ben geldim sonunda sabah büroya geldim telefon kesik,net kesik,fax kesik borcundan dolayı Allahtan dün patrondan aldım parayı faturalar baya birikti ayarlayın diye sabah yatırdım hepsini açıldı şimdi,
ee maşallah kaçamaklar çözümler iyiyiz bugün:)
dün akşam:
1 domates,1 salatalık,2 büyük bardak yeşil çay,1 küçük bardak siyah çay içtim,
bi tanede haşalnmış pattes yedim,
45 dk yürüdüm,
150 mekik çektim karın bölgeme masaj yaptım mekikten sonra
sabah:
3 küçük ısırık börek yedim 1 bardak yeşil çay içtim,
2 bardak kaynar su içtim deminde 1 kupa yeşil...
buraya dikkat :
parafinli korse karın bölegesi eritmeden ne kadar etkili bilen varmıi
çünkü miğdemin üst kısmı o gögüs altından doğru çıkan şişliğin yeri çöktü içine ama göbek ve üstündeki karın bölgemde kaldı bi tek sorunum,
kardeşim abla korse dene bi dedi ki sevmem hiçte kullanmadım ama bi araştırayım dedim,bilgisi deneyimi olan disin çabık:)...
Valla kahvaltı yapmadım ben biliyorum hata ettim ama canım istemedi
bir nezcafe içtim bir kupa yeşil içtim .. Bende birazdan elma yicem.. Ama karnım da kendimde acayip şiş hissediyorum kendimi yarın yada cumaya regli olmam lazım onun verdiği huzursuzluk var üstümde
juju kahvaltı olmazsa günün kalanında çok acıkıyos işte bilion en azından 1 meyve bi kuru kayısı,1 lokma ekmek bi at ağzına,
yok öle canım istemedi kaptan falan demem dalarım kafa göz he:)...
Gece uyandığında hayali hatırla iştahın gider valla
he öcü hayal:)...
Valla acıktınız mı koca bir kase yoğurt yeyin
evet yoğurt özellikle göbek eritmek için süper bir yöntem,
esmerim bende senin gibi ayran içebiliyodum ama yoğurt yiyemiyordum yemeklerin yanına alarak alıştım tek bende yiyemem ama günde 1 öğün de olsa bi kaşık olsun yemeye çalışıyorum bende...
Valla ben 11,30-12,00 gibi yatıyorum 7,30 da kalkıyorum aslında daha erken kalkmak lazım ama alışamadım napim izinde uyumaya alışmışım.....
uyku düzeni evet önemli ben o evde olduğum dönemde uyku düzensizliğinden şiştim,
jujum senin normal aslında pek sorun olmaz tatlış,
bende akşam 12:30 1:30 gibi yatıp sabah 7:15 ta kalkıyorum,
artık kalkıncada mekik çekcem 10 dk uykumdan fedakarlık yapcam bu karından kurtulmam gerek sıkıldım...
selam kızlar dün kendim psikoloğa gittim sonra kreşten aradılar kaanın ateşi düşmemiş o yüzden onu alıp dr a götürdüm bademcikleri kötü imiş canım sıkıldı gene antibiotik başladı dr dün gecemiz gene ateşli geçti bende rapor aldım eve gideceğim ona bakmaya kızlar kaan toparlanırsa girerim ben nete öpüldünüz kusura bakmayın fazla katılımım olamıyor
canım benim ya ne çektiğin senin böle,
Alah acil şifa versin canım benim...
İnşallahy yakmışsıındır o kadar uğraşıp birgün bozunca moralda bozuluyor ama telafi etmek önemli sende yapmışsın.
Aslında benimde moralim bozuk h. içi nerdeyse süper yapıyorum h. sonu çoluk çocuk mükellef kahvaltı olayı ve misafir gelme/gitme olayında herşey alt- üst oluyor. Ne zaman h.sonu iyi yapsam o hafta verebiliyorum ancak. Vee maalesef o günkü kaçamak hemen tartıya yansıyor bende
o mükellef sofrada ekmeğe yüklenme ne varsa hepsinde birer lokma alıp körle o nefsini,
yada baktın kendine güvenemiyon arkana bakmadan kaç o sofradan
ben bazen öle yapıyorum valla alıyorum yumurtamı yada az peynirimi sofraya yanaşmıyorum,
aile ila birlikte oturulunca çok yeniyo bu 1
2.side tek yerkende kendinize sofra kurmayın tabağa alın yiyeceğiniz herneyse yeyin kalkın,
tepsiye yada masaya alırsanız tabağın yanına kesin bişiler konuluyo...
günaydın hepinize
akşamı ne siz sorun ne ben söyleyim çok utanıyorum kendime kızıyorum
ceza verdim kendime sonra
1000 adım stepperda 70 civarı mekik ve bir sürü hareket 2 saat boyunca dinlene dinlene eziyet ettim kendime resmen ama oh olsun bana
((
kendin ettin kendin buldun sanamı acıyacam :mymeka:,
ne yedin say bakem tek tek,
kimse sormasada ben sordum hade bekliyorum...
Günaydınnn takımcımmmm
Akşam, 2 kaşk makarna, yoğrtlanmış haşlanmış karnıbahar
Sabah, 1 dilim ekmek 1 haşl. yımırta
Akşam yürüyecektim eşim geç geldi, kavga ettim ya kendimi nasıl hazırlamıştım yürüyüşe yaa,
Kılzar hepiniz iyisiniz inşaşşah .
Hayal bende fotoları görmek istiyorum yaa bir album yapsan şeker.
albüm değil tatlım da burda olduğun bi zaman aynı resimleri sanada koyarım siteye bakarsın...
buarada hayalcim resimlerini koymuş.. oh valla biz mahrum kaldık o resimlerden..
bende görmek istiyorum bananeeeee bananeeeeee:dilcikar:
tatlım burda olduğunda koyarım bakarsın çikin şişgo hayale...
öle yapcam zatiii hiç yemesem nasıl geçer geceler zati uzunn
bende göbemii yapıyorum bacaklarımıda yapımm barimm yerim müsait benim kimsecik yok
kızlar bende toparlanıyorum kaçarımm birazdan öptümm
toparlancen tabe bu kadar gelmişin burda pes edersen yuh derim sana şahsen benim hiçmi canım yok be hedef yükseltip duruyorum,
takıma 80 hedef dedim geldim 75e indirdim,şimdi 70 diorum,65 yapsammı diye düşünüyorum yah senin az kaldı yolun yılmak yok esmerŞeniz,
8. takımdan gülay diyo abartma lan 65 e dio:)...