapabildiğim kadar haftada 3 ü geçemedim daha ama :)

2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)

temmuz ayında yani bebeğimin ilk yaş gününde 60 kilo olmayı hedefliyorum

3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
buraya gereken özeni göstermemeye başladım net açık oluyo çoğu zaman . ev hanımı olsamda pcden ufak tefek alım satım işleriyle uğraşıyorum bu yüzden pc hep açık .takım kaptanımın ve arkadaşalrımın arada beni dürtmeleini istiyorum . topiğe gel diye :)

4 - Kardeş takımınız olan 7. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan sebnemselayfurkan dan koçluk yapmalarını ister misin?

takımımdan şebnemin koçluğumu yapmasına razıyım

KIR KALEMİ KES CEZAMI PÜSKÜÜTÜM.

elin kolun dert görmesin canım o kadar işinin arasında bize vakit ayırdığın için çoook teşekkür ederiz

nurcan i güzel açıklama yapmışsın sen cumaları bildirime bile gelmiyon ki kim seni nasıl dürtcek ne bekliyon takımdan sana zahmet bi sölermisin canım ya,
ne takıma geliyon ,ne siteye geliyon,nede kimsede telin var,
millet gelemiyosa ya msnden yazıyo,ya mesaj çekiyo,
sana gelemezsen akşamdan yaz diyoruz yazmıyosun,
takımda en son bildirimi sen yapıyosun takım nasıl dürtcek seni uyarı vererekmi ya...

güler hemen bakıyorum o göbişş için olan hareketlere canım:çok üzgünüm:

kızlar link verin bizde bakalımmm...nerden bulumm ben şimcik göbek bölümünü ben siteyi çok kolaçan edemiyorum aklım karışıyo

pınarımmmm az kaldı 1 marta ne giyicen yenimi alıcan düşündün müü

jujuda hala koyucak bize düğün resimlerini bekliyozzz

valla 3 tane gofret nasıl yedin yaaa ....delikafaduldendelikafadulden

ben cnm çok isterse açıyorum paketi bir kere ısırıyorum hemen engine veriyorum yanımda o yoksa yemiyorum valla ...ki benmi evde valla abur cubur çukulata stok maaşallah babam gelirken alır kardeşim alır ,engin alır ama ben harbiden çok iradeleyim demek ki ....

bir de ewe piko al, yada K bar var vişneli ve çukulata parçacıklı 90 cal sadece onlardan eve onları yee cnm ...va tatllarıda süpper jujum da yiyormuş bak ....

hayalcim hoşgeldin canım ..gözümüz yollarda kaldı vallakaydirigubbakcemile5
canım ben daha önce parafinli korse diilde lut gölü tuzu sürülen zayıflama korsesi kullandım..hani şu tugba özayın tanıttıgı...yürüyüşe giderken giyiyordum ve ayakkabımın içine kadar iniyordu terler..ki hiç de tuz sürmedim paketini bile açmadım..ve bu sayede selülitleri dizlerinin altına inen ben sıfır selülit bikini giyiyordum..beyaz pantalon giyiordum.
canım senin şikayetin olan göbiş bende de vardı ve bu korse sayesinde göbeğimde sıfıra inmişti..dümdüzdü karınaltım...zaten bu benim bahsettiğim korse dize kadar inen ve göğüs altına kadar olan bir korse..almanı tavsiye ederim canım..yalnız bunu kullanırken bol spor ve bol su şartyerimseniben

tatlım gerçekten faydası varsa bende alırım.. bunların bir markası filen oluyormu.???
iyisi kötüsü filen.. ayrıntı veririsen sevinirim alıcam bende:smiley-cool:

pınarcım mart 1 de umarım istediğin kiloya düşersin ama ...aramızdan ayrılma sakın..bence 65 e in canım...zaten insan ister istemez koruma dönemine de geçse 3 kilo filan alıyomuş diyetten sonra

esmerim nikah 15 mart ta ... ya dün biraz dolaştım elbise istiyorum ama nikah olduğu için çok abartılı olmamalı bulamadım istediğim gibi birşey hep jile tarzı elbiseler var diyorum ki etek ceket takım yada böyle şık bir etek üstüne uygun gömlek falan yada fikir veren varmı sırnaşık şey en olmadı pantalon ceket sırnaşık şey anamm varya o bile güzel durur üstümde sırnaşık şey ...

yemiyorum hayalim valla ama seni geçermiyim bu hafta bilmiyorum çünkü acayip ağrım var bugün regl olcam sanırım ama hiç yoktan 500 garanti kuzumm bilgine sabah tartıldım sositosositosositososito

yello w sağol canım inşallah çabuk atlatıcak .
nen hayal tel istedinde benmi vermedim ahanda veriyom 0545,,,,,,,,,,,,,,:roflol:
kızlar ben genelde evde işim yoksa pc deyim arada beni dürtün takıma gel diye spor yap diye :) jujuya hayale tel atıyom özelden onlarda arada telle çaldırıp uyarabilebilirler. msnde beni görenler tepeme çöküp bugün zayıflamak için napyın diyebilirler:roflol:bende daha çok uğramaya çalışıcam takıma sözzzzz

esmerim nikah 15 mart ta ... ya dün biraz dolaştım elbise istiyorum ama nikah olduğu için çok abartılı olmamalı bulamadım istediğim gibi birşey hep jile tarzı elbiseler var diyorum ki etek ceket takım yada böyle şık bir etek üstüne uygun gömlek falan yada fikir veren varmı sırnaşık şey en olmadı pantalon ceket sırnaşık şey anamm varya o bile güzel durur üstümde sırnaşık şey ...

yemiyorum hayalim valla ama seni geçermiyim bu hafta bilmiyorum çünkü acayip ağrım var bugün regl olcam sanırım ama hiç yoktan 500 garanti kuzumm bilgine sabah tartıldım sositosositosositososito

PINARIMM WALLA BEN TAKIM DAN YANAYIM PANTOLONLU....BOYUN UZUN CANIM NE GİYSEN YAKIŞIR...:1hug:

pınarcım mart 1 de umarım istediğin kiloya düşersin ama ...aramızdan ayrılma sakın..bence 65 e in canım...zaten insan ister istemez koruma dönemine de geçse 3 kilo filan alıyomuş diyetten sonra

aynen cnm 65 istiyorum çünkü 2 -3 kilo oynama payımı düşünüyorum ...helede 1 sene korursam inş bu kiloyu sonra oturur sanırım ...

Kız nurcannn güldürdün benii wallaaa...topu nasılda bize atmışş.....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

harbiden yaa nurcanım sanki topiğe gelme diyoruz sana kısss cadı bebiş daha küçükken bile daha uğruyordun bize son aylarda iyice unuttuyosun burayı ....

Back