canm bnm biz gitmedn son 2 gün fln çok gerildk saçma sapan tartışmalar yaptık...son gün htta arabada gidiyodk bnm yanıma deilde öne oturdu uzak durmaya çalıştı bendnsürekli çnkü en ufak bi bakışında bile aglıyodm sinirlerm çok gergindii.. off anlatırkn yne yaşadm o günübizim için de zor oluyo.üni. yıllarında beraberdik üni. bitti.ayrı şehirlerdyiz bir süredir.12 sinde askere gidiyor.çok stresliyiz ikimizde saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz.acayip gerildik..nolucak bilmiyorum..ah ayrılık..ayrı şehirlerde olmasaydık belki böyleolmazdı ama bilmiyorum işte..bizim askerlik başladı bile..bir de acemilikte 45 gün sürüyomuş ve doğru düzgün arayamıyolarmışbile..napıcaz artık bilmiyorum..
bütün bunlara rağmen içimde umutlar çığlık çığlığa bağırıyo..kötü yönden bakmamaya çalışıyorum.bu aşamayı atlatmak zorundaydık..evlenince daha zor olurdu çünkü..düşünsenize her geçen gün sevdiğinizi de size getiriyo bir gün daha az kalıyo kavuşmanıza..hiç birinizin önünde askerlik diye bir engel kalmıcak sonra..oh rahatız sonrasında nasılsa..biran önce bu askerliği atlatmamız daha iyi olucak kızlar..ha gayret biraz daha sabır..baharla baharlarımızda gelicek inş.
beni en çok tedirgin eden şey su kızlar,bende daha ağlama belirtisi vs olmadı..kendimi o kadar çok kasıyorum ki..pazar gunü patlak vermekten çok korkuyorum..beni ağlarken görmesini istemiyorum..o günde tutayım kendimi başka şey istemiyorum ya..
canım ya o kadar iyi anlıyorumki aynen bugün ben öyleydim sıktım kendimi en son dayanamadım amabizim güçlü olmamız lazım,hayırlısıyla şu perşembe yerlerde belli olsa,bu arada yeğenine mutlu yıllar:)
ama yarınlar bizimmmm...hayırlısıyla gidip gelsinler de kavuşalım artık dimi ama? bahara burdalar inş. düşünsenize:)yarınlarda yarınlarda mutlu günler var...
ama yarınlar bizimmmm...hayırlısıyla gidip gelsinler de kavuşalım artık dimi ama? bahara burdalar inş. düşünsenize:)yarınlarda yarınlarda mutlu günler var...
valla askerlik sanki daha tam hayatımıza girmedi su üstüne çıkmadı. farklı sorunlarımız var belkide nedeni askerliktir.alttan alıyım diyorum yine basaramıyorum sanırım tartısma çıkıyor.gitmeden göremicem ben
sizler gibi arada ciddi bi adımda yok düşünün yani yemin törenine gitsem ne sıfatla gitcem ben anlamadım bu askerliği çok garip bi duyguymuş
beni en çok tedirgin eden şey su kızlar,bende daha ağlama belirtisi vs olmadı..kendimi o kadar çok kasıyorum ki..pazar gunü patlak vermekten çok korkuyorum..beni ağlarken görmesini istemiyorum..o günde tutayım kendimi başka şey istemiyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?