• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallahy yakmışsıındır o kadar uğraşıp birgün bozunca moralda bozuluyor ama telafi etmek önemli sende yapmışsın.
Aslında benimde moralim bozuk h. içi nerdeyse süper yapıyorum h. sonu çoluk çocuk mükellef kahvaltı olayı ve misafir gelme/gitme olayında herşey alt- üst oluyor. Ne zaman h.sonu iyi yapsam o hafta verebiliyorum ancak. Vee maalesef o günkü kaçamak hemen tartıya yansıyor bende :(

şebnemim nurum valla kabahatım büyük umarım aldığım kalorileri yakmışımdır sonrasında

ya ben akşam kaçamakları için kaçamak bir çözüm buldum:jeyyar:
yoksa bu akşam kaçamakları mahvetcek bizi..
en iyi çözüm en azından irademize iyice sahip olmayı öğrenene kadar erkenden yatınkaydirigubbakcemile3

Slm kıslarrrrrrrrrrrrr... Biri kaçamak mı dediiiiii kim ne yaptı bakem ....

Kaçamak sonrası en büyük ceza ve en akıllıcası egzersiz yada yürüyüştür bunu unutmayın.....

Kızlarr günaydınnnn

izmirlimm geliriz tabii neden gelmeyelim insan oğlu kuş misali bi orda bi burda bide bakmışız yolumuz izmire düşmüş belli mi olur...

şeboo walla benimde aynı sorun war...ne yapcaz bilmemm

hayal gelmemiş...

Funda juju oyacak seni walla toparlan ...ayrıcana 1.000 adımı nasıl attın bravo...

Kızlar dün kanattan sonra burda eve gitmeden 2 grisini yedim..
Eve gittim ablam kahvaltı sofrası hazırlamıştı az ekmekle kahvaltı yaptım

eve çıktım
35+35+35+35 mekik
350 adım step
50 yanlara eğilme

sabah erken kalktım
suyumu kaynattım ılınana kadar
50+50+50 mekik
350 adım step
sabah sabah iyi oldu dinç geldim işe walla
hafif hissettim kendimi...sabah dedim barii müzik açıyım onun eşliğinde olsun yok anam yokk 10 tane müzik kanalı var hepsi slow müzikk yoksa vaktim vardı şöle 10 dk oynıcaktım...benden bu kadar haaa unutmadan bu sabahta 1 poğaca yedim

şebnemim nurum valla kabahatım büyük umarım aldığım kalorileri yakmışımdır sonrasında
walla fundam kalori alması çoooookk kolayda yakması malesef o kadar kolay olmuyo 350 adım attım 26 cal dedi dün step aletimm...düşün artıkın gerisinii....bu akşamm çookk yapıcamm...varmısın senLe yarış edelimm seninde var sanırımm..kim daha fazla yapıcak diye
ya ben akşam kaçamakları için kaçamak bir çözüm buldum:jeyyar:
Yoksa bu akşam kaçamakları mahvetcek bizi..
En iyi çözüm en azından irademize iyice sahip olmayı öğrenene kadar erkenden yatınkaydirigubbakcemile3

ahh bacımmm çok doğru diyosunda çocuk varken evde o kadar iş bizi beklerken nasıl erkenden yatalım...dün saat 11 gibi yattım babsına dedim oğlan sana emanet ben yatıyorum...sabah nasıl dinç kalktım düşünün bide 10 da falan yatsam rahat 6 da kalkarım....baba oğul 4,30 da yatmışlar...sabah ikisinide zor kaldırdım

Son düzenleme:
Hanifem baya toparlamışın kendini kıs sevindim valla...

Bende iki gündür yemekten sonra öğlenleri çıkıyorum 50-60 dk yürüyüorum tempolu......

selam kızlar dün kendim psikoloğa gittim sonra kreşten aradılar kaanın ateşi düşmemiş o yüzden onu alıp dr a götürdüm bademcikleri kötü imiş canım sıkıldı gene antibiotik başladı dr dün gecemiz gene ateşli geçti bende rapor aldım eve gideceğim ona bakmaya kızlar kaan toparlanırsa girerim ben nete öpüldünüz kusura bakmayın fazla katılımım olamıyor

Valla ben 11,30-12,00 gibi yatıyorum 7,30 da kalkıyorum aslında daha erken kalkmak lazım ama alışamadım napim izinde uyumaya alışmışım.....

buarada illa akşamları canavarınız çıkmak istiyorsa bırakın çıksın..
ona meyve ikram ediiin... yeşillik ikram edin... ne biliyim taze portakal suları yanında 1galeta, meyveli soda filen ikram edinhihoyyyt
olmamııııııı???
illa yağlı bol kalorili şeylemri olmak zorunda????

şahnur canım sana bahsettiğim aşı vardıya onun prospektüsünü buldum evde ama yanıma almayı unuttum yarın sana getirim de araştır ve mümkünse yaptır sende rahatla kaan da

benim içimdeki canavar gece uyandığı zaman ekmeğe yöneliyor.... :mymeka:
valla mutfağın kapısı olsa kilit vurucam :bbo:
kahretsin ki amrekan mutfak tipinde :mymeka:

Valla kahvaltı yapmadım ben biliyorum hata ettim ama canım istemedi

bir nezcafe içtim bir kupa yeşil içtim .. Bende birazdan elma yicem.. Ama karnım da kendimde acayip şiş hissediyorum kendimi yarın yada cumaya regli olmam lazım onun verdiği huzursuzluk var üstümde

Back