337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sea canım hoşgeldin öncelikle,inanırmısın heyecan mideme vurdu doktor sakinleştirici verdi,24 saat aklımda acaba neresi çıkıcak kısa dönemmi uzun dönemmi olucak diye,sanki 1 hafta 1 yıl gibi geliyo gözüme günler çabucak geçsede öğrenip rahatlasak artık:)

sea canım hoşgeldin öncelikle,inanırmısın heyecan mideme vurdu doktor sakinleştirici verdi,24 saat aklımda acaba neresi çıkıcak kısa dönemmi uzun dönemmi olucak diye,sanki 1 hafta 1 yıl gibi geliyo gözüme günler çabucak geçsede öğrenip rahatlasak artık:)

aynen yaa bıde ben bitanede gönderdim kardeşm gttii dün haftayada nişanlm gidio ama bu sefer idmanlıyım dün çok ağladım açıldım iyicee :))) nişanlmda fazla aglamıcamm amaa çooookkkk özlicemmm yaaaa :(( 5 yıldır ilk defa ayrıı kalıcazz vee temmuzdada düğünümüz var mayısta gelecek bakalım nasıl yetştrcez :)

âmin canım âmin..
Allah hepsini korusun,hepsi Allah a emanet..
15 ay...şimdi aradaki farkin ne kadar büyük olduğunu anlıyorum..dediğin gibi 5,5 ay..goz açıp kapayincaya kadar gecer ama 15 ay..dile kolay..tahmin edemiyorum..

amin canım bunun tartışması olmuştu çekhu hatırlıyor musun gerçekten yaşamayınca bilemiyorsun çok zor ya bir an önce kavuşursunuz inş.aşklarınıza

merhaba kızlar benimde eşim gidiyor:18: hala inanamıyorum ruh gibiyim heralde son gece patlıcam:58:

geç ey zaman eskiden çabuk geçtiğin gibi...geç ki sevdiğimi getir..geç ki baharlar gelsin dünyama..

Merhaba kızlar benimde nişanlım askere gidecek.Kısa dönem çıkması için hep dua ediyorumm.Umarım herkesin askeri iyi yerlere düşer.

benimkide gidiyor askere kızlar bugun sınava gırdıler bakalım... ayın 10unda bellı olacak.Belli olunca kım nereye düştü yine paylaşalım olurmuuuuu

ayın 10 da ögrenıcekler 11 de gidecekler bu nasıl iş yaaa puff patlıcammm sıkıntıdannnn :18:

slm kızlar sırf bu konu için yeni iye oldum .benım sevgilimde 9gun sonra asker .biz 4senedır 7/24 bırlıkteydık farklı sehırlerde yasamaya basladık we sımdıde askerlık ole zorr gelıyorkı ayrı kalmak ben buu hasrete nasıl dayanıcam yaaaaaaaaa:59:

bizim için de zor oluyo.üni. yıllarında beraberdik üni. bitti.ayrı şehirlerdyiz bir süredir.12 sinde askere gidiyor.çok stresliyiz ikimizde saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz.acayip gerildik..nolucak bilmiyorum..ah ayrılık..ayrı şehirlerde olmasaydık belki böyleolmazdı ama bilmiyorum işte..bizim askerlik başladı bile..bir de acemilikte 45 gün sürüyomuş ve doğru düzgün arayamıyolarmışbile..napıcaz artık bilmiyorum..

mavigull sanırım aynı kaderı paylasıoruz bızde unı yıllarında sureklı breaberdık mezun olduktan sonra farklı sehırlerde yasamaya basladıkk bnmkıdee sımdıden asker..lutfen kavga etme onların psıkolojısı suan cok kotuu aynı seklıde benımkıde sacmalıo ama dayanamıorumm uzulmesın dıe alttan alıorumm ..lutfen sende ole emın ol bısey kaybetmezsın ..benımde tek sıkıntım telefonle gorusememek olacak..ayyyyy su persembe bı gelmedı:50:

benim erkek arkadasım da bu aralar çok gergin..bizde her an kavga edebiliriz aslında ama ben sürekli alttan aldığım için kavga çıkmıyor :) bu son günleri kavgayla geçirmeyin kızlar ya..biz verginiz tamam ama onlar bizden daha gergin bunu unutmayın..

evet alttan almak gerekiyo aslında doğru söylüyosunuz..bende alttan alıyorum aslında ama yeterince alttan alamadığımdan demekki kavga ediyoruz..ya inş. bu gergin günler geçer.bir de biz uzağız ya telden konuşuyoruz onunda etkisi var sanırım.aslında çok düşkünüzdür birbirimize ama işte gerildik iyice..evet daha çok alttan almam lazım:(

Kizlaar acemilikde arayamiyorlar diye birsey olmak zorunda degil.. Yer yer degisiyor sartlar.. Bizim acemilik o kadar zorlu pilot bölgede gecmesine ragmen nisanlim en fazla 2gün aramazlik yapardi oda önceden haberim olurdu mutlaka yogun olacaz derdi ki yemin töreninden sonra artik dahada rahatliyorlar.. Pilot bölgeye yani Hatay,Kastamonu ve sanirim Manisa emin degilim Manisadan düserse askerleriniz oraya gider gitmez nereye dagitimlari yapilacaklarida belli olacak zaten buda sizi korkutmasin.. Dogu Bati diye ayrim yapmayin birde bu benim en büyük hatamdi sanirim=)
Dualarinizi eksik etmeyin sadece ve herseyin hayirlisini dileyin.. Allah yardimcilari olacaktir..

caglo canım verdigin bilgiler için teşekkürler :) benimkide şimdiden uyarıyor beni 'hergüne arayaniyabilirim,aklın kalmasin' diyor
dogu batı korkusu taşımıyorum..batı da olur ama çok zor askerlik yapar,Doğu'da olur çok rahat olur..belli olmaz hiç..tabiikide terör korkusu var..Allah korusun diyor insan..ama ne çıkarsa bahtımıza..
sag salim gidip gelsinler de gerisi mühim değil..isterse askerlik boyunca aramasın,iyi olsun sağlıklı olsun yeter..

Back