- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.241
Zevcan ohh süper mönü valla.
Yarın sabahda bizim kahvaltıda menemen var.
Sırf memenem yerim biraz da peynir.
Kızlar karar verdim ben yarın sabah yine tartılıcam. Ne bu böyle ya. Cumadan bu sabaha 1 kilo fark çıkıyor resmen. Atamıyorum kafamdan bir türlü.
Valla bende eksik çıkarsam göbek atar oynarım herhalde sabah sabah. :)
Hayır anlamadığım 200-300 gr anlarım da nasıl 1 kilo fark ediyor.
Üstelik c.tesi günü yüzdüm bütün gün.
Özgecim fazla yüzmüşsün demek ki gözeneklerden su girmiş vücuduna, bugün biraz zıpla bak nasıl gidecek:=)
Bende günde 10 kere taetılanlardanım. Eve giderim wc ye girip çıplak tartılırım o kg. yarın için sinyal veriri zaten. Sonra üstümü giyer tartılır akşma yemeği yer tartılır en sonda yatarken tartılırım:=)
angela canım paylaşım alalnına nasıl kg. verdiğini yazman gerekiyor, ilgilenirsen sevinirim.
Lightlife sen 6. takımdan 73 ile ayrılmışsın , 14.05.2010 da, 5 haftada nasıl 7 kg. aldın sekerim ?
Öğlen yemeği yiyienler üzerine birde yeşil çay içsin bakalım benim diyetisyenin özellikle üzerine bastığı konu öğlen ve akşam ym. üzerine hmn yeşil çay içilecek.
Zevcan anne yemekleri aldırır şekerim. :)
Şebo zıpzıp oynayalım kızımla bari akşam. İp atlayayım 100 adette bari. Bundan sonra yemekten hemen sonra içicem yeşil çayımı. Akşam zor benim için ama kahvaltı ve akşam yemeği sonrasında hemencik içicem.
Bugün yediklerimi ekliyorum.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, bikaç dal maydanoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
1 fırında tavuk but, yoğurt. az salata. 1 yk z.yağlı ayşe fasulye
Akşam
1 Şeftali, biraz kiraz, 1 kase yoğurt
Yarın yiyeceklerim
Sabah
Menemen, 1 kk peynir
Öğlen
Karnabahar, yoğurt, salata
Ara
Meyve (muhtemelen kiraz)
Akşam
Yoğurt, kıymalı patlıcan yemeği, salata
Zevcan öyle olmuyor işte şekerim. 9 günde alınan 9 günde verilmiyor ahhh ahhhh
Zevcan saol cnm. İşallah bunun dışına çıkmıcam. Şu ana kadar gayet iyi ama bakalım.
Şaka şaka verirsin cnm bir hafta yap kaçamaksız hepsi gider. Montiyle ben ilk hafta 3 kilo vermiştim.
Özgecim fazla yüzmüşsün demek ki gözeneklerden su girmiş vücuduna, bugün biraz zıpla bak nasıl gidecek:=)
Bende günde 10 kere taetılanlardanım. Eve giderim wc ye girip çıplak tartılırım o kg. yarın için sinyal veriri zaten. Sonra üstümü giyer tartılır akşma yemeği yer tartılır en sonda yatarken tartılırım:=)
angela canım paylaşım alalnına nasıl kg. verdiğini yazman gerekiyor, ilgilenirsen sevinirim.
Lightlife sen 6. takımdan 73 ile ayrılmışsın , 14.05.2010 da, 5 haftada nasıl 7 kg. aldın sekerim ?
Öğlen yemeği yiyienler üzerine birde yeşil çay içsin bakalım benim diyetisyenin özellikle üzerine bastığı konu öğlen ve akşam ym. üzerine hmn yeşil çay içilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?